Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szputnyikot beadatnátok?

Szputnyikot beadatnátok?

Figyelt kérdés
Most kaptam értesítést válaszolnom kell....

2021. márc. 18. 09:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Igen.
2021. márc. 18. 09:40
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

Arról, hogy mehetsz? Nem tudom, hogy működik a regisztrálás az oltásokra, azért kérdezem.

Egyébként beadatnám. Egyébként egyelőre tartózkodó vagyok az oltásokkal szemben, várok még egy kicsit vele, de ha abban a cipőben lennék, mint amiben te is vagy, akkor beadatnám.

2021. márc. 18. 09:41
 3/25 anonim ***** válasza:
29%
Nem.
2021. márc. 18. 09:47
 4/25 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Csak a pfizert adatom be de azt is csak akkor ha nagyon muszáj
2021. márc. 18. 09:47
 5/25 anonim ***** válasza:
33%
Én nem kaphatom meg, de nem is kérném. Mondjuk én home officeban vagyok, az idős családtagjaim meg már oltottak. Csak nagybevásárlásra járok el. Ha rendszeresen emberek közé kellene mennem, akkor más lenne a helyzet. Ne másokat kérdezz: NEKED milyen az életmódod? NEKED milyen az egészségi állapotod? mennyi idős vagy? NEKED mi a véleményed az orosz oltásról? TE mit gondolsz erről az egészről?
2021. márc. 18. 09:49
 6/25 anonim ***** válasza:
58%
Igen. A Szputnyik mechanikája az egyik legjobb egyébként szerintem. Csak hát ugye Magyarországon annyi jut el a legtöbb ember fejébe, hogy "fúj, az orosz".
2021. márc. 18. 09:51
 7/25 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Nézd meg ezt, hátha segít a döntésben.

2021. márc. 18. 09:52
 8/25 anonim ***** válasza:
39%
Egyiket sem. Ha rákényszerítenek, akkor kínait. Ismerőseim körében az meg se kottyant.
2021. márc. 18. 09:54
 9/25 anonim válasza:
0%
Nem akarok műholddá változni ezért egyértelműen nem! Meg egy ennyire alkoholista népségtől fogadjunk el bármit is?!
2021. márc. 18. 09:54
 10/25 anonim ***** válasza:
31%

Szputnyik, Astra Zenekar ugyanolyan elven készült, igazából lehet meg leszek vetve, de sajnos a szakértők véleményét kell osztani...

Mindegyik jobb, mint az oltatlanság, nyilván nem biztos, hogy nem kapod el tőle a vírust, de például nem kell lélegeztetőgépre kerülnöd és a hosszútávú mellékhatásokkal törődni.

Mellékhatást nézve még a Pfizer után is ismerek olyanokat, akik nagyon rosszul voltak pár napig, nem csak Szputnyik meg AstraZenekar miatt lesznek betegek az emberek, de a vakcina így működik, legyengített vírus amivel el tud bánni a szervezet, ezért a beadás után 90%, hogy valamilyen mellékhatás jelentkezik, még ha csak piros is lesz a beadás helye.

2021. márc. 18. 09:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!