Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jön az új világrend?

Jön az új világrend?

Figyelt kérdés
Klaus Schwab a világgazdasági fórum alapítója ki találta, hogy Globalizálni kell a világot, újra kell indítani a rendszert! A Világgazdasági fórumban benne van Soros és Bill Gates is. és további nagyon gazdag befolyásos ember. Na most egy újra indításhoz kell egy ürügy, nem lehet a szép hétköznapok közepette újra indítani! ... Kell mondjuk egy vírus ami romba dönti a világot ami okot add arra, hogy újra kezdjünk! Véletlen Bill Gatesnak Vuhanban van egy laboratóriuma ami Bill és Melinda Gates foundation néven fut és véletlen a közeli piacról indult el a vírus. Klaus Schwab által kitalált forgatókönyv lényege le íródott a Great Reset nevű könyvben ami csak Angolul érhető el! Klaus Schwab azt mondta amikor kitört a COVID, hogy ez egy tökéletes pillanat a Great Resetre! Bill már a vírus előtt mondogatta hatalmas vírusok jönnek az emberiség életében. Közben az összes olyan elnököt eltávolítják aki útban van és a saját népét szolgálja és nem támogatja a Globalizációt. Trump, Merkel, Salvini, Kurz, Sallenberg, és sorolhatnám. Ide tartozik a mi nagyfőnökünk is, ő a következő?

2021. dec. 5. 17:25
 71/104 anonim ***** válasza:
60%

“Ott a promó videó, vagy ha nem értessz angolul, a Monopolyban is elmondják. Pontokba van szedve, hogy mi lesz.”

Lecsekkoltam.

1. “Nem fogsz birtokolni semmit. Akármit, amit akarsz bérelni fogod és egy drón fogja szálíltani.”

Semmi jelét nem látni 2020 óta a világ gyorsabban haladna ebbe az irányba. Nem látom, miért kell koronavírus, vagy “újraindítás” azért, hogy ebbe az irénybe tereljék a társadalmat. 2030-ig biztosan nem fog megvalósulni.

2. “Nem az USA lesz a vezető nagyhatalom.”

Great Resethez nem tudom mi köze ehhez. Teljesen egyértelmű, hogy le fogja hagyni az USA-t Kína, majd India. Több nem igen hiszem, hogy 2030-ig legyhagyja, még India is necces.

3. “Nem kell várnod szervdonorra, a szervek nyomtatva lesznek.”

A felső tízezer számára talán, szerintem széleskörben még nem fog elterjedni 2030-ig. A koronavírus miben segíti, hogy elterjedjen ez a szervnyomtatás?

4. “Jóval kevesebb húst fogsz enni.”

Elképzelhető, hogy egyre kevesebb húst fogunk enni, mivel a földterületek fogytán vannak, de ismét: mi köze ehhez a koronavírushoz és újraindításnak? Ez a Föld lakosságának növekedésének velejárója. Egyre több ember, egyre több föld kell az élelemnek, a vega étrendnek kevesebb a földigénye –> hús ára felmegy, kevesebben fognak venni, helyette növényekből pótolják.

5. “1 milliárd ember fog a klímaváltozás miatt új helyre költözni.”

6. “A szennyezők fizetni fognak a CO kibocsátásért”

7. “Mars utazás”

Ismét: a fenti háromnak mi köze az újraindításhoz, vagy egy világjárványhoz? Mellegleg, az oldalon ilyet ír: “Today’s Syrian Refugee Future’s CEO” :DDD

8. *fékek és ellensúlyokról valami bullshit*

2020-ra ilyen jóslatok voltak 2000-ből:

[link]

Pár csemege: beszélni fogsz a házadhoz, egy jóval automatább(?) autót kell megtanulnod vezetni, sok helyre úgy lesz hozzáférésed, hgoy egy lézet leszkenni a szemed.

“Egy random ember nem sokat tud arról, hogy hol tart épp a technológia. De az mindig igaz, hogy fejlettebb, mint gondolnánk. Az emberek bechipelése is mennyire elképzelhetetlennek tűnik, pedig az alábbi videó, 2018-as.”

Én valahogy nem látom technológiailag mitől olyan nagy szám ez. Egy merevlemez, ami képes vezeték nélkül kommunikálni, injekcióval a bőr alá juttatva. Jelenleg is vannak hasonló dolgok, paypass, bluetooth, állatok bechipeltetése sem újkeletű, ha őket be lehet, akkor nem tudom technológiailag mi akadálya emberekkel.

Az emberek ilyen formában való bechipeltetésének társadalmi akadályai vannak nem technológiai. Attól még, hogy kicsiben kísérletezgetnek vele, nem hiszem hogy egyhamar megvalósul a közeljövőben. Van jetpack meg repülő auto is már, mégsem terjedtek el.

“Még közel sincs vége az egésznek. Bizonyos dolgok már most bedőltek, van, ami majd csak ezután. Nincs vége a dolognak, újabb járványok lesznek, ezt is elmondták többször is.”

Kb minden évben szó volt arról hogy esélyes, hogy kitörjön valami világjárvány, a jövőben világjárványok lesznek.

“Hidd el, szarok én Orbánra, de biztos lehetsz benne, hogy tudja mi történik. Nem véletlenül közölte azt sem, hogy a járványok évtizede.”

Mivel kitört a koronavírus járvány, nem kell sok ész arra a következtetése jutni, hogy pár évig még velünk lesz, aztán el lehet adni a járványt (ahogyan a migránsokat) főgonosznak, akitől a vezér megvéd. :)

“Bill Gates 2010-ben "az oltások évtizedéről" ejtett szót. 2020-2030 ez az évtized. Amíg a Great Reset zajlik.”

Bill Gates arra gondolhatott, hogy egyre több betegségre lesz vakcina, egyre több országba jutnak el védőoltások, stb. Nem látom egyébként, hogy az oltásoknak mi köze a Great Resethez. Azt a magyarázatot (bár hülyeségnek tartom) még értem, hogy a korlátozásokkal romba akarják rönteni a gazdaságot, nulláról indulni. De az oltások miben járulnak a Great Resethez? Az oltásokkal a korlátozások kevésbé válnak szükségessé, amikkel elvileg rombba akarják dönteni a gazdaságot. Ha én valami Great Reset guru lennék, akkor addig húznám a korlátozásokat, amíg lehet, az oltásokat be sem hoznám a képbe. Egy vakcina fejlesztése 5 évig is eltarthat, erre hivatkozva simán húzhatnám a korlátozásokat 5 évig, ezzel még jobban romba döntve mindent, mert a jelenleg “romba döntés” elég karcsú.

“Szó sincs arról, hogy le akarnák magukat buktatni bármivel is. Ez teljesen nyílt dolog. Nem érdekli őket, hogy megtudja a világ, sőt, valószínűleg szándékosan csinálták ezt is nyíltan.”

Ha teljesen nyílt dolgo lenne, akkor beismernék, hogy szándékosan szabítottuk a világra a vírust, és okoztuk emberek millióinak halálát.

“Igen, pont ezt írtam, hogy az Event után, meg úgy alapból elég gagyinak tűnik a WHO. De mivel benne van a játékban, teljesen mindegy, hogy milyen bénán, de a Great reset felé terelik ők is a dolgot.”

Akkor eljutottunk arra a szintre, hogy itt már mindenki benen van a Great Resetben. Aki nagyon profin csinálja azért, aki meg bénán csinálja annál meg teljesen mindegy. :D

“Szándékosan szabadították ki, mert a vírussal indították el a Great reset-et.”

Szerintem ez atomnagy baromság. Egyrészt a rombadöntés sehol nem tart. Túl sok változás sem igazán történt, csak annyi, hogy voltak korlátozások, amikből egyelőre úgy tűnik, hogy egyre kevesebb lesz. Semmi jelét nem látom egyelőre annak, hogy elindult valami, ami egy naaaagy újraindulás.

Inkább azt látom, hogy egyesek nagyon szeretnék azt hinni, hgoy a világunk óramű pontossággal működik, minden jelenségnek megvan a szerepe, semmi nincs véletlen, még egy világjárvány sem törhet ki csak úgy, hanem azt is foggal körömmel bele kell magyarázni, hogy Great Reset elérésének céljából jött létre, közben meg a történet tele van plot hole-okkal.

2021. dec. 13. 23:00
 72/104 anonim ***** válasza:
54%

Szòval a Covid vìrus vèletlen?

Ez a szò, hogy "vèletlen" mindenre jò.Mindent meg lehet magyarázni vele.Az ember is csak vèletlenül teremtődött meg, ugye?

Ez a szò mindenre jò, hogy eltakarja a valòságot.Egy szò, ami a folyamatosan belèd kènyszerìtett materialista világszemlèlet fő ismèrve.

Hát elmondom neked! Nincsenek vèletlenek!Hazugságok között èlsz!

A Covid vìrus, a járvány mestersèges felnagyìtása, az oligarchák hatalmas nyeresègei, az lmbtq,a transzhumán kretèn törekvèsek, az oltások kènyszerìtèse, a teljesen beszabályozhatò digitális pènz jövőbeni bevezetèse, a migráciò erőltetèse ès mèg sorolhatnám...semmi sem vèletlen

A magukat Istennek kèpzelő oligarchák tervezett jövőkèpeènek megvalòsìtása zajlana.Ez nem az átlag ember èrdekeit szolgálná, söt...

Lehet gondolkozni dolgokon!

2021. dec. 18. 12:46
 73/104 anonim ***** válasza:

"Szòval a Covid vìrus vèletlen?"

Spanyolnátha, pestis vírusok azok talán nem véletlenek?

"Az ember is csak vèletlenül teremtődött meg, ugye?"

Az ember nem teremtődött.

"Hát elmondom neked! Nincsenek vèletlenek!"

Hm, érdekes... :) Az imént véletlen lelöktem a tollamat a földre. Ha nincsenek véletlenek akkor: 1. vagy szándékosan ejtettem le, 2. vagy valami mindenhatónak célja volt ezzel, hogy leejtsem.

2021. dec. 20. 19:20
 74/104 anonim ***** válasza:
60%

73# Ne erőlködj! Sajnos úgy tűnik nem èrted a 72# által leìrtakat, mert vagy nem rendelkezel megfelelő èrtelemmel(nem bántani akarlak), hogy megèrtsd, vagy nem is akarod.

Egy teljes könyvet lehetne ìrni az emberekbe tudatosan nevelt dogmákròl, viselkedèsi ès világszemlèleti megtèvesztèsekről,áligazságokròl...

2021. dec. 20. 20:57
 75/104 anonim ***** válasza:
60%

Egy pillanatig sem erőlködtem. :)

Nem tudom miféle olyan dolgot írt a #72, amit nehéz lenne megérteni. Csak a szokásos, mindent-valami-háttérszervezet-irányít bullshit. De semmi konkrétum.

Hát akkor ne írj teljes könyvet, írj csak egy bekezdést valami világszemléleti megtévesztésről, áligazságról. :)

2021. dec. 20. 21:10
 76/104 anonim ***** válasza:
60%

Akkor egy pèlda!

Hogyan keletkezett a világegyetem?

Hát persze, hogy a nagy bummal.Igen azzal, mert az iskolában, az interneten, az emberek között ez terjedt el.Vagyis ezt terjesztettèk el.

De ha logikusan gondolkozol, felteszed a kèrdèst hogy honnan tudja azt bárki.Mert a tudòsok azt mondták?! Ès honnan tudják?Esetleg ott voltak?

Mèg a naprendszert is csak alìg tudtuk elhagyni nèhány űrszondával, akkor mièrt biztos, hogy a nagy bummal kezdődött?

Rengeteg olyan más, tudòsok által leìrt teòria lètezik, amiben nem a nagy bumm az univerzum születèse, mègis ez terjedt el.

Ez ugyanolyan dolog, mint egy neves ruhamárka, vagy bármi más.

Elterjesztettèk! Bármit el lehet terjeszteni, ha elèg hatalommal ès pènzel rendelkezel.

A világ ìgy működik!Vagy legalábbis eddig ìgy működött...

2021. dec. 20. 21:29
 77/104 anonim ***** válasza:

75#

Termèszetesen nem kell hinni bármifèle háttèrhatalomban, meg titkos társaságban, de...

De ha nem azt figyelned mit mond a mèdia, az internet, az újságok, hanem csak szemlèlődsz ès csak a törtènèseket, a tetteket, rendeleteket figyeled, akkor rájössz, hogy valami nem stimmel a dolgokkal.Minden tettnek, rendeletnek oka van.Emberek találják ki, ès okkal vagy inkább èrdekből teszik sajnos.

Pl. Lmbtq! Kik ès mièrt találták ki?Mi a cèljuk vele?

Migráciò! Kik ès mièrt pènzelik?

Covid oltások! Kik ès mièrt erőltetik?

Nincsenek vèletlenek!!!

2021. dec. 20. 21:46
 78/104 anonim ***** válasza:
Kik ès mièrt jelentettèk ki, hogy ez az èvtized a járványok èvtizede lesz!?Valami jövőbe látok ezek az emberek, vagy csupán megint valami vèletlen dolog lesz!?
2021. dec. 20. 21:49
 79/104 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez terjedt el, mert a tudósok ennek a beigazolódására találták a legtöbb bizonyítékot, és a tudósok többsége ezt a teóríát találja a legvalószínűbbnek. :)

Ha logikusan végiggondolod: mi érdeke, miféle hátsószándék lehet abban, hogy a Nagy Bumm teóriát elterjesztik? Mi érdekük becsapni az embereket, ki profitál ezen?

"Mèg a naprendszert is csak alìg tudtuk elhagyni nèhány űrszondával,"

És ezt te honnan tudod? Ott voltál? Lehet, hogy csak kitalálták. Lehet Holdraszállás se volt, csak elterjedt. :D

2021. dec. 20. 21:49
 80/104 anonim ***** válasza:
100%

"Lmbtq! Kik ès mièrt találták ki?Mi a cèljuk vele?"

Az LMBTQ aktivisták. Jogi, társadalmi, anyagi haszonszerzés, szerintem ezt a hülyes is látja.

"Migráciò! Kik ès mièrt pènzelik?"

Hithű iszlamisták, terjeszteni akarják a világnézetük.

"Covid oltások! Kik ès mièrt erőltetik?"

A kormányok, mert ebben látják a kiutat a járványhelyzetből.

"Nincsenek vèletlenek!!!"

Jó de a fentiekben mi véletlenszerűség lett volna eleve? Olyan nincs, hogy véletlen erőltetik az oltást. :D

"Kik ès mièrt jelentettèk ki, hogy ez az èvtized a járványok èvtizede lesz!?"

Médiafigyelemre vágyó emberek, azért hogy kattintást, figyelmet generáljanak maguknak, vagy akár a szervezetüknek, pártjuknak.

Ezek könnyen megválaszolható kérdések, nem is értem mit akarsz ezekkel.

2021. dec. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!