Nem unalmas az állandó zsidózás a gyk-n?
"A diplomádtól se vagy több mint egy gyepes rasszista liba."
Te pedig gondolom valamelyik kisebbséghez tartozol. Vagy inkább homokos vagy, jól sejtem? Ne is törődj vele, de vigyázz nokedlit ne egyél!
"Nekem van egy ismerősöm kb 30 éves, nős, a felesége most várja a második gyereket és ő is totál zsidóellenes. Egyszerűen, amit felhoz érveket nevetségesek. Fő szellemi tápláléka a kuruc.info és a világpanoráma. Ő azt állítja, hogy a zsidók koncentrációs táborokba fognak minket vinni. Azt nem értem hogyam. 15 millió zsidó 7 milliárd embert? Az igen. Következő: ő keresztény (én is) és azt mondja, hogy ő majd megy harcolni ellenük, meg magyarországon is lesznek lázadások a politikai elit ellen. Ezt nem értem. Itt is kb ez a szitu. Jönnek és keresztények mondják, hogy gázkamrába velük, stb. És ők keresztények? Én ilyet nem tudnék megtenni. Teljesen ellentétben van a kereszténységgel! A másik frázis is nagy kedvenc: Szaniszló, világpanoráma - Az euró-atlanti, euró-antanti civilizáció ellenünk van, utálnak! Érdekes! Én úgy tudtam, hogy Lengyelországgal, Horvátországgal, Angliával, Olaszországgal mindig kiemelkedően jó viszonyban voltunk. Olyat is hallottam, hogy 56-ban a spanyolok be akartak jönni segíteni nekünk, csak az USA nem engedte! Vannak, akik utálnak, például a szlovákok, románok, szerbek, de közülük sem mindenki. Akkor miről beszélünk? Ez az ember idióta!
Ezek alapján én úgy gondolom, hogy azért vannak ilyen emberek, mert iskolázatlanok és radikális médiából tájékozódnak."
Végülis majdnem egyetértek veled.
"Vannak, akik utálnak, például a szlovákok, románok, szerbek, de közülük sem mindenki."
Itt ha kollektíven beszélünk e népekről, jogosan utálhatjuk őket. pl: Trianon, délvidéki vérengzés, 48-as forradalom stb. Szaniszló néha mond hülyeségeket, de alapjáraton nem bolond az ürge.
"Nekem van egy ismerősöm kb 30 éves, nős, a felesége most várja a második gyereket és ő is totál zsidóellenes. Egyszerűen, amit felhoz érveket nevetségesek. Fő szellemi tápláléka a kuruc.info és a világpanoráma. Ő azt állítja, hogy a zsidók koncentrációs táborokba fognak minket vinni. Azt nem értem hogyam. 15 millió zsidó 7 milliárd embert?"
Milyen nevetséges érvek.
A másik, a 15 millió zsidó hogy tudja a világot uralni és hol tud közel 7 milliárd embert meghülyíteni? persze vannak még a gondolkodó kevesek, csak mivel ők gondolkodnak egyből "nácik" rasszisták ésatöbbi!
Azoknak akik az a bajuk a zsidókkal, hogy kapzsik, pénzt csinálnak ahelyett h másoknak adnának. Hát egyszerű... Ad az, csak nem neked. Mer te krvára nem vagy neki senki :) Én is a családomnak adnék, meg a barátaimnak, nem neked.
A másik fele: Ha adok a szomszéd juli néninek pénzt, akkor a sok szellemi fogyatékos lakó jön majd, hogy NEKI miért nem adok. Mitől különbek ők mint juli néni, aki ráadásul tök dagadt is. Szarral dobálóztok és nem veszitek észre.
Szánalmas.
Tanulj meg a saját életeddel foglalkozni, legyen sok pénzed és hidd el, máris nem lesz olyan szr ez a világ :)
ma 20:26
Mit nem bolond? Kezdjük azzal, hogy Világpanoráma a műsor címe! Miért nem világpolitikai ügyekkel foglalkozik? Régebben nagyom bírtam, mert engem nagyon érdekel a külpolitika és tényleg jól nyomta. De most? Egy vendége sincs szinte! Miért? Nem akarják lejáratni magukat! Ott beszél magában, a vágyálmaival, a hülyeségeivel, stb... Néha betéved hozzá egy-egy költő (világpolitika??), táltos, meg a jó ég se tudja, hogy kik. Egyetlen kompetens vendége volt a Nógrádi György, elismert szakember. Ő tudta miket beszél!
A hülyeségei:
- Magyaroszág a világ szívcsakrája és aki ezt uralja a világot is uralja: Magyarországot már sokan uralták, de egyik sem volt a világ ura!
- Magyarok az Isten kiválasztott népe, arra vagyunk hivatva, hogy őrizzük a Kárpát-medencét: miért vagyunk mi kiválasztott nép? Hiszen őseink pogányok voltak! Mitől olyan értékes ez a Kárpát-medence? Miért értékesebb mint más hely? Attól eltekintve, hogy az otthonom és szeretek itt élni?
- Állandóan jön a rovásírással, a nagy Kínai rokonsággal, néha Summér rokonsággal. Ést azt állítja, hogy majd az oroszokkal és a törökökkel úgy megmutatjuk a nyugatnak!
Az oroszok, ha lenne rá lehetőségük azonnal elfoglalnának, a törökök szintúgy ráadásnak azonnal muszlimra térítenének vagy halál. Annyi igazság van benne, hogy "rokon"-szerű népnek tekintenek, de könyörgöm ilyen, hogy "rokonnép" "szimpatikus" nincs a politikában. Attól még ugyanúgy leigaáznának.
Egyszerűen alig tudok szóhoz jutni azt se tudom mit írjak.Már ezerszer elmondtam a véleményemet.De úgy látszik egyeseknek a zsidók védéséből áll az életük.Egyik válaszoló írta hogy Magyarország jó viszonyba szokott lenni Angliával.
Mikor?Hol?Akkor amikor ezeréves országunk feldarabolását aláírták??
Eddig próbáltam nem általánosítani a zsidók között de ezek után egyre jobban gyűlölöm őket hogy idáig juttattak minket.
Sajnos aki büszke magyarságára és vissza szeretné állítani az ezeréves Magyar Királyságot azt kiközösítik gúnnyal néznek rá.Nemzetünk nagyjait már tisztelni se lehet.A mai napig lehet Magyarországon szobra Károlyi féregnek aki elárulta az országot.De vitéz nagybányai Horthy Miklósnak aki országunkat talpra állította a kommunisták által hátra hagyott mélységből nincs!
Vagy hagy említsem Teleki Pált,Bethlen Istvánt,Bárdossy Lászlót,Gömbös Gyulát,Tisza Istvánt.
Amíg itt a titeket gyűlölő zsidókat véditek addig határainkon túl gyalázzák a magyart saját földjén.Nemzetünk csak akkor lesz felszálló ágban ha visszaszerezzük ezer esztendős ősi jussunkat!
"A diplomádtól se vagy több mint egy gyepes rasszista liba."
Te pedig gondolom valamelyik kisebbséghez tartozol. Vagy inkább homokos vagy, jól sejtem? Ne is törődj vele, de vigyázz nokedlit ne egyél!
Valójában te vagy szellemi hajléktalan. Nem baj....
Tökéletesen igaza van, NEM vagy több nála. Emberileg biztosan nem. A tudásodat meg rágcsálhatod majd ha egyedül maradsz.
Egy egyetemista rokon egyszer megjegyezte nekem, hogy ha dagadt leszek nem fog velem szóba állni :) huhúú,közel sem állok ehhez >>> De nem tartom annál többre mint amit megérdemel. Nem is beszélgetek vele. Vannak nekem saját barátaim :) Bár tőlük is néha nehezen fogadok ilyen v ehhez hasonló kijelentéseket. Főleg ha olyan emberekre teszik akik egyébként nem ártottak másoknak.
bocs 20:26 nem neked ment!
20:22-nek
Eddig próbáltam nem általánosítani a zsidók között de ezek után egyre jobban gyűlölöm őket hogy idáig juttattak minket.
Nem lószarpucolóként kéne tengetni napjaid. Amennyiben viszont olyan mentalitással rendelkezel mint az ősmagyarok nagy többsége (egyszer egy kopasz idióta megjegyezte az itt élő -valószínűleg nagyon kis mértékben autista jegyeket mutató gyerekre-, hogy simán csak fogyatékos.... Na ez a gyerek matematikát tanul egyetemen :))) És igen jól tolja. Elég tehetséges, hasznos állampolgár lehetne, HA az ilyen emberektől nem azt kapná amit nap-mint nap megkap. Aztán csodálkozunk ha az a vágya, hogy eltakarodjon innen )
Amit elkezdtem: Talán tenned kéne valamit. Az meg nem elég, hogy van egy diplomád. Ha igazán nagyot akarsz alkotni ahhoz sokkal több kell, és lehet, hogy ez benned nincs meg. Sajnállak. Akkor marad a zsidózás :).
"
- Magyarok az Isten kiválasztott népe, arra vagyunk hivatva, hogy őrizzük a Kárpát-medencét: miért vagyunk mi kiválasztott nép?"
Mert a Kárpát-medence magyar uralom alatt volt majd 1100évig.
"Hiszen őseink pogányok voltak! "
Mindenki volt pogány.
"Mitől olyan értékes ez a Kárpát-medence? Miért értékesebb mint más hely? Attól eltekintve, hogy az otthonom és szeretek itt élni? "
Igen, azért jött ide mongol,török, orosz meg f@sz tudja ki, mert szar sincs itt. Mint más hely? Mehetsz a Góbi sivatagba is, ha neked az értékes.
"
Az oroszok, ha lenne rá lehetőségük azonnal elfoglalnának, a törökök szintúgy ráadásnak azonnal muszlimra térítenének vagy halál."
Honnan tudod? Tárgyaltál Putyinnal vagy mi? A törökök nem térítettek, ha térítettek volna, akkor most is muszlimok lennénk. 150év alatt lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!