Jön az új világrend?
Kedves Béci!
Reagálni nem tudsz már érdemben, tehát te is látod, hogy ez nem kamu, ezért nekiállsz sértegetni. Én vagyok az agymosott?! 🙂 Miért, mert használom a Google-t és utánanéztem a labornak, meg olyan szerveknek, embereknek, akik a fejünk felett döntenek alapból? Ezt te is megtehetted volna.
"Reagálni nem tudsz már érdemben, tehát te is látod, hogy ez nem kamu"
Sajnos nem fogtad fel, hogy melyiket miért írtam. Nem baj, Schwab téged biztos nem az eszedért tart ingyen.
Az a baj, hogy én nem szeretem ugyanazt leírni ezredszer is. Te meg csak ugyanazt szajkózod. Pont mint a gyógyszerreklámok a tévében. És még te vagy ellenük... PONTOSAN ugyanazt az agymosást csinálod, ami ellen vagy. ÁLLÍTÓLAG legalábbis. Bár egyre inkább úgy tűnsz, hogy te reklámozod a Great resetet. Totál.
Nade tudod mit? Tegyük fel, hogy Schwab bácsi új világrendet csinál. Nem csak akar, csinál. Amit te itt levágsz, az már erősen kontraproduktív ebből a szempontból. Tehát te "magadat", azaz az általad képviselt "csúnya Schwab, harcolj ellene" csapatot még azok által is megutáltatod, akik minimálisan értelmesek. Az tök oké, hogy az agymosásra kapható, leghülyébb embereket bepalizhatod magad alá, mint bármelyik MLM-ben. De valóban rájuk van szükséged? Tökmindegy hogy ki, csak darab legyen?
Megértem, ha nekem nem vallod be, hogy felsültél a "vitában", de azért saját magadnak ne hazudj.
Linkeltem pár dolgot, szánj rá időt. Ide illő személy, ide illő idézete:
„Az okos ember mindenre rá tud jönni a megfelelő adatokból.“ — Bill Gates
"2 év telt el a covid kezdete óta, mára már elég sok dolog kiderült."
Mi az a sok minden? Szedd fő pontokba, mi az eddig, ami megvalósult a Great Reset irányában?
"Szerinted a te életedet és az ismerősi körödét nem forgatták fel a korlátozások. Ha közvetlenül nem is, de közvetve nagyon is. Ne arra gondolj, hogy maszkban kell lenned, vagy nem mehetsz x helyre. Linkelek erről is."
Annyira forgatták el, hogy volt aki elvesztette a munkáját, 60%-os fizura küldték, home office, meg ilyenek, de ez várható volt a korlátozások miatt. A 2008-as gazdasági világválság is felforgatta sokak életét. Most akkor az szándékosan megrendezett dolog volt?
Felforgatta emberek életét, oké, de mindez hogy jön a Great Resethez. Az hogy bizonyos emberek elvesztették a munkájukat mégis miben járul a Great Resethez?
"A készpénz megszűntetése csak 1 a sok közül, látom megragadtátok a lényegét a témának."
A sok közül ez volt number1 példa, amit hoztál. Egyrészt, még használunk készpénzt, de ha ki is kopna ez mitől lenne egy olya nagy jelentőségű változás? A védettségi kártyához kötött jogok: röhögve beoltom magam, aztán olyan mintha mi sem történt volna. Érintésmentes házhoz szállítás is mitől olyan drámai változás? A fszom se volt kíváncsi a futárra eddig sem.
Home office: de jó, legalább nem kell betolnom a képemet munkába, és vakarhatom a tökömet otthon.
Ezek alapján nem gondolom azt, hogy hú de nagy drámai változások történtek, vagy hogy de gonosz ez Great Reset terv.
"Ha te csak addig jutsz el, hogy a home office=otthonról dolgozni, akkor kicsit tájékozódj."
Akkor nyögd ide, hogy te meddig jutottál. Mert a home office-t hozod az egyik példának, de azzal jössz, hogy az home office smafu. Akkor írd le a többit, és ne húzd az időt tucatnyi több oldalas cikkekkel, hanem írd le te a lényeget kiragadva.
"A 201-es esemény egy új zoonózisos koronavírus kitörését szimulálja, amely denevérekről sertésekre terjed át az emberekre, és amely végül hatékonyan emberről emberre terjed, és súlyos világjárványhoz vezet."
Érdekes, eddig azt mondtad nem súlyos ez a világjárvány. A 201-es esemény 65 millió halottról szól, mi meg ugyanennyi idő alatt 5 millióig jutottunk. Ott ki is merül a hasonlóság, hogy mindkettő "koronavírus".
"Vuhani labor"
Ha a vuhani laborból szándékosan szabadították az emberekre a vírust, akkor miért nem tették ezt egy onnan jóval távolabb eső helyről, hogy ne merüljön fel a gyanú? Ha onnan is származik a vírus, akkor valószínűleg véletlenül szabadult el, ami már egy ellenérv "a koronavírus a Great Reset érdekében van" forgatónyövet illetően.
Azt írtam, a vírusról derült ki sok minden. A Great reset meg nem újdonság, minimum 4 éves a promó videó róla. Mivel kitört a járvány, ezért begyorsul a dolog és 2030-ig minden megvalósul.
Áruhiány a boltokban, hónapokat késő rendelések, teherhajók veszteglése, áremelkedések. Ezek mind a korlátozások miatt történtek, történnek és még koránt sincs vége. Adblue hiány. Az áruszállító kamion nem fog ideérni nélküle. Örülj neki, hogy szinte semmiben nem érintett titeket, de másokat nagyon is. A Great resethez meg úgy jön ez az egész, hogy ha valamit újra akarsz építeni, előtte mindent romba kell dönteni. Orbán is beszélt már a Great resetről, még ő is elmondta, hogy kb a gazdaság összeomlik, mielőtt minden megújul. Megtalálod a videót, de ha kell, belinkelem.
Ha a készpénz megszűnik, az változást okoz. Lehet, hogy te nem használod, de sokan mások igen és mind a bankokra, mind az árakra kihat majd. Ha a kp eltűnt, akkor eltűnik a kártyás fizetés is és nem folyok bele, de elmondták mi lesz helyette.
Ne haragudj, de nem fogom kimásolgatni a kedvedért, ott van, ha érteni akarod, elolvasod. A szádba rágni nem fogom, annyit megtettem, hogy belinkeltem.
Szó sem volt részemről arról, hogy ugyanaz a koronavírus volt a szimulációban, mint a covid. Belinkeltem az Event 201 oldalát, kimásolva a kedvedért, hogy koronavírusos szimuláció volt, mivel azt írtad, köze nem volt hozzá. Nem azt mondtam, hogy hasonlítania kell egymáshoz a 2 vírus végkimenetelének. Azt írtam, hogy mivel konkrétan szó szerint a covid előtt zajlott, tehát úgymond főpróba volt, többek közt a WHO olyan értelmetlen, logikátlan dolgokat közöl a coviddal kapcsolatban, hogy az borzalom. Csak a beteg ember hordjon maszkot, az egészségesre káros, mindenki hordjon, nem véd a maszk, de véd, nem véd. Erről beszélek. A WHO azért alakult, mert elvileg tudniuk kéne, mit kell tenni, mi a helyes egészségügyi szempontból, nekik érteniük kéne hozzá, hisz ezért vannak. De már a maszknál elestek, a többiről meg nem is beszélek.
Ha bele gondolsz, teljesen mindegy, hogy miért pont Vuhan. Bár a Monopolyban is benne van, hogy Kínának benne kellett lennie a történetben. A kínaiak egyébként ugye sok szar megesznek, így aztán főleg könnyű volt egy denevérre/tobzoskára fogni. A legtöbb ember szerintem nem is tudja, hogy Vuhan hogy néz ki. Mivel a "piacról" indult, simán elképzelhető egy lepukkant kis falunak is. Pedig nagyon nem az. 2 év elteltével még sokan ezt hiszik, pláne hogy nem igazán van látszata annak, hogy kivizsgálják az ügyet. Pedig a hivatalos protokoll szerint ennek meg kellett volna történnie már rég. Nincs is messze a labor a piactól. Tehát ha valóban a piacról származott volna, akkor is ki kellett volna vizsgálniuk az ügyet, mert ott a labor, ez meg egy vírus. Nem is beszélve arról, hogy koronavírusokkal kísérleteztek a laborban.
"A Great reset meg nem újdonság, minimum 4 éves a promó videó róla. Mivel kitört a járvány, ezért begyorsul a dolog és 2030-ig minden megvalósul."
De mi az a minden? Írd le pontokba foglalva. Már elkezdted: kp eltűnik, érintésmentes átadás, home office. Ezek nem olyan ördögi dolgok.
Ja és ezenfell még amit hoztál: önvezető járművek, meg, hogy 2030-ra mindent MI-k irányítanak. Utóbbiról megindokoltam, hogy 10 éven belül miért nem fog megvalósulni. Attól is messze vagyunk még, hogy önvezető autók jelentős mennyiségben elterejdjenek.
És ne gyere azzal, hogy szájba kell rágni. Amennyi szöveget írtál, fele energiádból kitelik leírni pontokba foglalni (bár gyanítom, hogy kimerült a sor).
"A Great resethez meg úgy jön ez az egész, hogy ha valamit újra akarsz építeni, előtte mindent romba kell dönteni."
De nincs romba döntve semmi. Voltak korlátozások, amik megszopattak jó pár embert. De innentől már egyre enyhébb korlátozások lesznek. Hogy dőlne már romba minden?
"Orbán is beszélt már a Great resetről, még ő is elmondta, hogy kb a gazdaság összeomlik, mielőtt minden megújul."
mert amit a Zorbán mond, az biztos úgy lesz. :D
" Azt írtam, hogy mivel konkrétan szó szerint a covid előtt zajlott, tehát úgymond főpróba volt"
De hát akkor a valóság gyenge árnyéka lett a főpróbának. Különbne meg mi értelme a főpróbát nyilvánosan megrendezni? Le akarják buktatni magukat?
"...többek közt a WHO olyan értelmetlen, logikátlan dolgokat közöl a coviddal kapcsolatban, hogy az borzalom."
De ha WHO-t is a háttéhatalom, és a Great Resetesek rángatják, akkor miért nem mondtak egyértelmű dolgokat, amik a Great Reset irányába terelik dolgot, helyette miért teszetoszáskodtak. Elég gyenge összeesküvésnek tűnik.
"Nincs is messze a labor a piactól. Tehát ha valóban a piacról származott volna, akkor is ki kellett volna vizsgálniuk az ügyet, mert ott a labor, ez meg egy vírus. Nem is beszélve arról, hogy koronavírusokkal kísérleteztek a laborban."
Már mondtam, ha valóban a laborból SZÁNDÉKOSAN engedik szabadon a vírust, ezt miért Wuhan közelében tették? Vigyenek egy kémcsövet Pár ezer kilométterl arréb, vagy akár egy másik országba is. Nagyon úgy néz ki, ha mesterséges is volt a vírus baki volt, hogy elszabadult.
"Megértem, ha nekem nem vallod be, hogy felsültél a "vitában", de azért saját magadnak ne hazudj."
Az nem vita, amikor nincs mit mondanod, csak ugyanazt a parasztvakítást nyomod. Gyakorlatilag 6 oldal után ugyanott tartasz. Semmi újat nem tudsz, csak ugyanazt. Biztos van akinek az agymosás-szerű ismételgetés hatásos, ők mint írtam nem az értelmes emberek. Nem reagáltál arra sem, hogy miért csak a tökhülyékre van szükséged. Nem csodálom, nem esne jól nekik a beismerés.
"Linkeltem pár dolgot, szánj rá időt. "
Linkelted Piroska és a farkast. Kb annyit ér az összes linked együtt. Vagy annyit sem, az legalább egy háromévesnek izgalmas, ha úgy adod elő. Neked még ez sem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!