Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beadatnátok a másodikat?

Beadatnátok a másodikat?

Figyelt kérdés

Múlt héten szerdán kaptuk a férjemmel az első korona vírus oltást. Én eléggé ellene voltam, egyáltalán nem szerettem volna, viszont babát tervezünk a közel jövőben, és úgy gondolom ez a helyzet még jó ideig fenn fog állni. Nem szerettem volna ha másképp kezelnek vagy egyáltalán nem foglalkoznak velem a vizsgálatok során, esetleg a tesztekkel rohangálni és intézni őket mindig.

Eléggé rosszul viselt engem az első is, nem éreztem jól magam utána 2-3 napig és igazából meg is bántam.

Nem szeretném felvenni a másodikat, a férjem szerint viszont minden rendben lesz, illetve a védőnőm szerint is 'ajánlott' lenne ha babát szeretnénk inkább most, mint a terhesség alatt.

Mit tehetnék?

2021. jún. 14. 15:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%
Mégis mit bántál meg annyira?
2021. jún. 14. 15:45
 2/26 anonim válasza:
55%

Én nem venném fel, sőt az elsőt sem fogadtam volna el. :-(

Nekem minden idegszálam tiltakozik a vakcinák ellen. A mellékhatástól jobban félek, mint a vírustól.

2021. jún. 14. 15:47
 3/26 A kérdező kommentje:
2-es! Igen, eddig én is így voltam vele, de annyira mondták, hogy valamit-valamiért, végül belementem.. de a tapasztalatok alapján nem igazán szeretném a másodikat is.. főleg hogy állítólag az többször jár rosszul léttel..
2021. jún. 14. 15:50
 4/26 anonim ***** válasza:
33%
add má' be nem tökmind1? Már úgyis belédfecskendeztek egy adagot, 2 adagi mit számít már?
2021. jún. 14. 15:51
 5/26 anonim ***** válasza:
73%
Mindenképp adasd be, még mindig jobb 2 nap rosszullét, mintha terhesen súlyos tüneteket okozva jön ki rajtad a betegség.
2021. jún. 14. 15:52
 6/26 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, ha már az elsőt megkaptad, akkor érdemes a másodikat is. Ugyanis így nem élvezheted teljesen sem a konkrét előnyét (védettség), se a közvetettet (védettségi kártya).
2021. jún. 14. 15:52
 7/26 A kérdező kommentje:

Igen, ezt kapom mindenhonnan, hogyha már az első bent van, akkor a másodikra is menjek el..

maga a kártya engem nem mozgat, megvagyok nélküle is, nem az volt a cél egyébként sem számomra

2021. jún. 14. 15:54
 8/26 anonim ***** válasza:
94%
Hátránya a másodiknak nem sok van. Ugye pont ugyanazt az anyagot kapja a szervezeted, mint az elsőnél, szóval ha esetleg a mikrochiptől félsz, akkor az már benned van. Annyi esetleg, hogy ha az első után 2-3 napig rosszul érezted magad, akkor a második után számíts inkább 3-4 napra.
2021. jún. 14. 15:58
 9/26 anonim ***** válasza:
55%

“ Nem szerettem volna ha másképp kezelnek vagy egyáltalán nem foglalkoznak velem a vizsgálatok során, esetleg a tesztekkel rohangálni és intézni őket mindig.”

De, akkor mégiscsak a kártya volt a lényeg. Mennyire voltál utána rosszul? Mert egy kis fejfájás, láz vagy gyengeségérzet semmi, ezek miatt ne nyekeregj, de ha komolyabb dolgok voltak, mint magas vérnyomás vagy pulzus, esetleg durva, hosszútávú mellékhatások, akkor persze ne adasd be a másodikat.

2021. jún. 14. 16:00
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
kapsz mindjárt egy jó nagy szurit a seggedbe
2021. jún. 14. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!