Mi van az oltásban, amit ennyire be akarnak mindenkinek adni?
Nem a chip, meg a konteók érdekelnek, hanem a valós okok.
Az elején 60%-ot emlegettek. Aztán 80-at. Most hogy bizonyos országok a közelében vannak a 80-nak, mégis meg akarják tiltani, hogy oltás nélkül dolgozzon az ember.
Miért ilyen fontos MINDENKINEK beadni?
Miért kéne kötelezni hogy felmondjon? Kirúgják és kész
Nincs olyan kirúgják. Felmondhatnak neki, ha erre gondolsz, itt viszont kell indoklás és végkielégítés.
Az indoklás természetesen nem lehet az, hogy “oltatlan”, amíg a cég nem kötelezheti oltásra.
Nyilván építhet le a cég, akkor szintén jár a végkielégítés.
Egyedül akkor nem jár, ha rendkívüli felmondás történik fegyelmivel.
Végkielégítés? Hol élsz te Amerikában? 😅😂😂
Amúgy meg indoknak kitalálnak simán valamit.
Ha beszólsz a rendőrnek ő is simán talál 50 hibát is.
Nincs tökéletes ember. Bárkit kirúghatnak bármiért
“ Végkielégítés? Hol élsz te Amerikában?”
Miért, Magyarországon nem létezik már ilyen?
Én kaptam amikor leépítettek. Ja, hogy nem mutyiban dolgoztam.
Meg még egyszer volt részen ilyenben, akkor megkértek hogy írjam alá a közös megegyezést, cserébe ők elengednek pár ezer eurót, amivel a cégnek tartoztam.
Egyébként meg ja, fossatok csak, abból lesz hatalma a kis Döbrögiknek. :)
“ Ha FB-ot használsz a cég gépén mßr indok lehet azonnali felmondásra..”
Ebben igazad van. Aki ennyire marha, és nem a saját telefonján használja, az meg is érdemli.
Német cégnél egyszer elkövettem. Akkor szóltak miatta, akkor megtanultam. Ennek 10 éve. Aki mára nem tudja szétválasztani a magánéletet meg a munkát az eleve csak léhűtő.
Mi fosunk, de ti találtok ki összeesküvés elméleteket amiket kb 5 perc kutatással lehet cáfolni.
Mint a meddőség okozása pl
De ti akkor is csak féltek a vakcinától mintha legalább egy drog tanyáról exportolnák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!