Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád, hogy a nők szabado...

Támogatnád, hogy a nők szabadon eldönthessék, kitől akarnak gyereket?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő eldöntötte, hogy melyik férfitől akar gyereket, akkor annak a férfinak kötelező legyen őt megdugnia. Ha nem teszi, akkor a rendőrség kényszeríti őt a nő megdugására.
2021. aug. 26. 20:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Feltételeztem. Ha jársz is, nem segít?
2021. okt. 3. 11:22
 62/70 anonim ***** válasza:
61. Mégis miben segítené egy prosti? D*gnak egyet pénzért, aztán ennyi volt az egész. Ha nincs szerencséje, még meg is alázza.
2021. okt. 3. 12:50
 63/70 anonim ***** válasza:

Nyugi má, csak húzom a kérdező agyát.

Kérdező!

Ha nem segített egy prosti próbálj ki többet. Egyszerre 3-4-gyel gang-bang. Vagy valami durvabb jatek, anusztagitas, vagy kakaszex, ha neked belefér.

2021. okt. 3. 13:20
 64/70 anonim ***** válasza:
63. Csak tudod ezzel az a probléma, hogy akkor továbbra is ilyen hülyeségeket fog kitalálni, mint a kérdése, és ez csak az ő lelkivilágának lesz a legrosszabb. Vagy te szeretnél ilyen emberek között élni? Akik megszabnák azt, hogy egy jóképű fiú ne videózzon, ha nem vetkőzik le minimum. Aki azt képzeli, hogy az ilyen férfiak játszadoznak a nézőikkel, pedig abszolút nincsen semmi kötelességük, mert nem is ígértek semmit. Ha engem kérdezel, szerintem ez nem normális és nem kéne rontani a helyzeten. Később aztán szidják a kérdezőt, hogy mekkora idióta, de senki nem magyarázná el neki a dolgokat rendesen.
2021. okt. 3. 13:30
 65/70 A kérdező kommentje:

Nem az a problémám, hogy nem elég durva a szex, hanem hogy ritkán jutok férfiakhoz, és drágán. Amúgy ez nálunk nem úgy van, mint nálatok heteróknál, hogy egy-két nővel szexelünk 10 év alatt. Nekem speciel ha két hétig nem kapok férfit, akkor már hiányérzetem van, és ilyen ostobaságokon gondolkozok.

2021. okt. 3. 16:50
 66/70 anonim ***** válasza:

"Amúgy ez nálunk nem úgy van, mint nálatok heteróknál, hogy egy-két nővel szexelünk 10 év alatt."

Hát azért ez sem igaz.

2021. okt. 3. 17:05
 67/70 anonim ***** válasza:

De akkor járj melegklubbokba és ott kellesd magad. Tuti, hogy rádrepülnének minden este, aztán seggberaknának.

Vagy legyél te magad hímprosti, és akkor még keresnél is egy kis pénzt.

2021. okt. 3. 21:12
 68/70 A kérdező kommentje:

Járok, de nem akarok kétnaponta fizetni ezért.

2021. okt. 3. 22:26
 69/70 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van a kérdezőnek. Ennyi hazug válaszolót. Mindjárt kitalálják, hogy ezt is csak a hererákkeresés miatt nézte meg majdnem egymillió ember:

[link]

2022. szept. 1. 23:25
 70/70 anonim ***** válasza:
Utolsó! Hát szar lehet b*zinak lenni :D
2022. szept. 4. 03:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!