Így beadatnátok az oltást?
Teherbeesési problémákkal küzdünk már egy jó ideje, a nőgyógyászom adott egy pár hónapot, hogy természetes úton próbálkozzunk (ebből van még 3), utána mennünk kell lombikra.
Most ugye bevezetik, hogy csak oltási könyvvel lehet menni mindenhová, ráadásul a főnököm is erős nyomást gyakorol rám, hogy oltassak. Viszont oltás után várni kell 2 hónapot, ha mi azt kivárjuk, elveszítjük az esélyt hogy természetes úton legyen babánk, csak a lombik marad.
Ti mit tennétek a helyünkben? Oltatnátok? Ha igen, kivárnátok a 2 hónapot, vagy próbálkoznátok utána rögtön és a 2 oltás között is ugyanúgy?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Most azt olvastam,hogy nem kell várni.
De ki tudja mindig van valami új infó.
Én nem adatnám.
Terhes vagyok, igy sem adatom...
Kivizsgálás nélkül én sem adatnám be. Nem hiába halnak meg ennyien, sok a hülye az országban.
Én covidos vagyok, tudom milyen megterhelő a szervezetnek. Egyik szomszéd oltástól egy hónapra kidőlt. Sok lenne a kettő egyszerre.
Pfizer esetében nem kell, a többinél nincs erre elegendő adat.
Mindenképp adasd be, ha van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!