Hol van a szolászszabadság határa?
De, pont olvastam.
Nyugati fényt is olvastam, hogy tudjam az milyen, ahogy 888-at is olvastam.
Veled ellentétben, láthatóan én tájékozott vagyok, ha már annyira kötözködni akarsz.
Ja, hogy mit olvasok? Mérce, hvg, telex, magyar hang, 24.hu, átlátszó, általában ezek írnak igazat.
Kíváncsiságból olvastam: 888, origo, kurucinfo, lokál. Ezek még nem igazán írtak igazat.
Amúgy de, olvastam, csak az igazság nem úgy működik, hogy te eldöntöd, hogy mi az igaz, hanem a bíróságon, ha perelik, akkor eldöntik, hogy igaz-e.
A kurucinfo kifejezetten ritkán írt értelmes cikkeket, szóval téged láthatóan jól átvertek.
Elmondtam, nem szerintem.
Meg lehet nézni minden évben, hogy hány pert buknak ezek az oldalak, mivel a fővárosi törvényszék ezt kiadja.
Vagyis TÉNY, hogy nem hazudnak és nem én állítom ezt, veled ellentétben, aki olyan "okos", hogy el tudja dönteni egy cikkről, hogy igaz-e vagy sem, akkor is, ha nem ért az adott területhez vagy nem volt jelen az adott eseményen, amiről írnak.
Sajnos megint hazudsz. A bíróság - még részben - független.
A kurucinfo-val igazából sokkal nagyobb baj van, mint néhány per, simán hazudnak megállás nélkül. Nagyjából 888 szinvonalat hoznak.
Tudom, mit jelent liberálmarxista nyelven az, hogy "független". Mindent, csak nem azt, hogy valóban független.
Az előbb azt írtad, azért nem hazudik a hvg meg a telex, mert nem vesztettek (sok) pert hazudozás miatt. A te logikád alapján akkor a kuruc.info sem hazudik.
Az igazság nem attól igazság, hogy a bíróság kimondja róla. Az csak egy ideális világban lenne így. (Mármint, hogy a bíróság mindig a tényleges igazság mellett dönt.)
Mai napság pedig nincs sem független média, sem etikus újságírás.
Ez nagyon szomorú, de sajnos így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!