Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most komolyan ilyen vállalkozó...

Most komolyan ilyen vállalkozókat támogat a kormány? Szánt szándékkal csonkítják meg a fákat!

Figyelt kérdés

Semmi emberség nem szorult beléjük, még a szent ünnep idején se ,megcsonkítják a karácsonyfákat!

[link]

tegnap 13:56
 1/9 DK-s ***** válasza:
54%

Én pécsi vagyok, és egyáltalán nem alaptalan a kereskedők félelme. Az elmúlt évek tapasztalataiból okultak.

Én is állítottam már úgy 2 méteres ezüstfenyőből karácsonyfát, hogy egy fillérembe sem került. 24.-e, délután 5 órát kell kivárni. Akkor levonulnak a kereskedők, a fákat pedig ott hagyják. Ezután megindulnak azok, akik erre vártak. És minden évben szaporodott a számuk.

A hulladék-kezelésre valamelyik évben talált ki megoldást az önkormányzat, a kereskedők kötelesek voltak a megmaradt fákat elvinni magukkal, nem hagyhatták ott, vagy kemény bírságot szabtak ki rájuk.

Ezt miért kellett megszüntetni?

tegnap 14:11
 2/9 DK-s ***** válasza:

Annak, aki lepontozott:

Most akkor képzeld el ugyanezt, a multikkal.

Kötelesek lennének a lejárt szavatosságú árút ingyen odaadni.

No komment.

tegnap 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért szándékosan tönkretenni azt amiben még más még örömét lelné, nem tisztességes , embertelen dolog.
tegnap 14:54
 4/9 DK-s ***** válasza:

#3-nak (kérdezőnek):

Tudod, ezt hívják kapitalizmusnak.

Abban hogy más örömét lelné benne, a kereskedőnek kára van. Azért teszi tönkre hogy hoszabb távon ne legyen belőle kára. Mert korábban otthagyták, és egyre több olyan embert volt, aki csak erre várt. Én is egy voltam közülük.

Például vegyük a SPAR-t. Egy ideig az itteni SPAR emberségből kirakta az üzlet mögé a lejárt szavatosságú termékeket úgy, hogy bárki hozzáférhessen. Ugyanezt tette a tönkrement zöldségekkel is.

Egy idő után annyira felszaporodtak a potyalesők, hogy már az eladó kezéből vették ki amit kihozott, majd a végén már VEREKEDÉSEK alakultak ki. Többször is a rendőrség csapott szét közöttük. Ugyanez eljátszódott egy pizzéria-pékséggel, ami a megmaradt pékárút rakta ki emberségből. A magyar sajnos olyan hogy egy idő után azt képzeli, hogy ami adható ahhoz joga van, tehát jár. Ez így egy b'romság, de az emberek ekkora b'rmok.

A karácsonyfák körül is ugyanez kezdett kialakulni. Én ott dekkoltam két-három órája, lesve a kiválasztott fát és az alkalmat. A nyugger zárás előtt két perccel odajött, és szinte a kezemből akarta kivenni, mert az NEKI jár.

Ha nem nézem a korát, akkor mentőben végzi a vén fax.

tegnap 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Mégis mi köze ennek a kormányhoz, kérdező?
tegnap 16:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Az hogy a kormány mindig ezeket a vállalkozókat támogatja és szolgálja ki. Ahelyett , hogy a dolgozókat támogatná és segítené.
tegnap 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
6: Szóval semmi, köszönjük.
tegnap 16:14
 8/9 A kérdező kommentje:
4-s Értem, ez egy Dk-s álláspontja.
tegnap 16:15
 9/9 DK-s ***** válasza:

#8-nak (kérdezőnek):

Ez nem az álláspontom, mindössze megállapítás volt.

tegnap 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!