Sos! Továbbtanulás! Lényegében tanácsot szeretnék kérni hogy hová is menjek tovább tanulni, mert nehéz ez. Leginkább a magyar, és az angolt érdekel. Ez alapján vmi tanács? Köszi 14l Szlo.
Az a gond, hogy magyar és angol tanári diplomával Dunát lehet rekeszteni. Ha az angol megy, mehetsz valami infósra, bár abból is sok van már. Nem könnyű eset.
Én is reménytelenül humán beállítottságú vagyok, fél év és megvan a könyvtáros diplomám, de munka az semmi.:(
Gondolj arra, hogy mivel tudnál elhelyezkedni. Bár arra még bőven van időd szerencsére.
Ha most mész középsuliba, valami szakközépsuli a legjobb. Mindenki el van szállva a gimnáziumoktól (én is abba jártam), de az csak alapműveltséget ad, jobb mellé egy szakma is.
Idegenvezető, ahhoz kell az angol, és még jól is fizet. Vagy pl. újságírás?
Nekem erről ez jut eszembe elsőre. Egyébként most én is hasonló dilemmával küzdök. Kár, hogy másnak annyi ötletet tudnék adni, saját magamról meg elképzelésem sincs...
Ha angolból jó vagy akkor esetleg anglisztika. Ha meg magyarból is jó vagy, akkor szerintem bármilyen kommunikációval, turizmussal kapcsolatos szak is lehetne, ezekhez ráadásul fontos is az angol. Nézegesd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!