Mi van az oltásban, amit ennyire be akarnak mindenkinek adni?
Nem a chip, meg a konteók érdekelnek, hanem a valós okok.
Az elején 60%-ot emlegettek. Aztán 80-at. Most hogy bizonyos országok a közelében vannak a 80-nak, mégis meg akarják tiltani, hogy oltás nélkül dolgozzon az ember.
Miért ilyen fontos MINDENKINEK beadni?
“ De én csak simán kiszámláznám nekik a kezelés 500.000Ft/ nap költségét..Ha nem oltat akkor dögöljön bele.”
Teljesen igazad van. Ebben egyetértünk 100 %-ig.
Csak valahogy ez senkinek sem jut eszébe, mint opció.
Terjeszd, hátha eljut a döntéshozókig. (Amit kétlek sajnos)
Viszont, akkor jogos kérés lenne az, hogy az ember eltegye erre az alkalomra a befizetett eü járulékot. Bár a javatokra lemondanék róla, nagyobb szükségetek lesz rá. Én pedig ilyen jó ember vagyok. Segítek ahol tudok.
“ Miért teszel fel egy megosztó kérdést,ha magad sem vagy hajlandó elfogadni a másik oldal érvelését?”
Itt érvelés nem igen hangzott el. Ellenben uszítás, ötletek megtorlásra, személyeskedés igen.
“A többiek dönthettek hogy oltanak vagy felmondanak..”
Nincs olyan jogszabály ami alapján bárki kötelezhet felmondásra. A cég felmondhat, minden kötelezettségével. (Pl. Végkielégítés)
Nem tudom van-e Magyarországon jogalapja, hogy egy cég kikérje az oltási státuszt. Németeknél még nincs.
Akkor méreg hogy én még fél 4 hónappal később is élek és semmi bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!