Ha Ukrajna 22 Leopard2A4/A7és 12 Panzerhaubitze 2000 fejében átadná Beregszászt, támogatnád e fegyverek leszállítását Ukrajnának?
Én Orbánék helyében ilyesfajta ajánlatokkal probalkoznék.
Nagyszöllősért meg mehetne 4 Gripen, bár ott már messze nincs magyar többség. Beregszászott még szűken megvan.
Nehéz használni, és eladományozni az olyan harckocsit, amit nem szállítottak le, és az őket kezelőknek sincs halvány lila gőzük arról, hogy mikor kapják kézhez a gépeiket.
Nemhogy Ukrajnában mekkora aknamezők vannak.
Az ukrán pilótákat az F-16-os Falcon-ra képezik, állítólag, és nem a Gripenre. És a Gripenhez mit adnál ? Tudtommal a Honvédségnek nincsenek robotrepülői, és egyéb nagy hatótávolságú levegő - föld rakétái.
A mi Gripenjeink arra jók, hogy irányítás nélküli, szabadesésű buta bombákat szórjanak, különben ingyen célpont a légvédelemnek / orosz vadászrepülőknek.
3:
Én is tudom; hogy eddig csak pár leopard2 futott be, azok is részben A4-esek.
Engedd el egy kicsit a fabtaziadat, ne légy ilyen földhözragadt party-killer
Mondjuk a Leopárd 2A4-es az a használhatatlan kacat, azok mehetnének felőlem. Én más harckocsit szerettem volna, és nem Leopárdot.
A Gripen kiválasztása is jó nagy hülyeség volt 1998-ban, jó lenne tőlük megszabadulni, és Ukrajna pont kapóra jönne. De nem csak az. Az ezeréves MiG-29-eseink is mehetnének Ukrajnának.
És az is szempont, hogy a Tiszaújvároson átmenő olajvezeték tartja mozgásban az Ukrán Hadsereget, és államot.
Csak az ellentételezés, ne várják, hogy ingyen adjuk oda őket. Valamit, valamiért ...
Az a helyzet, hogy az említett területek alapból járnak Mo.-nak.
Hogy azért segítsünk, ha tankot nem,, de vizes csepeleket, benzines zil katonai tgk t adhatnánk cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!