Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Olaszliszkai...

Mit gondoltok az Olaszliszkai lincselés esetről?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 17:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10,.ó értem, megnyugodtam akkor. őt én is jelentettem.
2021. okt. 16. 18:32
 12/19 A kérdező kommentje:
7.látom nagyon képben vagy hogy mi is történt pontosan..nem gázoltak el gyereket..
2021. okt. 16. 18:34
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

#7, nem lett a lánynak semmi baja.

Nyílvan mindenki megtorlást vár, plane, ha elütik a gyerekét, de ha csak súrolja az autó, akkor is.

Erre való az igazságszolgáltatás.

Hibat követett el a vezető, ráadásul nem hagyta el sietve a helyszínt, nemazt érdemelte, hogy a gyere szeme láttára halálba küldjék.

2021. okt. 16. 18:35
 14/19 gungasam ***** válasza:
98%
Hibát követett el a vezető mert nem hagyta el a sietve a helyszínt.Mondjuk én tökig a gáza tapostam volna... Nem történt semmilyen baleset...
2021. okt. 16. 19:10
 15/19 anonim ***** válasza:
3%
Ha nem cigányok lettek volna be se kerül a hírekbe. Sajnos ilyen rasszista ez a társadalom.
2021. okt. 16. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az, amikor az ember gyanútlanul vadállatok közé keveredik. Tanulság, ha legközelebb ork földön jársz és elkaszálod az egyiket, akkor ne végezz félmunkát és max akkor állj meg ha már mindet kivasaltad.
2021. okt. 23. 01:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

egy embert meggyilkoltak a semmiert, es meg a gyilkosnak jar a karterites.

az en orszagomban a vadlottakat ugyan ennek a cselekmenynek vetnem ala buntetesul, roviden agyonrugatnam oket. kar hogy nem en vagyok a miniszterelnok.

2022. jan. 7. 18:29
 18/19 gungasam ***** válasza:
90%
15/17-nek.Nem azért került a hírekbe mert cigány résztvevők voltak az esetben hanem mert különös kegyetlenséggel lincseltek meg ártatlant...Jól mutatja a kisebbség(?) agresszív viselkedését amellyel visszaél a "védettségében". Mindenki tudja jól, hogy ha egy stiklit egy "nem a napon lebarnult" követ el szinte természetesnek veszik.
2022. jan. 21. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ha nem cigányok lettek volna be se kerül a hírekbe."

Ha nem cigányok lettek volna, akkor nem csináltak volna ilyet.

aug. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!