Támogatnád, hogy a nők szabadon eldönthessék, kitől akarnak gyereket?
Aha, bizonyára a borotválkozás érdekli majdnem 400 ezer nézőt.
"Téged most vagy nem akar megd*gni senki, vagy irigyled a szépségüket, népszerűségüket."
1) Nem akar megdugni senki
2) Irigylem a szépségüket
3) A népszerűségüket leszarom
Szóval igazad van, de ez nem tudom miben módosít azokon a TÉNYEKEN, amit írtam. Vagyis, hogy
1) Csak játszadozik a nézőivel
2) A testét használja a nézettsége növelésére
3) Sznobul előadja, hogy a videóját a minőségi tartalomért nézik
43.
1) Nem játszadozik a nézőivel, mert nem ígért semmit. Ahogy a videón is látszik, borotvál, nem a testével kereskedik. A kötelességét teljesíti. Egy szépfiúnak se kötelessége levetkőzni a kamera előtt. Ha te mást látsz bele, akkor az a te személyes problémád, keress olyan videókat, ahol vetkőznek. Szerintem senki nincs rászorulva a nézői közül, hogy a szemével levetkőztesse, veled ellentétben.
2) Talán nem ártana megkérdezned a nézőit, hogy ki miért követi. Elég csak tíz embert megkérdezned, és akkor levonhatod a következtetést, hogy valóban a testéért követik-e (amit egyébként meg sem mutat), és ha igen, hány százalék, és mint mondtam, az önmagában szerintem senkit nem érdekelne (nincsenek a nézők rászorulva, hogy őt nézzék). Vagy miért pont ő? Jó, nem csúnya, de nem is a legjóképűbb fiú a világon. Igazából engem untat ez a videó, és még érte sem nézném tovább, pedig lány vagyok, és szeretem a jóképű fiúkat.
3) Azt gondolsz bele, amit akarsz, attól még az lesz a valós, amit ő állít a videójáról. Mert most képzeld el, hány ember követi, azoknak mind megvan a véleménye róla. Kinek kéne igazat adni a sok vélemény közül? Hát, biztosan nem a tiédnek.
"Elég csak tíz embert megkérdezned, és akkor levonhatod a következtetést, hogy valóban a testéért követik-e (amit egyébként meg sem mutat)"
Elég elolvasnod a kommenteket, és láthatod, hogy igen.
https://www.youtube.com/watch?v=CBarax6VIDY
Ezt se a kinézet miatt nézik? Netán neked ő se tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!