Támogatnád, hogy a nők szabadon eldönthessék, kitől akarnak gyereket?
Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő eldöntötte, hogy melyik férfitől akar gyereket, akkor annak a férfinak kötelező legyen őt megdugnia. Ha nem teszi, akkor a rendőrség kényszeríti őt a nő megdugására.2021. aug. 26. 20:21
51/70 anonim válasza:
Az a baja, hogy búzer, és széretné, ha ánuszon lökné egy ilyen csávó. De azok nem teszik meg, ezért úgy büntetné őket, hogy ronda nőkkel szexeljenek.
52/70 A kérdező kommentje:
Csak azokat büntetném, akik így visszaélnek a kinézetükkel.
2021. okt. 3. 09:53
53/70 A kérdező kommentje:
"Csak azért, mert jól néz ki, ilyennek született, soha ne merjen kamera elé állni, ha nem dobja le azonnal a felsőjét, vagy mi?"
Mondjuk úgy kéne elmennie kiropraktőrhöz, hogy megkéri, ne készüljön videó.
2021. okt. 3. 09:54
54/70 A kérdező kommentje:
Érdekes, engem még soha senki nem akart levideózni azért, hogy az ő tehetségét mutathassa be rajtam.
2021. okt. 3. 09:55
55/70 anonim válasza:
"Mondjuk úgy kéne elmennie kiropraktőrhöz, hogy megkéri, ne készüljön videó."
😂😂😂 Még szerencse, hogy ezt nem te döntöd el. Elég szomorú lehet az életed, ha így ki vagy éhezve ezekre a pasikra.
56/70 anonim válasza:
54. Szerintem ennek meg is van az oka XD. Ajánld fel magad te. Ha a lehetőségek nem jönnek házhoz, akkor neked kell keresni.
57/70 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem tehetek róla, hogy genetikailag rondának teremtettek.
2021. okt. 3. 10:00
59/70 anonim válasza:
Miért nem mész el férfiprostihoz? Az majd jól lerendez.
60/70 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nem járok férfiprostihoz?
2021. okt. 3. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!