Támogatnád, hogy a nők szabadon eldönthessék, kitől akarnak gyereket?
Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő eldöntötte, hogy melyik férfitől akar gyereket, akkor annak a férfinak kötelező legyen őt megdugnia. Ha nem teszi, akkor a rendőrség kényszeríti őt a nő megdugására.2021. aug. 26. 20:21
21/70 anonim válasza:
Annyira ostoba ötlet, hogy még fikciósan sem érdemes vele foglalkozni.
Most is a nők döntik el, kitől akarnak gyereket, tiltott a nemi erőszak, mégis megtörténik.
22/70 anonim válasza:
"akkor annak a férfinak kötelező legyen őt megdugnia."
1) Ez csak fizikailag különbözik az erőszaktól.
2) Mi van akkor, ha mindenkivel sikerül, de pont vele nem.
3) Ha sok nő választaná ugyanazt a férfit, az beltenyészethez vezetne.
23/70 anonim válasza:
És ha nem áll fel neki, akkor hogyan kötelezik?
24/70 A kérdező kommentje:
Mi ez az erőszakosdi? Mitől lenne erőszak az, hogy egy férfi megdug egy nőt, aki akarja is, hogy megdugja?
Nehogy valaki kitalálja, hogy egy férfinak megdugnia valakit, az kényszer.
2021. szept. 30. 19:29
25/70 A kérdező kommentje:
A jóképű, jótestű férfiak erre vannak predesztinálva, hogy megdugjanak minél több embert, míg meg nem öregszenek, és rondák nem lesznek. Mégis miért kaptak Istentől jó testet, ha nem ezért?
2021. szept. 30. 19:31
26/70 anonim válasza:
#24 És ha neki az a nő nem jön be? (#23) Nem vagyok egy Adonisz, és visszafogottan fogalmaztam, de nekem sem jön be mindenki.
27/70 A kérdező kommentje:
És mi köze a dugásnak ahhoz, hogy tetszik-e? Egy nőt midig szívesen megdugna egy férfi.
2021. szept. 30. 20:10
28/70 anonim válasza:
Dehogyis. Én csak jó nőkkel dugok szívesen.
29/70 anonim válasza:
Mindig szívesen? Meg nem erőszak? Ne haragudj, de ha idehoznának elém egy rusnya dagadt nőt akkor kb fegyvert kéne a fejemhez fogni hogy megdugjam
30/70 anonim válasza:
Kitalálom: egy baszatlan dagadt szar vagy, akit még egy szakadt csöves se dugna meg, azért fantáziálsz ilyeneken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!