Specus kérdése:
Továbbtanulás. Hova? Hogyan?
Figyelt kérdés
Nos, a kérdésem az lenne, hogy milyen utakat kell bejárnom, ahhoz, hogy egyszer akár Politikusként dolgozhassak? Nem igazán vagyok tisztába azzal, hogy, hogyan is működik ez az egész.
Mellesleg erősen jobboldali vagyok.
2010. szept. 5. 00:58
1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni még, hogy 12.-es vagyok.
17/F
2010. szept. 5. 00:58
2/6 anonim válasza:
nem továbbtanulni kell hanem belépni egy pártba. pontosabban ha van, akkor az ifjusági tagozatába, de elég rögös az út...
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj politikusoknak elég lehet a 8 általános:s...Csak csókos ismerőse legyél valaki befolyásos embernek.
5/6 anonim válasza:
Szerintem te ne legyél politikus ha már ennyire nem vagy önálló, hogy magadtól utánajárj a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!