Klaus Schwab a világgazdasági fórum alapítója ki találta, hogy Globalizálni kell a világot, újra kell indítani a rendszert! A Világgazdasági fórumban benne van Soros és Bill Gates is. és további nagyon gazdag befolyásos ember. Na most egy újra indításhoz kell egy ürügy, nem lehet a szép hétköznapok közepette újra indítani! ... Kell mondjuk egy vírus ami romba dönti a világot ami okot add arra, hogy újra kezdjünk! Véletlen Bill Gatesnak Vuhanban van egy laboratóriuma ami Bill és Melinda Gates foundation néven fut és véletlen a közeli piacról indult el a vírus. Klaus Schwab által kitalált forgatókönyv lényege le íródott a Great Reset nevű könyvben ami csak Angolul érhető el! Klaus Schwab azt mondta amikor kitört a COVID, hogy ez egy tökéletes pillanat a Great Resetre! Bill már a vírus előtt mondogatta hatalmas vírusok jönnek az emberiség életében. Közben az összes olyan elnököt eltávolítják aki útban van és a saját népét szolgálja és nem támogatja a Globalizációt. Trump, Merkel, Salvini, Kurz, Sallenberg, és sorolhatnám. Ide tartozik a mi nagyfőnökünk is, ő a következő?
Bizony, már elkezdődött. A vírus megjelenítését követően korlátozások, szigorítások léptek életbe globálisan. Korlátozva van minden, utazás, munka, kártyával (oltással) mehetsz dolgozni, a kártyához kötik a jogainkat. Többmillió ember veszítette el a munkáját, vállalkozását, házát, megélhetését a korlátozások miatt. Ne legyünk naivak, ezek az intézkedések nem a vírus miatt és nem az emberek érdekében zajlanak. Digitalizáció, robotika sem új dolog, mostanra emberek nélkül is megoldható szinte minden, drónokkal, robotokkal. Az AI (mesterséges intelligencia) nagyobb mértékben az életünk része, mint gondolnánk.
2021. dec. 5. 20:57
22/104 A kérdező kommentje:
Eljött az idő, hogy az emberre nincs továbbiakban szükség? A felső 1%-ot kiszolgálják a robotok? Nem lesz túl nagy a felső 1%-nak az egész bolygó? Bár biztos jobb lesz nézegetni az Eiffel tornyot turisták nélkül és környezet szennyezés sem lesz? Igy lesz megmentve a bolygó?
2021. dec. 5. 21:10
23/104 anonim válasza:
Találtam neked egy pikáns kis cikket: Készüljetek fel! A következő két évben 2 milliárd ember meg fog halni a Földön! Videó
#25 Ásd bele magad a témába. Az okostelefon már idejét múlt, azóta már minden okos. Okos hűtő, okos mosógép, okos wc, okos tükör, okos fogkefe, okos fésű, okos szemüveg. Ezek nem kitalált dolgok. Figyelek rád, figyelmeztetnek stb. Sofőr nélküli okos autók már most is léteznek. Most hirtelen nem tudom pontosan hol, de az egyik híres csomagszállítónál pl úgy működik a dolog, hogy a csomagokkal teli polc magától mozog, nem kell hozzá ember. Telekomos Vanda stb. Pár éven belül mindent ki tudnak váltani robotikával és digitalizációval.
#26 Ez konkrétan kamu videó. De van neten fellelhető igazi bőven. Példának okáért ott van Sophia 2016-os humanoid robot, aki állampolgárságot is kapott. Azóta el lehet képzelni, mennyi fejlesztés történt.
2021. dec. 5. 22:09
28/104 Koplárovics Béci válasza:
Mondjuk azt megértem, hogy a biorobotok be vannak szarva. Végülis először rájuk nem lesz szükség.
2021. dec. 5. 22:10
29/104 anonim válasza:
Képben vagyok a témával. Még baromi messze van az, hogy az összes ember le legyen váltva robotokkal. Nemhogy pár év, de évtizedek, ha nem száz év.
Futószalag jellegű melókra helyettesíthető robot, de ahová komplex gondolkodás, döntő képesség kell, attól messze van.
Sophie még fényéverke van, hogy emberi intelligenciája van. Van egy Evie nevű chatbot. 5-6 éve találkoztam vele először. Nem volt nagy szám. Most ráírtam megint, mennyit fejlődött, kb semmit.
- Én: How old are you?
- Evie: 21 years old.
- Én: When did you born?
- Evie: 247 years ago.
- Én: I'm your friend.
- Evie: What your father did with you.
LOL
2021. dec. 5. 23:11
30/104 anonim válasza:
#29 Nem, nagyon nem vagy képben ezek szerint. 2030-ig minden megváltozik. Tudom, hihetetlen, de így van. Ehhez kapcsolódik kérdező #22-es kommentje. Már most tudjuk, hogy mi vár ránk. Nem lesz semmink, mindent bérlünk, nem lesz saját autód se, önvezető autók lesznek, előírják az étrended, kevesebb húst eszel majd stb-stb. Sophie meg már a múlt ugye, azóta eltelt jópár év. A chatbottól nem tudom mit vártál. Nem is értem, hogy jön ide, annyira távol áll az egésztől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!