Etikus az EU országainak kiadniuk az ukrán menekülteket Zelenszkíjnek, hogy a frontra küldje őket "golyófogónak"?
Figyelt kérdés
Legyünk őszinték a képzetlen embereknek k semmi esélyük ebben a modern háborúban. Az oroszok legalább pár hónapig felkészítették őket, de Z vinné a frontra őket azonnal. Az EU meg kiadja lásd Hollandiát most. Mennyire etikus ez?2023. szept. 28. 20:13
A kérdező szavazást indított:
Menjenek védjék a hazájuk, ha tetszik, ha nem. Ez a sorsuk!
A halálba küldik őket
Nem én megyek, nekem mindegy
Nem fair
46 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nehéz kérdés , inkább arra hajlok hogy nem adnám ki őket.
2/15 anonim válasza:
Én szívesen lennék a golyófogója, csak nem úgy, ahogy ő gondolja.
3/15 anonim válasza:
Én csak arról hallottam hogy a lengyelek fontolgatják a katonakorú ukrán férfiak hazaküldését a háború alatt.
A hollandok azon gondolkoznak, hogy mi legyen a háború után. Legalábbis amit én olvastam. Megengedjék-e hogy ott maradjanak a menekültek, mit kezdjenek velük, vagy hazaküldjék őket ukrajnába de csak ha már béke lesz.
Ez egyébként komoly dilemma lehet azoknak az országoknak amelyek fegyver küldenek. Ukrajnának most élőerőre lenne a legnagyobb szüksége. De mennyire etikus a szinte biztos halálba külden embereket.
5/15 anonim válasza:
Nem etikus. Ezzel az erővel az összes "menekült" mehetne haza. Feketék, arabok, szírek, stb. Az ukránok ugyan azért jöttek el, mert ők sem akarnak megdögleni valaki más balhéjában.
10/15 anonim válasza:
Nem az. Egyáltalán milyen alapon teszik kötelezővé az embernek, hogy háborúzzon?!
Ez szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!