Estére pelenkás fiú vagyok. Nem fürödtem meg ma reggel
és mostanra iszonyuan kilett csípve a bőröm a lábam
között. Mit tegyek? Jó ha régi johnson popsikrémet
használok? 18f
Jó rá a popsikrém is, de előtte azért fürödj meg.
2018. aug. 18. 18:57
2/10 A kérdező kommentje:
ezt megtettem, megfürödtem, és behintőporoztam, de az úristen annyira fájt hogy aszittem meghalok, komolyan :S Azonnal visszaugrottam a fürdőbe és hideg vízzel lemostam. A fejem is megfájdult. Most az a popsikrém van rajta és hatalmas mázli, mert tényleg használ és nem fáj :) Köszi a tanácsot, elvileg ez rendbe is hozza majd? Mert az van ráírva hogy azonnali komfortot hoz és allergia ellen is véd.
Ilyen melegben az se lenne baj,ha naponta 2x zuhanyoznál.A szüleidnek nyugodtan szólhatsz.Ilyen melegben,pelenkahasználat mellett eleve használhatnál védőkrémet estére.Jó a bephanten,a neogranormon,de árban talán legjobban a nagy kiszerelésű sudocrem éri meg,illetve lehet kapni a dm-ben is tena krémet,az is jó.Ott sudocrem is van,ha esetleg mindenféle segítség és beszélgetés nélkül szeretnéd megvenni.(a sudocrem a babás cuccoknál,a tena krém a felnőtt betéteknél van az alsóbb polcokon)Popsikrém is jó most,ha csak az van otthon.
2018. aug. 18. 19:19
4/10 A kérdező kommentje:
Kétszer szoktam, de tegnap és ma siettem a felkelés után mert túrázni mentünk. Már tegnap is viszketett de nem törődtem vele. Kapok pénzt hetente h vegyem meg amire szükségem van, de valahogy popsikremet nem veszek mióta én foglalkozom ezzel. Ez is ilyen önállósodási dolog. Kb 14 éves korom óta eléggé tabu téma ez. Megkapom a receptet de nekem kell kiváltani. Addig vett anyukám popsikrémet is, de én nem igazán értem hozzá de próbálkozom. Szerintem a sudo krém kellene mert a tena az női pelenka asszem. És nem akarok erről beszélni senkivel.
Így anonim nyugodtan beszélhetsz. Én mindenképpen a gyógyszertári neogranormont ajánlom, akkor is, ha drágább. Meg fogod tapasztalni, hogy az a legjobb. És elég vékony rétegben feltenni. Hűtőben kell tartani, de használat előtt fél órával ki kell venni, mert különben nehezen kenhető.
2018. aug. 18. 20:17
Hármas vagyok! A tenának nemcsak női pelenkái vannak,krémeket is forgalmaznak! Itt beszélhetsz erről nyugodtan.
2018. aug. 18. 20:55
Bepanthen kenőcs a legjobb. Vigyázni kell, mert van belőle krém is. Ez a kenőcs egy erősen zsíros réteget képez, és még nyálkahártyára is alkalmazható. Begyógyítja a felmaródást. Érzékeny bőrű gyerekeknél is azonnal beválik. Víztaszító tulajdonsága is. van. Patikában kapható.
2018. aug. 18. 21:56
Minden reggel alaposan tusolj le és mosd meg alaposan a pelenkával fedett bőrfelületet. És alaposan törülközz meg és aztán megfelelő krémmel kend be a pelenkával fedett bőrfelületet. És aztán pamut férfi alsó menüt vegyél fel.
És este lefekvés előtt is csináld meg ugyanezt a műveletet, mit reggel avval a különbséggel jó minőségű nagyobb nedvszívó képességű pelenkát veszel fel. És ha pizsama nadrágot viselsz akkor ne legyen szűk alul és a derekánál sem. Egy a lényeg az éjszakai pelenka elférjen kényelmesen a pizsi nadrág alatt.
Ha továbbra is ki csípve lenne a bőröd más pelenka márka után kell nézni. Vagy a modern mosható felnőtt pelenkára rá térni.
2018. aug. 20. 16:56
Van amikor egy éjszaka alatt egyszer cserélni kell a pelenkát, ha nagyon tele van a pelenka.
2018. aug. 20. 22:03
Olvastam olyan esetről, hogy Autizmusban és külön Asperger-szindrómával él egy gyermek. Aki tehetséges a kortársait megelőzve. Viszont nappalra sem alakult ki nála a szobatisztaság, mikor a korosztályainál rég kialakult az éjszakai szobatisztaság is.
Attól életvidám és jókedvű a gyermek.
2018. aug. 21. 08:23
Kapcsolódó kérdések: