Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szputnyikot beadatnátok?

Szputnyikot beadatnátok?

Figyelt kérdés
Most kaptam értesítést válaszolnom kell....

2021. márc. 18. 09:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%
#igen 20-as: én azt szeretném, ha véget érne már ez a helyzet és az emberek elkergetnék a covidmizéristákat meg az egész oltásmaffia-terrorista bandát! Aki akar, az oltakozzon, aki retteg, az maszkolódjon, a többieket meg hagyják békén!!! Nem, nem érdekel, hányan halnak meg s ha én leszek az se, mert nem is akarok ilyen mocsok, hazug világban élni tovább a sok megalkuvó szolgalélek között!! Ez már rég nem az a nagyar nép, akire őseink büszkék lehetnének. :(
2021. márc. 18. 16:40
 22/25 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem szerzem meg nekik azt az örömet, hogy beoltatom magam. Remélem, készülnek már a jó minőségű oltásigazolvány hasonmások..,mert szerintem lesz rá kereslet!
2021. márc. 18. 16:45
 23/25 anonim ***** válasza:
46%
Kíváncsi vagyok, vajon 100 éve a spanyolnátha-járvány idején is megvolt-e ez a társadalmi réteg, aki masszívan elutasította a védőoltást, esetleg tagadta a járvány létezését is, de gondolom igen.
2021. márc. 19. 15:28
 24/25 anonim válasza:
25%
Vajon miért nem végőoltásnak hívják ezeket a vakcinákat? A védőoltás megvéd attól, hogy elkapd a betegséget, valamint tivábbadd. Na ezt egyik sem csinálja. Akkor meg mi értelme? Igen, tudom az, hogy ne legyek nagyon beteg ha elkapom. Na de mennyi az esél, hogy elkapom, és mennyi az esély, hogy lesznek tüneteim. És mennyi at esély, hogy komolyabb bajom lesz. Na az oltás utáni mellékhatásnak sokkal nagyobb az esélye. Ha meg ez egy olyan iszonyat fertőző akkor kizárt, jogy nem jutott be a szervezetembe az elmúlt 1 évben. Ha meg bejutott akkor tünetmentes volt, vagy csak enyhe tünetekkel lettem túl rajta. Akkor meg minek oltani?
2021. márc. 21. 22:55
 25/25 anonim ***** válasza:
76%

#24: bírom ezt a gondolatmenetet, hogy hatása nincs, de mellékhatása biztosan. Akár 10-20 év múlva is.

A jelentésekről meg annyit, hogy vakcina = oltóanyag. Ezt nevezzük védőoltásnak. És igen, hiteddel ellentétben ennek az a lényege, hogy megvédjen a megbetegedéstől. A vírus belejuthat a szervezetedbe attól, csak épp az immunrendszered már felkészülten várja.

2021. márc. 22. 08:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!