Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi van az oltásban, amit...

Mi van az oltásban, amit ennyire be akarnak mindenkinek adni?

Figyelt kérdés

Nem a chip, meg a konteók érdekelnek, hanem a valós okok.

Az elején 60%-ot emlegettek. Aztán 80-at. Most hogy bizonyos országok a közelében vannak a 80-nak, mégis meg akarják tiltani, hogy oltás nélkül dolgozzon az ember.

Miért ilyen fontos MINDENKINEK beadni?

2021. szept. 23. 07:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 anonim ***** válasza:
48%

Tessék itt a felelősség vállalód

[link]

2021. szept. 23. 10:26
 62/129 anonim ***** válasza:
31%
61.Olaszországban kötelező.Ausztria be akarja vezetni.Németorszsg is..Olvass Spiegelt.
2021. szept. 23. 10:29
 63/129 A kérdező kommentje:
Aki oktatott. Milyen nyilatkozatot iratnak alá?
2021. szept. 23. 10:32
 64/129 anonim ***** válasza:
17%
Azt hogy nincs-e eltitkolt betegsége..Ugyanezt a papírt írod ala műtétek előtt.Kötelező oltást!
2021. szept. 23. 10:36
 65/129 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik a vita bár csak a közepéig tudtam még olvasni.

Valaki - aki ért hozzá - segítene nekem abban mi is az a grafén-oxid?

Olvastam a grafénről, arról hogy grafén oxidokkal mennyi kísérletet végeznek, a polimerjeiktől a fém kolloidok lecsapásán át egyebet a felületükre stb.

Találtam egy érdekes írást is ami éppen arról szól, hogy a grafén oxidnak milyen jó az antibakteriális hatása, milyen jól lehetne használni akár ezüst hordozójának is ilyen nanoméreteknél. De arról most nem találtam írást hogyan képzeljem el a grafén és grafén-oxid közötti különbséget. Miben jelentkezik az oxid a grafénhez képest? Hogyan jön létre, miben más mint a szén egyéb oxidja stb. megköszönném ha valaki röviden leírná.

Mehet szaknyelven, vegyészmérnök vagyok, csak nem foglalkoztam ezzel a területtel soha.

Amúgy a cikk a grafén oxidok antibakteriális hatásáról ha valakit érdekel és nem ismeri:

[link]

2021. szept. 23. 10:36
 66/129 A kérdező kommentje:

63: ezt elmesélheted annak aki nem németeknél él.

Olaszország sosem volt “nyugat”.

Ausztriában nem kötelező, tudnék róla.

Németeknél tapasztalnám. Egyelőre a 2g-t lebegtetik, hogy ha akarja pl. egy pub, akkor megteheti a 3g helyett, mert úgy több embert beengedhet egyszerre.

Ez annyit jelent, hogy aki nem akarja, az megteheti, hogy nem engedi be teszttel az embereket.

Szó nincs kötelező oltásról, sem kötelező 2g-ről. Ezt csak tudja minden nyitott szemmel járó ember, hogy kötelező 2g lesz. Mert látják, hogy erre megy a politika.

Ha egyébként annyira nyilvánvalóan a jót szolgálja a dolog, miért kell ilyen körmönfontan, taktikázva, beszorítani az embereket, és fokozatosan kényszeríteni?

Erre érdekelne egy hosszabb magyarázat, klisék és betanult ellentmondásos mantrák nélkül.

2021. szept. 23. 10:52
 67/129 anonim ***** válasza:
100%
Ja ilyenkor már Olaszország nem nyugat..Értjük..Ausztraliaban is kötelezővé akarjak tenni..Az sem nyugat?:-)
2021. szept. 23. 10:54
 68/129 anonim ***** válasza:
39%
Azért mert az emberek értelmes 70-80%- a beoltotta már magát..Most az iskolazatlan jobbágyokat csak igy lehet beoltani..ezek olyanok mint a druidák..Tanulatlanok s mindenfajta f.szságot elhisznek..
2021. szept. 23. 10:55
 69/129 A kérdező kommentje:

“ Ausztraliaban is kötelezővé akarjak tenni..Az sem nyugat?”

Forrás?

[link]

“Notfalls Ja”.

Nem látom a wollen igét.

2021. szept. 23. 11:11
 70/129 A kérdező kommentje:

Jól van gáborka. Csak diplomásokat ismerek, akik nem szaladnak az oltásért.

Egy kérdés: kit tömeggyilkolnak meg az oltatlanok? Az oltottakat, te pehelysúlyú íkúbajnok. 😁

2021. szept. 23. 11:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!