Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád, hogy a nők szabado...

Támogatnád, hogy a nők szabadon eldönthessék, kitől akarnak gyereket?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő eldöntötte, hogy melyik férfitől akar gyereket, akkor annak a férfinak kötelező legyen őt megdugnia. Ha nem teszi, akkor a rendőrség kényszeríti őt a nő megdugására.
2021. aug. 26. 20:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

Nem, csak végre móresre szeretném tanítani a sok jóképű faszt, akik játszadoznak velünk. Töltögetik fel a semmiről sem szóló videóikat youtube-ra, amiket csak a szereplő miatt nézünk meg, nem pedig a tartalom miatt. Pontosan tudják, hogy csak azért van nézettségük, mert jól néznek ki és néhányan még beléjük is esnek, de közben sznobul eljátsszák, hogy a minőségi tartalmat bizonyítja a nagy nézettség. Még annyit se tesznek meg a nézőkért, hogy legalább félmeztelenre vetkőznek. Helyette pökhendien odalökik a nézőknek, hogy "Hah, ti nyomorékok. Olyan jól nézek ki, hogy még a felsőtestemet se kell mutatnom, ti akkor is kattintgattok a videóimra. Minek mutassak többet a gyönyörű testemből, ha ennyitől is birkaként követtek? Tőlem akár bele is rohadhattok a kíváncsiságba, nekem csak a nézettség kell."

(Jó, persze egyik se mondja ki hangosan, de ettől a fejében ez játszódik le.)

Most őszintén, nem érdemli meg egy ilyen gec.láda, hogy napi öt nőt meg kelljen dugnia, mígnem úgy megy haza, hogy undora van a barátnője p.csájától is?

2021. szept. 30. 22:32
 32/70 anonim ***** válasza:

És mennyivel több ilyen instás celeb picsa van? 10x annyi!

Ők nem érdemlik meg, hogy napi 5x meg legyenek dugva, de úgy hogy már a fasztól is undoruk legyen?

2021. szept. 30. 22:38
 33/70 A kérdező kommentje:

Azok kurvára nem érdekelnek engem, mert meleg vagyok.

2021. szept. 30. 22:39
 34/70 A kérdező kommentje:
De amúgy szerintem a férfiak sokkal kevésbé esnek bele a női picsákba, mint fordítva. Szóval ez nem összehasonlítható.
2021. szept. 30. 22:41
 35/70 anonim ***** válasza:
100%
Ha búzer vagy, akkor meg miért a nőkkel kapcsoaltban írod ki a kérdést? Miért nem azt akarod támogatni, hogy ha egy búzer megkíván egy férfit, akkor annak a férfinak kötelező legyen dugnia azzal a búzer? Ez még nagyobb büntetés az általad utált férfiaknak.
2021. szept. 30. 22:44
 36/70 A kérdező kommentje:
Mert sokkal könnyebb a társadalommal elfogadtatni egy nővédő törvényt, mint azt, hogy egy férfinak minden búzerrel kötelező legyen szexelnie, aki megkívánja őt.
2021. szept. 30. 22:46
 37/70 A kérdező kommentje:

Tessék! Ez nem felháborító?????

https://www.youtube.com/watch?v=ZCFAw5fNjRw

Felraknak egy videót azzal a címmel, hogy borotválkozás egy borbélymúzeumban. Szólhatna a tóparton való kacsázásról is, vagy a pitypanggyűjtésről a mezőn, a lényege ugyanaz lenne. Egy jóképű jótestű férfi arra használja a youtube-ot, hogy nézőket gyűjtsön a testével.

2021. szept. 30. 23:00
 38/70 A kérdező kommentje:
Úgy látom, besültetek.
2021. okt. 1. 18:34
 39/70 anonim ***** válasza:

Szerintem csak beletörődtek, hogy troll vagy.

Amúgy statisztikailag nem olyan nagy az esélye, hogy egyetlen első aktustól terhes legyen valaki, mert ugye a kérdés arról szólt, hogy mi, nők, szabadon dönthessük el, hogy kitől akarunk gyereket.

Egyébként ha minden nő ugyanazt az egy-két férfit válogatná ki, növekedne a nemibetegség kockázata.

Azon felül attól, hogy fizikálisan jó a pasi, még lehet olyan sötét mint az éjszaka.

Az meg, hogy "meleg vagy" jelen történetben megint csak trollkodásodat támasztja elő, gondolom várod a habzó szájjal fröcsögést, hogy "nehogy kötelező legyen" a homoszexualitás.

Nőként mondom, hogy eredendően hülye ötlet.

2021. okt. 2. 20:23
 40/70 anonim ***** válasza:
37. *Hogy nézőket gyűjtsön a tehetségével. Az a vicces az egészben, hogy nem is mutatja meg a testét. Téged most vagy nem akar megd*gni senki, vagy irigyled a szépségüket, népszerűségüket. De amúgy nem is értem a problémádat. Bőven találsz a youtubeon videókat vetkőző fiúkról, chippendale táncosokról. Megnyugtatlak, a társadalom sem ezt, sem a gusztustalan "nővédő" törvényedet nem fogadná el.
2021. okt. 2. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!