Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi van az oltásban, amit...

Mi van az oltásban, amit ennyire be akarnak mindenkinek adni?

Figyelt kérdés

Nem a chip, meg a konteók érdekelnek, hanem a valós okok.

Az elején 60%-ot emlegettek. Aztán 80-at. Most hogy bizonyos országok a közelében vannak a 80-nak, mégis meg akarják tiltani, hogy oltás nélkül dolgozzon az ember.

Miért ilyen fontos MINDENKINEK beadni?

2021. szept. 23. 07:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 A kérdező kommentje:

“ Ha diplomája van az dupla szégyen!Jövőre hs nyer az ellenzék akkor is megkapja a kötelező oltást..Ha meg nem akkor remélem az új kormány teljesen ellehetetleníti az életét..”

Sajnos el kell, hogy keserítsem kendet. Nem érint, hogy ki nyer Magyarországon.

Ha pontosan meghatározza, melyik állításomra adjak forrást, megteszem. Természetesen az nem válasz, hogy mindre.

2021. szept. 23. 13:29
 92/129 A kérdező kommentje:

“ Amikor a kérdező ko krét szakmákat ócsáról s ha valaki ellent mond neki azt nem fogadja el.Kizárt hogy neked diplomád van.Ne tegyél fel kérdést ha a válaszok zavarnak hülyegyerek.”

-Nem tudom mi az hogy ko kret.

-Ellentmond egybe.

-Kevered az E/3-at és az E/2-t, ami nem helytelen de csúnya.

-Személyeskedsz

Szerintem aki ilyen írást tud csak összehozni, nem lehet képes annak megítélésére, hogy kinek lehet diplomája, kinek nem.

Sőt, értelmezési problémák is vannak, mert nem ócsároltam egy szakmát sem.

Tény, hogy van amelyikhez IQ kell, és kitanulható szorgalom nélkül, és van amelyikhez átlagos IQ elég, de az EQ megszerzéséhez szorgalom kell.

2021. szept. 23. 13:36
 93/129 A kérdező kommentje:

80

“ És honnan tudod hogy nem a 70 IQ alattiak hezitálnak?...”

Igaz, csak 2 számjegyű, ahányat ismerek és hezitál, mind minimum közép (nem szakmunkás) vagy felső fokú végzettséggel rendelkezik, ami szerintem 70 alattival intelligenciával nehéz lenne. Ellenben az pár egyszerűbb lelkű, akit ismerek, kivétel nélkül mentek oltani.

2021. szept. 23. 13:47
 94/129 anonim ***** válasza:
78%
Ezeket a kommenteket olvasni is szép.Egy oltástagadó szélsőség meg egy oltáspárti szélsőség.A kérdést én is jelentettem!
2021. szept. 23. 13:50
 95/129 A kérdező kommentje:

“ S ők kicsit jobban ismerik a vírust mint te a panelba..”

PanelbaN. Mi meg jobban tudunk magyarul, mint te a plázában az ingyenes wifiért kuncsorogva. 😉

2021. szept. 23. 13:55
 96/129 A kérdező kommentje:
Azért a válaszok nyelvtanán látszik, hogy mennyire iskolázottak a megszállott oltásrajongók.
2021. szept. 23. 13:57
 97/129 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!Miért teszel fel egy megosztó kérdést,ha magad sem vagy hajlandó elfogadni a másik oldal érvelését?

A sok baromság mellett ami itt pro-kontra ment én is örülnék ha itthon 6 éves kor felett kor felett kötelező lenne.Aki a gyerekének nem adatja be vagy magának,attól a gyámhatóságnak kell elvenni a gyermeket.A szülőket meg azonnali hatállyal kirúgni,és a TB támogatásukat felszámolni.

2021. szept. 23. 14:00
 98/129 anonim ***** válasza:
71%
Munkatáborba kéne vinni az oltáselleneseket..Ingyen munkaerő.
2021. szept. 23. 14:00
 99/129 anonim ***** válasza:
71%
Ez a munkatábor jó ötlet. VÉGRE hasznukat vennénk..De én csak simán kiszámláznám nekik a kezelés 500.000Ft/ nap költségét..Ha nem oltat akkor dögöljön bele.
2021. szept. 23. 14:08
 100/129 A kérdező kommentje:

Gáborka skizofrén. 🤣

Élmény volt veletek az eszmecsere.

2021. szept. 23. 14:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!