Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi van az oltásban, amit...

Mi van az oltásban, amit ennyire be akarnak mindenkinek adni?

Figyelt kérdés

Nem a chip, meg a konteók érdekelnek, hanem a valós okok.

Az elején 60%-ot emlegettek. Aztán 80-at. Most hogy bizonyos országok a közelében vannak a 80-nak, mégis meg akarják tiltani, hogy oltás nélkül dolgozzon az ember.

Miért ilyen fontos MINDENKINEK beadni?

2021. szept. 23. 07:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 A kérdező kommentje:

“ de ti találtok ki összeesküvés elméleteket amiket kb 5 perc kutatással lehet cáfolni.”

Mutass egy összeesküvés-elméletet a soraim közt, amit cáfolni lehet.

Nem tudod cáfolni, mert egyet sem írtam. Buktad barátocskám.

Megkérdeztem, hogy miért lett ennyire fontos, amikor már a többség be van oltva. Mi lehet benne? Ebben nincs elmélet, pusztán kíváncsiság.

Állítottam, hogy taktikáznak. Szalámitaktika. Ismert dolog, fokozatosan vezetnek be dolgokat, olyat amit előtte tagadtak. (Nem elhallgattak, tagadtak!)

Merkel azt állította, ebben a pandémiában nem lesz kötelező oltás. (Tény, nem elmélet, ellenőrizhető)

Ebben 2 dolog ijesztő. Az “ebben a ...” lehetne elszólás is, de ez már konteó lenne. Viszont mára egyértelművé vált, hogy addig nem nyugszanak, amíg nem 100% oltat. (Ugye ez is 60 volt aztán 80, ez is ellenőrizhető)

És nyilván, ha a balga nép nem érti meg, akkor az utolsóknak kötelező lesz, ha másképp nem megy. Tehát taktika volt az egész.

Ez volt végig a tematikám, ezt nem tudod megdönteni, max amnéziás hazugságokkal.

Pl. ha már nem tudom meg, miért erőltetik, és miért nem hagynak minket úgy megdögleni ahogy mi akarunk, érdekelne még, hogy egy főiskolán ha csak oltott, gyógyult vagy tesztelt (24 órán belül) lehet, minek a maszk előadás vagy vizsga alatt? (Annak is kötelező, akinek van papírja róla, hogy nem hordhat maszkot. A válasz: akkor ne iratkozzon fel vizsgára)

2021. szept. 23. 23:26
 122/129 A kérdező kommentje:

“ Nálunk a telefon is céges.. s bent csak azt lehet használni..”

Felnőtt ember kibír face nélkül 8 órát szerintem.

De nálunk pl. Kb havi 2 euróért használhatom magáncélra is. És a qtyát nem érdekli, hogy épp svájccal vagy németországgal beszélek. Szerintem ha nem kértem volna az opciót, akkor sem vennék észre, de támadási felületet adnék egy fegyelmire. Nekem annyit megér.

2021. szept. 23. 23:31
 123/129 anonim ***** válasza:
86%

Nyah megtudtuk hogy nem is Magyarországon élsz, de azt azért tudod hogy itt mindenkinek jár a végkielégítés és hogy nem lehet csak úgy kirúgni valakit

2021. szept. 24. 00:22
 124/129 A kérdező kommentje:

123 honnan tudtad meg? Egyébként mi jelentősége van, hogy ki hol él?

10 évet magyar cégeknél dolgoztam, mindkét leépítés magyar telephelyű és magyar cégnél történt, amiből nem jöttem rosszul ki.

Persze aki facebookotni jár be, nem ismerheti a munkajogot.

“ itt mindenkinek jár a végkielégítés és hogy nem lehet csak úgy kirúgni valakit”

Nem, csak x idő után (talán 2 év ?), és bejelentett dolgozóknak.

Nekik felmondanak. Persze aki helyi döbröginél dolgozik zsebből fizetve, azt elküldhetik bármely percben. A rugdosás meg valami alvilági módszer lehet. Olyan helyekkel nincs tapasztalatom.

2021. szept. 24. 05:57
 125/129 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon a munkáltató bármit megtehet büntetlenül a munkavállalóval, még kamujárvány nélkül is. Én itt élek, úgyhogy valamivel több fogalmam van róla.
2021. szept. 24. 08:10
 126/129 A kérdező kommentje:

Nyugi éltem eleget ott(ráadásul a legkeményebb mutyizós időszakban), te itt nem.

Nyilván ha az ember olyan bárgyú, hogy aláír egy közös megegyezést pl. akkor hülyére veszik.

Utána meg megy a fortyogás, mert nem merte kinyitni a száját annak ellenére, hogy ott már nincs veszteni való.

A törvénytelen munkákról meg nem fogok nyilatkozni. Találkoztam ilyenekkel is. Ott meg volt nekem is az az előnyöm, hogy amikor a másik cég fel akart venni állandóra, nem kellett a köröket futni, hanem csak szóltam, hogy jövő hónaptól nem lesz időm, addig elvarrom a szálakat, ha tartanak rá igényt. (Ezt sem

lett volna muszáj, de így korrekt)

2021. szept. 24. 08:48
 127/129 anonim ***** válasza:

Onnan hogy Magyarországon nem igen fizetsz euróval azért hogy azt csinálj a telefonnal amit akarsz.

Jó persze itt is próbálkoznak az euro bevezetésével, de még mindig mindenki forintot használ.

Amúgy meg attól hogy régen itt dolgoztál 10 évet az még nem jelenti azt hogy most is ugyan az van.

Amúgy nem csak helyi döbröginél van ilyen

Apum a helyi varrodában raktáros.

Itt nem hogy végkielégítés nem jár, de néha még a fizetés is késik x napot

2021. szept. 24. 11:12
 128/129 A kérdező kommentje:

Persze, mert a helyi döbrögié a varroda.

Ilyen régen is volt. Rendes cég ezt nem engedi meg magának.

Igazad van, sok minden változik 10 év alatt, de van ami nem.

Azért megnézném, hogy ma egy audi, vagy ibm vagy mercedes nem fizet.

De ismerőseim a helyi fűrésztelep zárásakor is rendesen lettek végkielégítve. Sőt előtte valamelyik autóipari beszállítónál is, de ez régebbi sztori.

2021. szept. 24. 12:11
 129/129 anonim ***** válasza:
Jó üzlet és sok pénz van benne.
2021. szept. 25. 17:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!