Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a szemétláda mindenáron ki...

Ez a szemétláda mindenáron ki akarja innen űzni az Aldi-t, és a Lidl-t?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 14. 06:31
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
90%
Inkabb azt kéne elfogadni, hogy az emberek 99%-a tesz rá magasról, hogy kínai vagy amgyar vagy épp iráni a multi, ott vásárol ahol elég nagy a kínálat és jók az árak.
2021. dec. 14. 07:12
 12/60 A kérdező kommentje:

8-as,Ne forgasd ki a kérdésemet! Tipikus ősfideszes megnyilvánulás!! Nem a rászorulók ellen irányult a kérdésem. Ráadásul többet adományztam már én nekik, mint ez a tetves banda!

Te komolyan elhiszed, hogy 48 óra leforgása alatt ezek majd eljuttatják az élelmiszert a rászorulóknak? Vagy majd létesítenek újabb milliárdokból átvevő pontokat (ebben mondjuk még lehet nekik pénz).

Eddig a lejáratos cuccokat gombokért meg tudtad venni, és ahogy figyeltem, viszik is őket.

A sok élelmiszert, amit a nav, és különböző hatóságok miatt semmisítenek meg, csak mert valahol nem stimmel egy kicseszett papír, azt nem sajnálod?

2021. dec. 14. 07:16
 13/60 anonim ***** válasza:
90%

Dolgoztam üzletben, az közeli lejáratú ételek egy részét így is félraraktuk állatmenhely számára. Szerintem az már nagy lépés ha megtöbb ételt megtudunk menteni csak ebben az esetben nem állat hanem ember kapja meg.

Egy riport szerint a tesco(nem ott dolgoztam,így nem tudom mennyire igaz)évek óta juttat el szervezetekhez zöldséget, gyümölcsöt, hogy ne kelljen kidobni. Ha igaz akkor náluk se lenne nagy változás a dolog.

2021. dec. 14. 07:17
 14/60 A kérdező kommentje:

9 Persze, jobb lenne, de remélem már nem hiszel a mesékben, ez nem fog megvalósulni. Minden általad felvázolt követelménnyel biztos nem. Választhatsz, olcsó lesz, és szar, vagy jó lesz, de rohadt drága. Más alternatíva ebben az országban nincs.

Először talán bizonyítson egy magyar úgy, hogy versenybe száll velük árakban, és minőségben. Ne úgy akarjanak magyar szart az emberre sózni, hogy előbb minden mást elüldöznek!

2021. dec. 14. 07:19
 15/60 A kérdező kommentje:
13 Ha ez valóban így van, akkor erről odafent ezek a nagyeszűek is tudnak. Akkor viszont el lehet gondolkodni miért akarják rátenni a mancsukat?
2021. dec. 14. 07:21
 16/60 anonim ***** válasza:
82%
#14 Én nem mondtam hogy meg fog valósuni, csak hogy az lenne rá a megoldás és nem a potyogó vakolatú Coop a háromfogú szőröslábú Bözsinénivel.
 17/60 A kérdező kommentje:
10 Igen, jobb!
 18/60 anonim ***** válasza:
59%
#17 És miért jobb? Így sem látsz belőle egy fityinget sem, vagy egyszerűen nálad is az a mentalitás van hogy ha megdöglött a lovad akkor dögöljön meg a másiké is?
2021. dec. 14. 07:23
 19/60 anonim ***** válasza:
33%
Szegény multik...mindjárt meg is sajnálom őket, hogy fogják így majd etetni a szegény nyomorgó gyermekeiket a szerény német gyárigazgatók?
2021. dec. 14. 07:24
 20/60 anonim ***** válasza:
41%
#19 A kérdező megmondta, a milliárdos német etethet, csak Lölő nem :DD
2021. dec. 14. 07:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!