Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy azokat...

Támogatnátok, hogy azokat akik nem hajlandóak beoltatni magukat börtönözzék be?

Figyelt kérdés

Nyilván nem arra gondolok, hogy általános börtönökbe vigyék őket gyilkosok közé, hanem alakítsanak ki ilyen munkatábor szerűséget a részükre ahol a sok oltatlan összezárva élje az életét. Közben hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak, dolgozzanak is.

Nincs fix idő megszabva rájuk, addig maradnak ott míg nem hajlandóak felállni és beoltatni magukat.

2021. nov. 16. 21:31
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
95%

Te normális vagy? Épeszű ember fejében meg se fordul ilyesmi.

Mi az hogy bebörtönözni valakit csak mert más? Mert más a véleménye vagy más valamit kezd a saját életével mint te?

2021? Térünk vissza a kommunizmushoz?

Te így kényszerítenél embereket hogy beoltassák magukat? Tudod léteznek emberi jogok, és azok a kis terved útjában állnak. Amit írtál viszont megdöbbentő és egyenesen undorító. Az ilyeneket mint te kéne mihamarabb izolálni és a társadalomból eltávolítani, mert veszélyesek vagytok mindenkire nézve.

2021. nov. 17. 08:43
 22/48 anonim ***** válasza:
28%

Engem nem zavar/nem érdekel, ha valaki nincs beoltva. Csak az zavar, hogy egyeseknek nem elég azt mondani, hogy "nem vagyok beoltva", hanem egy egész litániával körítik, hogy miért nem. "Ez csak kitaláció, én bízok az immunrendszerembrn, nem vagyok hajlandó azt a szrt beadatni, dugják fel az oltasukat..."

Miért kell hozzá ez a nagyképű hőzöngés?

2021. nov. 17. 09:18
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Undorito a kerdes is
2021. nov. 17. 09:44
 24/48 anonim ***** válasza:
96%
Kizárólag azok bebörtönzését támogatnám aki ennyire erőszakos módon tukmákolják ránk a löttyöt!
2021. nov. 17. 10:07
 25/48 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek a 24-essel.
2021. nov. 17. 10:11
 26/48 anonim ***** válasza:
96%
Azt kellene bebörtönözni, akinek ilyen egyáltalán megfordul a fejében.
2021. nov. 17. 10:17
 27/48 anonim ***** válasza:
95%
#10: Ha annyi agresszív embert lász ezzel a témával kapcsolatban akik leírják, hogy mit kéne tenni az oltatlanokkal, akkor talán ezeket az agresszív embereket kellene bebörtönözni. Vagy beadni nekik tíz adag vakcinát egyszerre, hogy nyugodjanak le és ne másokkal foglalkozzanak, hanem azzal, hogy mitől lett ennyire elcseszett az életük.
2021. nov. 17. 10:19
 28/48 A kérdező kommentje:

Ne nekem essetek, ezt nem én találtam ki. Olyanokat is olvastam, hogy egyesével fejbe kellene lőni mindet hadd pusztuljanak.

Illetve amikor kiadják, hogy hányan haltak meg, rengetegen írják, hogy pusztul kifelé a sok oltásellenes, nem kár értük.

Ezt én is vérlázítónak tartom, csak azért írtam ki így a kérdést, mert ha úgy írom ki, hogy csak szerintem nem kellene ennyire erőszakosnak lenni, akkor meg azok vannak többségben akik azt hajtogatják, hogy dehogynem.

2021. nov. 17. 11:37
 29/48 anonim ***** válasza:
84%

Szűk látókörű vagy, ember! A barna szeműeket nem akarod esetleg karóba húzatni? Akinek ellenjavallt az oltás, annak pedig életfogytiglant adnál! Nem túl sok ésszel áldott meg téged a természet, - sebaj, mert nem a helyezés, hanem a részvétel a fontos! :D

>>Tapsvihar a lelátóról<<

2021. nov. 17. 15:54
 30/48 A kérdező kommentje:
#29 Úgy látom szövegértelmezés nem megy.
2021. nov. 17. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!