Beadatnátok a Johnson&Johnson vakcinát?
Azért gondolkozom ezen, mert ezt csak egyszer kell beadatni, ezért talán kevesebb az esélye hogy súlyos mellékhatások lesznek.
24 éves vagyok, teljesen egészséges, a koronavírustól nem félek, a vakcina hosszútávú mellékhatásaitól annál inkább. Csak a kártya miatt gondolkozom, hogy beadassam magamnak. Nem esett jól a közelmúltban, hogy nem tudtam programokra menni családdal/barátokkal (legtöbben kaptak oltást).
Az is megfordult a fejemben, hogy külföldre költözök, amíg ez a védettségi kártya van itthon. Online dolgozom, de még nem tudom mennyi kedvem van egyedül menni.
Az hulyeseg, hogy csak azert, mert egyszer kell beadatni, kevesebb az eselye a szovodmenyeknek :DD
A kartya miatt kulfoldre koltoznel, de az nem zavar, ahogy a kedves kormanyunk pusztitja az orszagot? Csak a kartya zavar, igaz? :D
Bocsi, csak ezt mar annyi embertol hallottam es kivagyok rajtuk. Egy szaros oltason meg kartyan paradeznak, de az meg nem problema nekik, hogy mi megy itt valojaban.
2-es Igen, lehet hülyeség, nem nagyon néztem még utána a dolgoknak.
De zavar, nem szavaztam erre a kormányra (se ellenzékre), de most mit tudok tenni? Legfeljebb azt hogy egy ideig a külföldre költözéssel nem veszek részt ebben a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!