Így beadatnátok az oltást?
Teherbeesési problémákkal küzdünk már egy jó ideje, a nőgyógyászom adott egy pár hónapot, hogy természetes úton próbálkozzunk (ebből van még 3), utána mennünk kell lombikra.
Most ugye bevezetik, hogy csak oltási könyvvel lehet menni mindenhová, ráadásul a főnököm is erős nyomást gyakorol rám, hogy oltassak. Viszont oltás után várni kell 2 hónapot, ha mi azt kivárjuk, elveszítjük az esélyt hogy természetes úton legyen babánk, csak a lombik marad.
Ti mit tennétek a helyünkben? Oltatnátok? Ha igen, kivárnátok a 2 hónapot, vagy próbálkoznátok utána rögtön és a 2 oltás között is ugyanúgy?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Jövő héten kapok kínait"
Még a harmadik oltás is annyit ér belőle, mint halottnak a csók. Ha akarod letesztelheted te magad is milyen magyot alkottak ismét a kínaiak, én covidosként állok rendelkezésedre.
Szia kérdező!
Eddig én is ezen tanakodtam, mint te, tudtam, hogy közeleg az időpont a meddőségibe. Aztán tegnap azt a választ kaptuk ott a professzortól, hogy oltassuk be magunkat még most , es akkor a későbbiekben nem lesz probléma. Tegnap voltunk első alkalommal a klinikán és holnap kapom is a Pfeizert😊 (Németország)
Ellenanyag tesztre menj ha annyira kell az a diszkrim kártya ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!