Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jön az új világrend?

Jön az új világrend?

Figyelt kérdés
Klaus Schwab a világgazdasági fórum alapítója ki találta, hogy Globalizálni kell a világot, újra kell indítani a rendszert! A Világgazdasági fórumban benne van Soros és Bill Gates is. és további nagyon gazdag befolyásos ember. Na most egy újra indításhoz kell egy ürügy, nem lehet a szép hétköznapok közepette újra indítani! ... Kell mondjuk egy vírus ami romba dönti a világot ami okot add arra, hogy újra kezdjünk! Véletlen Bill Gatesnak Vuhanban van egy laboratóriuma ami Bill és Melinda Gates foundation néven fut és véletlen a közeli piacról indult el a vírus. Klaus Schwab által kitalált forgatókönyv lényege le íródott a Great Reset nevű könyvben ami csak Angolul érhető el! Klaus Schwab azt mondta amikor kitört a COVID, hogy ez egy tökéletes pillanat a Great Resetre! Bill már a vírus előtt mondogatta hatalmas vírusok jönnek az emberiség életében. Közben az összes olyan elnököt eltávolítják aki útban van és a saját népét szolgálja és nem támogatja a Globalizációt. Trump, Merkel, Salvini, Kurz, Sallenberg, és sorolhatnám. Ide tartozik a mi nagyfőnökünk is, ő a következő?

2021. dec. 5. 17:25
 61/104 Koplárovics Béci ***** válasza:
3%

"Béci, elnézve úgy átlagban a válaszaidat, elég sok le van pontozva."

Általában lepontozzátok az agyhalott "barátaiddal", egymásét meg fel. Én meg lekakilom a pontozást. Ha megnézed a toplistában, nem igazán szokásom pontozni. De ezzel is csak magadat járatod le.

"Itt is csak sértegetsz, hivatalos oldalt meg sem nézel és hülyeségnek tartod. "

Minek a hivatalos oldalát? WEFWEFWEF? Láttam. Beleolvastam. Továbbra is tényként kezeliktek az ötletelést.

"A hisztizésed szánalmas, tudom szar az igazságot felfogni, de ez van, akár tetszik, akár nem."

Hisztizés az, hogy felhívom a figyelmedet, hogy valami újat is írj, mert 6. oldal óta ugyanazt írod csak? Értem én, hogy a célod az, hogy beleégesd az emberekbe az agymenésedet, és mint írtam sajnos van, aki vevő is rá.

"Látod, te csak ennyit tudtál felmutatni a "vitában"."

Azt, hogy én gondolkodok? Az tényleg szánalmas lehet a világodban. De legalábbis nem a te dolgod.

2021. dec. 10. 18:03
 62/104 Koplárovics Béci ***** válasza:
3%
És egy kérdés: 2031-ben, amikor már rég nem emlékszel arra, hogy "Great Reset", vajon fogsz-e elnézést kérni másoktól vagy leginkább magadtól?
2021. dec. 10. 18:04
 63/104 Koplárovics Béci ***** válasza:
3%
Meg persze a személyeskedésed is mutatja, hogy tényleg semmit sem tudsz már hozzátenni. Ez ennyi volt. Nemhogy 2031-re, de 2025-re elfelejti mindenki a Great resetet, mint mára a TNWO-t.
2021. dec. 10. 18:07
 64/104 anonim ***** válasza:

#58 Ott a promó videó, vagy ha nem értessz angolul, a Monopolyban is elmondják. Pontokba van szedve, hogy mi lesz. Ha nem nézed meg azt sem, amiket belinkelek, akkor nem fogunk előre haladni a témával.

Egy random ember nem sokat tud arról, hogy hol tart épp a technológia. De az mindig igaz, hogy fejlettebb, mint gondolnánk. Az emberek bechipelése is mennyire elképzelhetetlennek tűnik, pedig az alábbi videó, 2018-as.

[link]

Illetve az Új norma dokufilmben is benne van sok-sok dolog, amit nem tudsz erről.

Sosem merül ki nálam a sor, de ismétlem, ha nem nézed meg, amiket küldök, akkor nem fogok kisregényt írkálni.

Még közel sincs vége az egésznek. Bizonyos dolgok már most bedőltek, van, ami majd csak ezután. Nincs vége a dolognak, újabb járványok lesznek, ezt is elmondták többször is. Pl jelenleg a covid, az RSV és a madárinfluenza is tombol. Már lebegtetik a feketehimlőt és a Marburg vírust is. Tehát lesznek még bőven korlátozások is és lesz esélye mégjobban szétesni a világnak.

Hidd el, szarok én Orbánra, de biztos lehetsz benne, hogy tudja mi történik. Nem véletlenül közölte azt sem, hogy "a járványok évtizede". Bill Gates 2010-ben "az oltások évtizedéről" ejtett szót. 2020-2030 ez az évtized. Amíg a Great Reset zajlik.

Szó sincs arról, hogy le akarnák magukat buktatni bármivel is. Ez teljesen nyílt dolog. Nem számított nekik, hogy az Event 201 nyílvános volt és majd leesik valakinek. Soha, semmit nem titkoltak, nézz meg akár korábbi, több éves interjúkat. Épp ezaz, hogy képtelen vagyok megérteni, hogy miért olyan nehéz megértened, hogy ez nem konteó, nem összeesküvés elmélet, hanem a valóság.

Igen, pont ezt írtam, hogy az Event után, meg úgy alapból elég gagyinak tűnik a WHO. De mivel benne van a játékban, teljesen mindegy, hogy milyen bénán, de a Great reset felé terelik ők is a dolgot.

Szándékosan szabadították ki, mert a vírussal indították el a Great reset-et. Pont ez az, hogy annyira, de annyira egyértelmű minden, hogy pont ezért hihetetlennek hangzik. Nem érdekli őket, hogy megtudja a világ, sőt, valószínűleg szándékosan csinálták ezt is nyíltan.

Ez pl 2020-as cikk:

[link]

2021. dec. 10. 20:26
 65/104 anonim ***** válasza:
100%
Béci, ezek tények, nem "ötletelések". Te kezeled konteóként, meg hülyeségként a tényeket. Veled ellentétben az #58-assal legalább lehet normálisan kommunikálni, érvel, kérdez, leírja a saját véleményét, te pedig csak beszólogatsz. Szóval hagyjuk ezt, ok? Ha nem akarod felfogni a valóságot, akkor nem fogod fel. Ennyi.
2021. dec. 10. 20:46
 66/104 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Béci, ezek tények, nem "ötletelések". "

Amikről te írsz, azok TERVEK, de mégcsak nem is igazán tervek, hanem ötletelések, messze nem tények. Kellene. Csinálná. Tele vannak ezzel. Csak te kezeled ezt kötelező érvényű tényként. Ez az, amit nem fogsz fel. És még te írsz olyat, hogy "nem akarom felfogni a valóságot"? Trumpnak is voltak tervei, Obamának is, Putyinnak is, Maonak is (Orbán szerint Sorosnak is van). Ezek tervek. Jelen esetben legfeljebb javaslatok. De hogy ez lenne a jövő? Elborult emberek agyában biztos. A te terved mi?

2021. dec. 10. 20:56
 67/104 anonim ***** válasza:
100%
Monopolyt még mindig nem láttad, igaz? Nem ötletelések, nem tervek, ezek tények. Akár felfogod, akár nem. 🤷‍♀️
2021. dec. 10. 21:04
 68/104 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Monopolyt még mindig nem láttad, igaz? "

A Monopolyt ki is csinálta? Egy arctalan, aki minden mögött valami rosszat lát. És te erre építed a jövőt. Nos, nem is csodálom, hogy kilátástalannak találod. Nem mondom, hogy nincsenek benne féligazságok. De továbbra is kiragadott dolgokat magyaráznak félre. Túlnyomórészt. És persze ha cáfoljűk, akkor meg a cáfolat oldalát "megvették". Végülis ezt csak elhinni kell. Sem gondolkodni egyáltalán nem. Sajnos a te világod nem nekem való.

Mellesleg azt írtad harcolnod kell. Aztán meg itt nyafogsz mert "sértegetlek". Ne haragudj, de milyen harcos vagy, ha már ennyitől rinyálsz? Fotelharcos... Sajnálom, hogy eddig mindig csak simogatták a kis buksidat, és sosem mondtak neked igazat, most találkozol először olyannal, aki az őszinte véleményét nyilvánítja ki rólad.

2021. dec. 11. 11:51
 69/104 anonim ***** válasza:
A Monopoly arról világosítja fel az embert, aminek konkrétan te is utána tudsz nézni. Teljesen alap dolgok. Azért kezelem tényként ami lesz, mert annyira el van vakítva a világ, hogy rengetegen nem tudják, hogy mi folyik itt és el fogják érni a céljukat. Nem fotelharcos vagyok, hanem egy olyan ember, aki próbálja felvilágosítani a hozzád hasonlókat, hogy tehessünk ellene. Amennyi engergiát rád pazaroltam itt, amennyit belinkeltem, mások már rég elgondolkoztak volna, hogy jééé, ez tényleg igaz és összefügg minden. Élj tovább a kis világodban, engem nem érdekel, másnem magadtól jössz rá, mikor már késő lesz.
2021. dec. 11. 12:11
 70/104 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

#69: és megint nem sikerült arra válaszolni, amit kérdeztem. Dehát ez a lényege az agymosási kísérletnek. Ezerszer leírni ugyanazt, bármi is a kérdés. A kopipészt valóban nagy energiapazsrlás. Az, hogy velem próbálod az agymosást szintén energiapazarlás. Nem jöttél rá 6-7 oldalon keresztül. Ez is mutatja a képességeidet. Tudod én abban reménykedek, hogy számos hozzám hasonló ember van. Aki gondolkodik.

Igen, valóban kemény világban élünk. Igazad van abban, hogy vannak összefonódások. Csak azt nem tudod, hogy mit akarsz helyette. Az égvilágon SEMMI sem garantálja, hogy az jobb lenne. Sőt... Névtelenek, arctalanok, háttérben megbújók, "harcosok", agymosók próbálják a jelenlegi világot felforgatni. Ebből egy dolog nem lehet: jobb világ. Átalakulás lehet, de a fentiekből legfeljebb valamilyen anarchiának nézhetnénk elébe. Kösz, de ebből nem kérek. És biztos vagyok abban, hogy az értelmes emberek sem. Maradtak tehát a kilátástalanok neked. Nekik mosható az agyuk, ami a te szóhasználatod szerint "felvilágosítás".

2021. dec. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!