Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem unalmas az állandó zsidózá...

Nem unalmas az állandó zsidózás a gyk-n?

Figyelt kérdés
Naponta tucatnyi kérdést tesz(nek) fel valaki(k), melyekben az a közös, hogy mindegyik a zsidókkal foglalkozik. Mi vált ki ilyen monomániát, mitől lesz egy ember annyira beszűkült, hogy ez a téma foglalkoztatja a leginkább? Milyen lelki beállítottsága lehet azoknak, akiknek lételeme a zsidók (és más csoportok) folyamatos utálata?
2010. aug. 23. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

Utolsó, igen ezt én is tudom.

De a Szaniszló szerint mi Isten választott népe vagyunk, küldetésünk van,stb...

2010. aug. 23. 21:26
 52/68 anonim ***** válasza:
Szaniszló jó fej, de speciel ez a kiválasztott dolog sajna nem ránk vonatkozik. Isten választott népe a zsidóság.
2010. aug. 23. 21:30
 53/68 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése, minden népnek van küldetése.
2010. aug. 23. 21:31
 54/68 anonim ***** válasza:
81%

Na akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba !

1."Naponta tucatnyi kérdést tesz(nek) fel valaki(k), melyekben az a közös, hogy mindegyik a zsidókkal foglalkozik."

És? Naponta tesznek fel olyan kérdéseket ahol a magyarokról,cigányokról,szomszédos népekről kérdeznek,szidják a kapitalizmust,a kormányt,a nagymgyarokat,a pártokat stb.A zsidókról nem lehet beszélni ? Nem értem miért probléma ez.

2."Mi vált ki ilyen monomániát, mitől lesz egy ember annyira beszűkült, hogy ez a téma foglalkoztatja a leginkább? Milyen lelki beállítottsága lehet azoknak, akiknek lételeme a zsidók (és más csoportok) folyamatos utálata?" NEm ez a téma foglalkoztat a legjobban,de ha kérdeznek róla akkor kifejtem a véleményem.Több helyen is válaszoltam,nézd meg a százalékomat,sehol nem szidtam a zsidókat,csak tényeket írtam le.

3."Miért nem például németezik?"

Mert a németek nem jelentik ki hogy felvásároljuk Mo-t,nem repkednek be német kémrepülők,nem állomásoztatnak itt német katonákat civilben és hadianyagot,a kormány nem a német érdekeknek felel meg stb.Az igaz hogy jelentős német tőke van befektetve itt, de ha egyszer azt kivonják akkor lesz németezés ne félj.

4.".Szerintem legtöbbjük begyöpösödött,kockafejű,nagymagyarországos pólójú tini,"

Sportolok, farmert,ritkán rövidnadrágot vagy terepmintás nadrágot hordok,színes pólóval mindenféle jelkép,felirat nélkül.Ez egy újabb sztereotípia...

5."Ahhoz nem elég bátrak és okosak, hogy beismerjék, a magyar emberek között is van bőven(sőt sztem több is) aki korrupt,megvesztegethető és csak a saját érdekeit néz"

Ilyet senki NEM mondott hogy a magyar tökéletes,soha nem lop stb...ha így lenne akkor nem itt tartanánk.

6."IQ-függő!"

Baromság! Tudnék olyan mondatokat idézni amik olvasatán teljesen elképedtem (én adtam már egy pár "zsidózós" választ,de hangsúlyozom NEM gyűlölöm,,nem szidom őket),é akiktől származnak ezek a mondatok nem lehet hülyének hívni

LISZT FERENC: "El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése."

GEORGE WASHINGTON: "Õk hatásosabban dolgoznak ellenünk, mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon, hogy miért nem pusztította ki õket minden állam már régen, mint a társadalom pestisét és Amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit." (George Washington életelvei, A.A. Appleton & Co. kiadásában)

THOMAS JEFFERSON: "A szétszórt zsidók ma is államot alkotnak, amely idegen államot alkot az államon belül, ahol élnek." (D. Boorstin, The Americans).

[link]

2010. aug. 23. 22:46
 55/68 anonim ***** válasza:

7.A magyarok és a zsidók két kiválasztott nép !Miért?

Ha megnézed a két nép történelmét,már rég ki kellett volna halnia mind a két népnek.

8."Hiszen őseink pogányok voltak! "

Lósz@rt, mama ! Őseinknek fejlett vallása volt,olvass utána,amit istván és a zsidókereszténység sikeresen eltöröltetett és kiirtatott.A pogány szó nemkeresztényt jelent.Dehát ugye én vagyok aluliskázott :D

2010. aug. 23. 23:05
 56/68 anonim ***** válasza:

"Ha megnézed a két nép történelmét,már rég ki kellett volna halnia mind a két népnek"

A magyarok már rég kihaltak, egyáltalán nem hasonlítanak az ősmagyarokra. A zsidók meg ugyan olyanok mint voltak, semmit sem változtak, max még szemetebbek lettek, mégnagyobb gyilkosok!

2010. aug. 24. 00:42
 57/68 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést valóban kár volt feltenni!

lásd pl: "Őseinknek fejlett vallása volt,olvass utána,amit istván és a zsidókereszténység sikeresen eltöröltetett és kiirtatott." na ekkora baromságot is már régen hallottam! zsidókereszténység? hol jártál gyuluska? Csak nem Zagyvatáborban? -.-

2010. aug. 24. 04:40
 58/68 anonim ***** válasza:
Jellemző.Amikor már nem tudsz mibe belekötni,akkor jön a szőrszálhasogatás és a terelés.
2010. aug. 24. 11:55
 59/68 anonim ***** válasza:

"A magyarok már rég kihaltak"

Jelentem, én még nem haltam ki.

2010. aug. 24. 12:18
 60/68 anonim ***** válasza:

"A magyarok már rég kihaltak, egyáltalán nem hasonlítanak az ősmagyarokra. A zsidók meg ugyan olyanok mint voltak, semmit sem változtak, max még szemetebbek lettek, mégnagyobb gyilkosok!"

Húha... Bírom az ilyen idióta gondolkodást. Lássuk csak: Argentínának legalább a 90% Európai, a maradék meszic, mulatt stb. Az USAról meg ne is beszéljünk. Röviden: Nincs olyan nép a világon, mely ne keveredett volna valakivel. Van 100% német, magyar, orosz stb. ember? Nincs!!

2010. aug. 24. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!