Ez a szemétláda mindenáron ki akarja innen űzni az Aldi-t, és a Lidl-t?
Ja, és ezeket a dolgokat úgy írom, hogy ezt megelőzően háromszor is szavaztam a fideszre. Én marha!
Ezúton is szeretnék minden magyar embertől bocsánatot kérni emiatt, mélységesen szégyellem, többet nem fordul elő!
Bírom, mikor a ballibsi előjön azzal, hogy ő fidesz-szavazó volt, de mekkorát csalódott, soha többé, blabla.
Ettől mit remélsz, libbant?
27 Bár nem ez volt a kérdés témája, de válaszolok erre az ostoba kommentedre. Nem vagyok sem balos, sem libsi,sem komcsi, és annyira nem értek a politikához, hogy tudjam mi az a ballibsi. (Gondolom neked ez sem mindegy, így leírom, házas, heteroszexuális vagyok)
Nem vagyok idős, 36 éves, így még olyan sokszor nem volt lehetőségem szavazni, azt hiszem egyszer szavaztam a jobbikra, az összes többi fidesz szavazat volt. Most úgy vagyok vele, hogy nem fogok tudni szavazni, mert erre a Márki fickóra akkor sem szavaznék, ha fizetnének érte, fideszre szintén nem. Jelenleg nincs olyan értelmes párt, ami valóban jó lenne a magyar embereknek. Aki ha lopna is (mind fog, ezt megtanultam), nem ilyen durván tenné, mint a mostaniak a magyar kisemberek kárára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!