Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy azokat...

Támogatnátok, hogy azokat akik nem hajlandóak beoltatni magukat börtönözzék be?

Figyelt kérdés

Nyilván nem arra gondolok, hogy általános börtönökbe vigyék őket gyilkosok közé, hanem alakítsanak ki ilyen munkatábor szerűséget a részükre ahol a sok oltatlan összezárva élje az életét. Közben hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak, dolgozzanak is.

Nincs fix idő megszabva rájuk, addig maradnak ott míg nem hajlandóak felállni és beoltatni magukat.

2021. nov. 16. 21:31
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
68%
Szarok rá ki találta ki, menjen gondolkozzon el, aztán építsen egy időgépet és takarodjon.
2021. nov. 17. 20:32
 32/48 everlight ***** válasza:
100%
Akkor a gyerekeket is be kellene börtönözni.Nincs annyi börtön az országban ,ha csak nem alakítanak át minden plázát azzá.
2021. nov. 17. 21:24
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Én örömmel támogatom,ha te leszel az első rab
2021. nov. 18. 00:46
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne írkálj már ki ilyen provokatív kérdéseket mert gyk-n a sok "okos" felhúzza magát rajta.
2021. nov. 18. 05:19
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megfelel.

Akkor a rezsi,napi 3x étkezésem megoldva,se tb-t se adót nem fizetek.

Egész vígan lennék ,mert a lehetőség még kevesebb lenne a megbetegedésre.

És jól szórakoznék azon ahogy az oltottaktól dübörög a gazdaság és végre én is kaptam valamit ebből a csodás társadalmi javak újraelosztásából.

2021. nov. 18. 12:43
 36/48 kretens ***** válasza:
100%
Most csak egy saját hallucinációmat irom le ami biztos hogy nem igaz meg ez tényleg csak az én téveszmém:"először fordul elő a történelemben hogy egy hatástalan oltás miatt azokat büntetik akik nem oltatják be magukat".Csak egy kérdés:vajon milyen oltás az amit hamarosan már lehet hogy havonta kell majd kötelezően(vagyis nem kötelezően hanem burkolt zsarolással pl:nem dolgozhatsz a munkahelyeden ha nem oltatod be magad) beadatni mert csak igy leszel védett?De egy valamit elvárok mindenkitől ebben a történetben aki beoltatta magát hogy legyen gerince meg se próbáljon olyan panaszkodni meg azt mondani hogy jó hát én ezt honnan tudhattam volna hiszen mindenhol a világon a propaganda ezt tolta hogy az oltás véd ha egyszer kiderül vagy egyre nyilvánvalóbbá válik hogy totális katasztrófa lesz a vége.Szóval ne merjen senki vinnyogni hanem a bölcsőtől a sirig ugyan úgy tovább oltakozni.Aki oltakozott annak már semmilyen morális jogalapja nincs önellentmondásba keveredni önmagával.Persze ez csak az én hallucinációm.
2021. nov. 18. 18:29
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Arról ne feledkezz meg,hogy előbb kerülsz a sittről a kórházba vagy orvos elé,mint bárki aki idekint a melóhelyen vereti beoltva.

Szóval deal ez részemről is, lehetünk egy cellában?

Nem is értem hova a faxba van úgy magától elájulva az összes,mert úgy viselkednek ,mint a mindenki felett állók,azt ugyanolyan fostos vírusfészek akármelyik , mint,aki nincs beoltva.

2021. nov. 18. 18:38
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
Börtönt, munkatábort azért nem, de valami lakatlan óceáni sziget kellene szerintem hogy ne fertőzzenek senkit
2021. nov. 18. 19:16
 39/48 anonim ***** válasza:
79%
Miért te szerinted nem tudsz megfertőzni senkit?
2021. nov. 18. 19:25
 40/48 anonim ***** válasza:
58%

Mivel tömeggyilkosok, Soros beépített emberei akiket Gyurcsány irányít a háttérből a libernyák kezeivel, így támogatom!

ÁLÁVJU VIKTRÓ!

2021. nov. 18. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!