Jön az új világrend?
#99 Azzal teljesen egyetèrtek, hogy az egèsz kapitalista rendszer igazságtalan.A bankokat azèrt hoztam fel, mert ez a gyökere az egèsz kizsákmányolò rendszernek.A hiteleken alapulò tudatos eladòsìtás, ami a bankrendszer kitalálòinak fő cèljához, a teljes függèshez vezetett.
Ha függsz valakitől, akkor az, azt csinál veled amit akar.
Persze a kommunizmus eszmeredszere sokkal jobban hangzik, viszont csak akkor, ha nem állnak megint azok az oligarchák mögötte, akik ebből is csak a saját hasznukat akarják kitermelni.
Marha nagy szavak, hogy milyen jò lesz az embereknek, mert mindent bedobunk a közösbe ès egyenlősèg lesz, aztán meg a valòságban csak az egèsz arròl szòl, hogy az emberektől beszednek mindent, ami egy fantasztikus rabszolgatartò ugyanazon oligarchák kezèbe kerül, akik a kapitalizmust uralták.Csak ez mèg jobb lenne számukra, mert eltörölnèk a konkurenciát a Föld nevű bolygòn, ès az össz vagyon 100%-a felett rendelkezne az a 300 család, aki istennek kèpzeli magát.Ès persze kell a totál kontroll az emberek felett, mert ha ellenkezel egy gombnyomással likvidálni tudnak.Na hát ezt etessèk meg a qrva annyukkal, már bocs...
#100-#101
“Nagyjábòl egyetèrtek amiket leìrtál az emberi test reakciòiròl, viszont a lènyeg egy újabb kèrdèssel magyarázhatò.Ha maga a gyògyszer, bevètelènek aktusa miatt gyògyul meg valaki, akkor tulajdonkèppen minek is az igazi gyògyszer?”
Például mert a legtöbb esetben a gyógyszerek még így is hatékonyabbak, és a placebo-hatás is csak olyan esetekben működik, ahol egyébként magától (gyógyszer nélkül) is bekövetkezne a gyógyulás a gyógyulás (némely orvos szándékosan használ placebo-t). Rák, csonttörés, egyéb súlyosabb esetekben mit sem ér.
“Hiszen nem a vegyi anyagoktòl gyògyul meg, hanem valami egèsz mástòl!Magátòl a gondolattòl.”
És ha a gyógyszer bevételének hatására az agyad hormonokat bocsát ki, (ami VEGYI ANYAG) amik segítik a regenerálódást? Vagy egyszerűen csak megnyugszol, mert azt hiszed, hogy igazi gyógyszert kaptál és ha nyugodt vagy akkor a lelassult légzésed, alacsonyabb vérnyomásod, stb kedvezőbb hatással van a regenerálódásra? Vagy a szervezetünk azért reagál öntudatlanul is a nem létező gyógyszerre, mert az immunrendszerünk működése zer bevételének erőforrásigényes, és a gyógyszer bevételének aktusa mintegy biztosítékul szolgál arra, hogy meggyengíti a fertőzést, így lehetővé teszi az immunrendszerünk számára, hogy elbánjon a kórral anélkül, hogy kimerítené a test energiaforrásait, ezért immunválasz lép fel.
Ha a gondolattól gyógyulna meg valaki, akkor elég lenne csak összpontosítania, hogy “Gyógyuljak meg, gyógyuljak meg!” és meggyógyulna. A placebo öntudatlan, körülményekre adott reakció, amolyan reflex. Állatvilágban is dokumentálták, amiknek a gondolatai még ösztönszintűek, pl.: a megbetegített hörcsögöknél immunválasz lép fel, ha a a ketrec megvilágítása a nyarat utánozza, téli esetén meg alig. Ugyanilyen módon megváltoztatható az állatok hormonháztartása és a szervezetük működése, ha elhitetjük velük, hogy közeleg a tél és téli álmot kell aludni, vagy fordítva, felébredni a téli álomból.
Más placebohoz hasonló jelenségek, amikor a szervezeted a körülményekre reagál: leugrasz egy bunge jumpinggal, vagy száduldozol autóval, és a szevezetetd adrenalint termel, hiába nem vagy életveszélyben, vagy ha magasságiszonyosként olyan helyre mész rosszul leszel, elkezdesz szédülni, ha megölelnek/rádmosolognak jobban leszel. Úgy gondolom a placebo pszichológiai, biológiai folyamat, ami egy napon magyarázható lesz a szellemiség bevonása nélkül, ahogyan az korábban is történt.
“Na ès ez a lènyeg.Ezèrt van hatalma a gondolataidnak, a hitednek minden fizikai dolog felett.Magyarán teremtessz vele.”
Ha ez így lenne, akkor a gondolatod erejével tudnál tárgyakat lebegtetni, vagy megidézni valamit, de erre bizonyított eset még nem történt. :)
A műtéti eljárások, vegyi anyagok valahogy hatékonyabbnak bizonyulnak a hitnél. Ha a hitnek akkor hatalma van, miért nem a hit által duplázta meg az ember az élettartamát, hanem a materialista vívmányokkal?
“A nagy bumm az csak egy dolog a sok közül, amivel fèlrevezettèk, fèlrevezetik az embereket.”
Miért jelented ki ilyen magabiztosan, hogy félrevezetés? Melyik részét nem hiszed el?
Továbbra is hülyeségnek tartom, hogy a Nagy Bummnak bármiféle összeesküvésben szerepe lenne. Az embereket nem érdekli a Nagy Bummot, legtöbbjük el sem hiszi, azt sem tudja mit jelent pontosan, a leginkább befolyásolható rétegnek meg pláne fogalma nincs.
“Mi a cèlja annak, hogy simán kirúgnak egy munkahelyről, ha nem vagy beoltva.Mi a cèl ezzel?”
Oltásra próbálják ösztönözni az embert.
“Hát ez is egy manipuláciò arra, hogy idővel mindenki elfogadja azt a tènyt, hogy egyesek bárki felett rendelkezhetnek, elvehetik a szabadságát.”
Ismétlem: poénos, ha valaki egy résnyire nyitott ajtó mögül sír, hogy “Nem vagyok szabad!“ Aki be van oltva már el is felejtette, fel sem tűnik neki a covid hisztéria, ami jóval enyhébb, mint tavaly. Nem úgy néz ki, mintha valami elnyomó diktatúra készülődne.
“Az egyik embert simán kirúgják a munkahelyèről az oltás miatt, nem törődve annak megèlhetèsèvel, szabad akaratával”
Hát az a (önmagát) kirúgásra ítélt embert miért nem érdekli annyira a megélhetése, hogy beoltassa magát? Miért nem rendez ekkora problémát, amikor fizetnie kell a súlyadót, meg kell állni a piroson, be kell adatni a gyerekének a kötelező oltásokat? Hát a szabad akarat ellen van! :D
“Èn nem mondtam, hogy a tudòsok hülyèk…”
Nem is mondtam, hogy azt mondtad. Azt kérdeztem, hogy Edwin Hubble, Alexander Friedmann, George Gamow is kontárok-e.
“…vannak dolgok amiket ha jobban tetszik cenzúráznak, ha mègis megjelenik a mèdiában, akkor nevetsègessè tesznek, ha nem kèpviseli annak a gyalázatos háttèrhatalomnak az èrdekeit, akik elnyomják a világot.”
A legtöbb dolog meg önmagában nevetséges, ezért is kontráz rá a média. Mi olyan dolog volt, amit nevetségessé tettek, és bebizonyosodott róla, hogy forradalmi ötlet volt?
Én nem hiszem, hogy van EGY nagy háttérhatalom. Több befolyásos ember és lobbicsoport van, akik érvényesíteni akarják az érdekeiket, amik sokszor egymással ellentétes.
“Csupán azèrt, mert a fosszília energiahordozòk sokkal több pènzt hoztak, mert csak ez számìt.A minèl nagyobb haszon bármi áron, meg a hatalom! Gusztustalan.”
A fosszilis energiahordozók ma is sokkal több pénzt hoznának, de ennek ellenére napkollektorokba, szélfarmokba, elektromos autókba invesztálnak, amik egyelőre még kevésbé jövedelmezőek. Ez egy példa arra, hogy ellentétes érdekek jelentkeznek, a környezetvédők lobbitevékenysége az oka, hogy az ipar átáll, de az autóipar fix, hogy a pokolba kívánja az egészet.
“A biokèmiai folyamatok egy rèszèt már valòban fel tudják tèrkèpezni, viszont van egy nagy üressèg, egy megfoghatatlan dolog, amit nem tudnak. Ilyen a placebò is.”
De valószínűleg egyszer majd sikerülni fog. Szinte biztos, hogy egyszer majd eljut olyan szintre a tudomány, hogy egy komplett embert legyátunk, vagy egy emberi agynál bonyolultabb processzort, benne egy emberinél bonyolultabb intelligenciával, az emberi biokémiai folyamatoknál bonyolultabb elektromos folyamatokkal, amik bár bonyolultabbak, mégis jobban átlátjuk, mert mi vagyunk a tervezői.
“Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy minden dolgot, infòt úgy kell kezelni, hogy vagy igaz, vagy nem.Viszont, ha arra utalò jelek, megtapasztalás van hogy igaz, akkor lehet hinni valamiben”
Számomra a Nagy Bumm meglétére utaló jelek, hogy a tudós társadalom (talán néhány eretnektől eltekintve) egyöntetűen állítja, hogy létező jelenség. Ha nem létezne, akkor már felállt volna prá tudos, hogy “Héló, nem is távolodnak egymástól a galaxisok!”.
Mivel te magad nem tudod megtapasztalni sem a neutronok létezését, sem a Holdraszállást, sem az űrszondát, ami elhagyta a Naprendszert törvényszerűen ezekben sem kellene hinned.
De tényleg írd már majd le, hogy miért kételkedsz ennyire a Nagy Bummban, miért van ennyire az ellenedre?
“Ìgy a nagy bumm nekem csak egy konteò, neked meg az igazság.”
Mondjuk úgy, hogy elhiszem, hogy a tudóstársadalom jelenleg komolyan gondolja, hogy így történt. De hogy szándékos fake-elés lenne, meg világméretű összeesküvés… Egy konteó ott válik többnyire hiteltelenné, hogy nincs értelme, és az, hogy így akarják lelketlen biorobottá nevelni az embert, számomra teljesen értelmetlen. :)
“Te csak olvastad, hogy márpedig a nagy bumm lètezik, èn viszont a gondolataim erejèt már megtapasztaltam. Ezt ugye lehet fèlremagyarázni ès vèletlennek titulálni, de nem az volt.”
De mi történt pontosan?
Ok, tehát biztos vagy benne, hogy nem véletlen történt, hanem az elméd hatalmával. De az imént írtad, hogy abban is biztos vagy, hogy érdekeltségem van a bankok által. Itt nagyjából körvonalaható, hogy mennyire kell komolyan venni, ha biztosra veszel valamit. :D
“Amúgy termèszetesen èn is informálòdom a mèdiában, viszont azt nagyon òvatosan teszem.Ha valamit túlságosan erőltetnek, az biztos, hogy hazugság.”
Ha annyira óvatosan tájékozódsz, akkor gondolom többször is átgondolod, hogy mit higyj el és mit ne, erre automatikusan kamunak veszel olyan dolgokat, amiről gyakran van szó, mintha lenne összefüggés?
“Főleg, ha a törtènèsek, tettek, intèzkedèsek meg egèszen mást mutatnak.Lásd Covid árnyèkában törtènő manipuláciò...”
Én nem hiszem, hogy világméretű manipuláció lenne a Covid mögött. Szerintem szimplán balfaszoskodnak a vezetők. Te sem nagyon tudtad megindokolni, hogy konkrétan milyen manipuláció van benne, újat és egymásnak ellentmondókat legalábbis nem hallottam.
“Ès persze kell a totál kontroll az emberek felett, mert ha ellenkezel egy gombnyomással likvidálni tudnak.”
De majd az alusapkád megvéd, mert blokkolja a detonátor jeleit. :D
Ò Èdes jò Istenem, mifèle ember vagy te?Nem sül le a pofádròl a bőr azt mondani, hogy nem számìt az emberek szabad akarata.Szerinted normális az, hogy az embereket a megèlhetèsèvel, ès minden mással zsarolják, hogy adasson be egy olyan vakcinát, amiről senki nem tud semmit, amièrt nem vállal senki felelőssèget, amitől ugyanúgy kòrházba kerülsz, mint ha nem is adattad volna be, aminek annyi ès olyan mellèkhatásai vannak, mint soha egy oltásnak sem az emberisèg törtènelme folyamán.Szetinted mi az oka, hogy már a kètszer oltottak is undorodnak a harmadiktòl.Barátom, ha azt mondják be kell aratni egy tetanusz oltást, akkor senki nem fogja a munkahelyèt feláldozni miatta.
Vajon a Covid oltásokat mièrt nem akarják az emberek?Ja mindenki hülye, ugye?
Amúgy gondolhattam volna, hogy valami transzhumán kretèn felfogású emberke vagy.Áruld már el, mi haszna van annak az emberi civilizáciò szempotjábòl, hogy lètrehozzanak egy műembert, műagyat?Nagyon beteg világ felè megyünk az ilyen az ember nem számìt, csak a gèpek felfogással.Szerintem nem vagyunk egy szintén, mint ember ès nem szeretnèk tovább eszmèt cserèlni olyas valakivel, aki nem tartja tiszteletben a másik embert...
„Ò Èdes jò Istenem, mifèle ember vagy te?Nem sül le a pofádròl a bőr azt mondani, hogy nem számìt az emberek szabad akarata.”
Szokásos szalmabábozás. :) Hol mondtam ilyet? Idézd!
“…egy olyan vakcinát, amiről senki nem tud semmit”
Ismert az összetétele, hatékonysága, I-III. fázisú tesztek eredményei, mellékhatásai.
“…amièrt nem vállal senki felelőssèget…”
Ugyanolyan mértékű a felelőssége a gyártónak, mint bármely más forgalomban lévő gyógykészítmények esetén.
“…amitől ugyanúgy kòrházba kerülsz, mint ha nem is adattad volna be…”
Bizonyítottan jóval kisebb eséllyel kerülsz kórházba, ha be vagy oltva, intenzívre még kisebb eséllyel, elhalálozni meg még kisebb eséllyel.
“…aminek annyi ès olyan mellèkhatásai vannak, mint soha egy oltásnak sem az emberisèg törtènelme folyamán.”
Tudnád sorolni ezeket a mellékhatásokat? De várjá már, hát az imént még azt írtad, hogy senki nem tud róluk semmit! Akkor a mellékhatások hogy lehetnek ismertek? :D
„Szetinted mi az oka, hogy már a kètszer oltottak is undorodnak a harmadiktòl.”
Kétlem, hogy a kétszer oltottak undorodnak a harmadiktól. Pl.: én kétszer oltottként nem undorodtam tőle.
“Vajon a Covid oltásokat mièrt nem akarják az emberek?”
Mert bizalmatlanok, gyakran konteósok. Ez nem csak a covid oltások esetén van így, ha az influenza oltást kezdenék el kötelezővé tenni, kb ugyanilyen arányban lennének ellenállók, mint most, ugyanúgy sokan belelátnának valami hátsó szándékot, mint chipeltetés, emberirtás.
“Ja mindenki hülye, ugye?”
Aki a megélhetését beáldozná érte, az mindenképp. :)
“Amúgy gondolhattam volna, hogy valami transzhumán kretèn felfogású emberke vagy.”
Mi kreténség van a transzhumanizmusban?
Áruld már el, mi haszna van annak az emberi civilizáciò szempotjábòl, hogy lètrehozzanak egy műembert, műagyat?”
Ééés… megint szalmabábozás. :D Egy szót nem ejtettem arról, hogy ennek bármi előnye/hátránya lenne, csupán példaként megemlítettem, hogy valószínűleg el fog jutni egyszer a technológia arra a fejlettségi szintre, hogy egy emberinél komplexebb tudatot létrehozzunk, vagy akár egy ember tudatát digitalizáljuk. Ha létrejön egy ilyen mesterséges intelligencia lesz-e az ő “szellemiségének” hatalma? Lesz-e neki lelke? Ha a válaszod igen, akkor hogyan tudtuk ezt megvalósítani csupán az anyagi világon keresztül? Ha a válaszod nem, akkor mitől is lesz a mi szellemésgünk hatalma, mi is tesz minket lélekkel bíró lénnyé? Egyáltalán mi a lélek? Definiálnod azóta sem sikerült, csak emlegetsz egy olyan dolgot, amiről fogalmad nincs, hogy mi. :)
Egyébként ha már felhoztad, hogy mi haszna lenne az civilizáció szempontjából egy műagyra:
Szerintem az emberi civilizáció szempontjából mi haszna lenne/van egy műszívnek, műtüdőnek, műgerincnek, gépjárműnek, ruhaneműnek?
“Nagyon beteg világ felè megyünk az ilyen az ember nem számìt, csak a gèpek felfogással.”
Nincs ilyen felfogásom, pont ellenkezőleg. Szerinted mik a leglényegesebb tualjdonságok, amik egy embert emberré tesznek?
“Szerintem nem vagyunk egy szintén, mint ember ès nem szeretnèk tovább eszmèt cserèlni olyas valakivel, aki nem tartja tiszteletben a másik embert...”
Mint vitapartner biztosan nem vagyunk egy szinten. Mire utalsz egészen pontosan azzal, hogy nem tartom tiszteletben a másik embert?
Megörültem, mikor láttam, hogy írtál, de csalódott vagyok, be kell valljam. Azt gondoltam egy hét után azért ettől jóval többre futja, de kb. minden bekezdést reakció nélkül hagytál, helyette egyedül csak az oltás terén jött a személyeskedés.
Pedig a padlás tele megválaszolatlan kérdésekkel:
- A Nagy Bumm elmélet melyik részében kételkedsz?
- Edwin Hubble, Alexander Friedmann, George Gamow is olyan kontárok, akikből a média/hatalom csinált tudóst?
- Mi történt pontosan, amitől elkezdtél hinni a szellem erejében?
- Mi az a lélek?
- Mi bizonyítékaid vannak Isten létezésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!