Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Politikai szempontból jelenthe...

Politikai szempontból jelenthet az valamit, hogy ov-nak több mint 1millio követője van facebookon, de a posztjai alatt alig van van 2000 like, mp-nek fele annyi követője van és neki általában 10-20x ennyi like van posztján?

Figyelt kérdés
vagy a facebook statisztikát nem releváns összekötni a szavazati számokkal?
tegnap 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Nem, semmit nem jelent azon kívül, hogy MP-nek rajongótábora van, OV-nek meg szavazói.
tegnap 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
A fidesz szavazóbázisa a vidéki alacsony iskolázottságú idősödő generáció. Ezért nem reális az ilyen összehasonlitás.
tegnap 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ami ér valamit, ha valaki felemeli a hátsóját és megy szavazni. Nyomkodok én is és másnap már nem is tudom mire nyomtam.
tegnap 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Miniszterelnök, rengeteg külföldi és ellenzéki is követi az oldalait. Innentől kezdve hülyeség ezt szavazatokra vetíteni.
tegnap 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Régóta a Fideszre szavazok, soha nem lájkolom egyetlen politikus egyetlen posztját sem, nem is követem őket.
tegnap 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!