Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád, hogy a nők szabado...

Támogatnád, hogy a nők szabadon eldönthessék, kitől akarnak gyereket?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő eldöntötte, hogy melyik férfitől akar gyereket, akkor annak a férfinak kötelező legyen őt megdugnia. Ha nem teszi, akkor a rendőrség kényszeríti őt a nő megdugására.
2021. aug. 26. 20:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:

Aha, bizonyára a borotválkozás érdekli majdnem 400 ezer nézőt.

2021. okt. 2. 21:57
 42/70 anonim ***** válasza:
Csövi! Nem tudom, miért gondoltad, hogy besültünk, egyszerűen csak meguntuk a műsort, vagy elfeledkeztünk róla. :)
2021. okt. 2. 22:04
 43/70 A kérdező kommentje:

"Téged most vagy nem akar megd*gni senki, vagy irigyled a szépségüket, népszerűségüket."

1) Nem akar megdugni senki

2) Irigylem a szépségüket

3) A népszerűségüket leszarom

Szóval igazad van, de ez nem tudom miben módosít azokon a TÉNYEKEN, amit írtam. Vagyis, hogy

1) Csak játszadozik a nézőivel

2) A testét használja a nézettsége növelésére

3) Sznobul előadja, hogy a videóját a minőségi tartalomért nézik

2021. okt. 2. 22:10
 44/70 anonim ***** válasza:

43.

1) Nem játszadozik a nézőivel, mert nem ígért semmit. Ahogy a videón is látszik, borotvál, nem a testével kereskedik. A kötelességét teljesíti. Egy szépfiúnak se kötelessége levetkőzni a kamera előtt. Ha te mást látsz bele, akkor az a te személyes problémád, keress olyan videókat, ahol vetkőznek. Szerintem senki nincs rászorulva a nézői közül, hogy a szemével levetkőztesse, veled ellentétben.

2) Talán nem ártana megkérdezned a nézőit, hogy ki miért követi. Elég csak tíz embert megkérdezned, és akkor levonhatod a következtetést, hogy valóban a testéért követik-e (amit egyébként meg sem mutat), és ha igen, hány százalék, és mint mondtam, az önmagában szerintem senkit nem érdekelne (nincsenek a nézők rászorulva, hogy őt nézzék). Vagy miért pont ő? Jó, nem csúnya, de nem is a legjóképűbb fiú a világon. Igazából engem untat ez a videó, és még érte sem nézném tovább, pedig lány vagyok, és szeretem a jóképű fiúkat.

3) Azt gondolsz bele, amit akarsz, attól még az lesz a valós, amit ő állít a videójáról. Mert most képzeld el, hány ember követi, azoknak mind megvan a véleménye róla. Kinek kéne igazat adni a sok vélemény közül? Hát, biztosan nem a tiédnek.

2021. okt. 2. 23:33
 45/70 A kérdező kommentje:

"Elég csak tíz embert megkérdezned, és akkor levonhatod a következtetést, hogy valóban a testéért követik-e (amit egyébként meg sem mutat)"

Elég elolvasnod a kommenteket, és láthatod, hogy igen.

2021. okt. 2. 23:35
 46/70 anonim ***** válasza:
45. Rendben, elolvastam az első tíz kommentet, és abban csak az egyik írta azt, hogy "Everyone would like to get treated by such a handsome barber!", a többi vagy a munkáját dicsérte, vagy lényegtelen dolgokat írt. Ez egy a tízből tehát 10%-os arány. Hm...
2021. okt. 2. 23:46
 47/70 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is ugyanaz az első tíz, mint neked, és az említetten kívül van még kettő.
2021. okt. 2. 23:52
 48/70 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=CBarax6VIDY

Ezt se a kinézet miatt nézik? Netán neked ő se tetszik?

2021. okt. 3. 00:09
 49/70 anonim ***** válasza:
47. Másold be, és az amúgy is csak 30% lenne.
2021. okt. 3. 00:51
 50/70 anonim ***** válasza:
48. Jóképű, oké, de azonkívül számomra unalmas, viszont a videója hasznos, és nem csak valami semmi tartalom. Tulajdonképpen mi is a bajod? Nem játssza meg magát, mert pont azt a tartalmat nyújtja, amit ígér. Az, hogy neked tetszik, vagy tudom is én, miért vagy ennyire rákattanva, és pont te nem kaphatod meg, az a te problémád, nem az ő baja. Most mit kéne tennie? Csak azért, mert jól néz ki, ilyennek született, soha ne merjen kamera elé állni, ha nem dobja le azonnal a felsőjét, vagy mi?
2021. okt. 3. 01:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!