Marian Cozma gyilkosa szabadlábon engedték, de az olaszliszkai lincselés elkövetőjét nem?
Figyelt kérdés
Vajon azért történ, mert az egyik elengedése üti a másikat?2018. júl. 31. 20:02
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de a most szabadult az cigány ugye, gondolhatni lehet milyen ember, a olaszliszkai társaság nem cigány, szélsőjobboldali huligánok. Állítólag ez lehet a bíróságon belüli bosszú azok ellen, akik ellenszenvesek a Handó vonallal, így lejáratják ezzel a kiengedéssel azokat a bírókat, akik elítélték.
2/7 anonim válasza:
Az olaszliszkaiak életfogytot kaptak.
3/7 Andizsuzsi válasza:
"olaszliszkai társaság nem cigány"
????
4/7 Andizsuzsi válasza:
Kérdező mi köze van a két esetnek egymáshoz? Miben ütik egymást?
5/7 anonim válasza:
Olaszliszkaiak nagyon cigányok!!!!
6/7 anonim válasza:
Elnézést, igen valóban ők is cigányok voltak, a gyöngyöspataival kevertem.
Mind 2 eset hasonlóan nagy súlyú, igaz még 10 év sem telt Marian Cozma eset után, ezért írták, hogy ez a politika lejárató ügye lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
én érzem rosszul a súlyát ezeknek a dolgoknak?!
de szerintem USA-ba életfogyt lenne.. vagy kivégzés..
2018. aug. 1. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!