Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a szemétláda mindenáron ki...

Ez a szemétláda mindenáron ki akarja innen űzni az Aldi-t, és a Lidl-t?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 14. 06:31
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Megyünk vissza a szép régi időkbe, amikor majd a minőségért mehetsz át egy másik országba, vagy hozathatod a szomszéddal, aki "németbe dolgozik". Biztos jó lesz...
2021. dec. 14. 07:33
 22/60 tgt ***** válasza:
75%
Nyilván ez csak szemétkedés a multikkal, és nem a szegények támogatása a cél. Valamelyik fideszes oligarcha akar terjeszkedni, ezért próbálják kiszorítani az élelmiszerláncokat. A hamarosan lejáró termék pedig az áruház tulajdona, annak elkobzása inkább a kommunista időket idézi, mint a jogállamiságot.
2021. dec. 14. 07:35
 23/60 anonim ***** válasza:
80%
Úgysem merik meglépni, mert ők is tudják ha elzavarják innen őket az egyenlő azzal hogy velük együtt jó sok adótól is elbúcsúzhatnak.
2021. dec. 14. 07:37
 24/60 A kérdező kommentje:
23 Igen, erre próbálna az ember célozgatni, de látod miféle alakok írkálnak ide is baromságokat. A narancstól már teljesen bekábultak, nem látják.
2021. dec. 14. 07:38
 25/60 anonim ***** válasza:
75%
Nem narancs, szimplán magyar proli. Ezért tart ott az ország ahol. Ja és ezért sincs magyar multi, csak a tyúxaros Coopok.
2021. dec. 14. 07:40
 26/60 A kérdező kommentje:

Ja, és ezeket a dolgokat úgy írom, hogy ezt megelőzően háromszor is szavaztam a fideszre. Én marha!

Ezúton is szeretnék minden magyar embertől bocsánatot kérni emiatt, mélységesen szégyellem, többet nem fordul elő!

2021. dec. 14. 07:45
 27/60 anonim ***** válasza:
30%

Bírom, mikor a ballibsi előjön azzal, hogy ő fidesz-szavazó volt, de mekkorát csalódott, soha többé, blabla.

Ettől mit remélsz, libbant?

2021. dec. 14. 07:51
 28/60 BlackSword ***** válasza:
74%
És hipp-hopp, így készül az újabb nemzeti pénzmosoda...
2021. dec. 14. 07:53
 29/60 A kérdező kommentje:

27 Bár nem ez volt a kérdés témája, de válaszolok erre az ostoba kommentedre. Nem vagyok sem balos, sem libsi,sem komcsi, és annyira nem értek a politikához, hogy tudjam mi az a ballibsi. (Gondolom neked ez sem mindegy, így leírom, házas, heteroszexuális vagyok)

Nem vagyok idős, 36 éves, így még olyan sokszor nem volt lehetőségem szavazni, azt hiszem egyszer szavaztam a jobbikra, az összes többi fidesz szavazat volt. Most úgy vagyok vele, hogy nem fogok tudni szavazni, mert erre a Márki fickóra akkor sem szavaznék, ha fizetnének érte, fideszre szintén nem. Jelenleg nincs olyan értelmes párt, ami valóban jó lenne a magyar embereknek. Aki ha lopna is (mind fog, ezt megtanultam), nem ilyen durván tenné, mint a mostaniak a magyar kisemberek kárára.

2021. dec. 14. 07:59
 30/60 anonim ***** válasza:
64%
A multiknak így is arany életük van Magyarországon. Annyit adóznak, amennyit akarnak, mert nem ellenőrzik őket. Nyugati áron adják el a dolgaikat, miközben éhbért fizetnek az alkalmazottaknak. Hülyék lennének elmenni.
2021. dec. 14. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!