Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem unalmas az állandó zsidózá...

Nem unalmas az állandó zsidózás a gyk-n?

Figyelt kérdés
Naponta tucatnyi kérdést tesz(nek) fel valaki(k), melyekben az a közös, hogy mindegyik a zsidókkal foglalkozik. Mi vált ki ilyen monomániát, mitől lesz egy ember annyira beszűkült, hogy ez a téma foglalkoztatja a leginkább? Milyen lelki beállítottsága lehet azoknak, akiknek lételeme a zsidók (és más csoportok) folyamatos utálata?
2010. aug. 23. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
20:37 Pedig valami bajod lehet, mert minden kommentedben előjön a súlyprobléma. Fordulj pszichológushoz kislány. A fogalmazásodból ítélve valami csitri lehetsz, neked is aludni kéne inkább, mint beleszólni a nagyok dolgába. És ne aggódj nem maradok egyedül, veled ellentétben nekem nincsenek "súlyos" gondjaim. :DDD
2010. aug. 23. 20:43
 42/68 A kérdező kommentje:
Tapasztalataim alapján állíthatom, hogy nem (vagy nem kizárólag) a műveltség hiánya a probléma. Jómagam műszaki értelmiségiként iskolázott körökben mozgok, és előfordul, hogy olyan, magasan kvalifikált emberekkel találkozom, akik magukat kereszténynek vallják ugyan, de legszívesebben eltüntetnének minden zsidót a Föld színéről. Jól élnek, megvan mindenük, mégis majd szétveti őket a gyűlölet másokkal szemben, akik nekik soha nem ártottak.
2010. aug. 23. 20:45
 43/68 anonim ***** válasza:
8%

20:37 Pedig valami bajod lehet, mert minden kommentedben előjön a súlyprobléma

Te idióta....

Erre annyira nincs kedvem válaszolni :D

Kint van a nevem? Nincs. Akkor honnan a jó büdös fszból tudnád, hogy mit írtam én.

omg xd

2010. aug. 23. 20:49
 44/68 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:49

Sértegetéseiddel csak magadat minősíted...

2010. aug. 23. 20:51
 45/68 anonim ***** válasza:
4%
Bocsáss meg :) Nem az vagy. Egy nagyon okos ember vagy :)
2010. aug. 23. 20:51
 46/68 anonim ***** válasza:
8%
Abba azért legyél szíves gondoljál bele... NEM! Tudod mit :) Bekapcsolom a nevem neked. Okés? Kis aranyos.. Na és akkor majd átnézheted mit írtam ÉN és mit más :) Olyan kis okos vagy.
2010. aug. 23. 20:52
 47/68 anonim ***** válasza:
20:49 A %-odból te gyogyós. De most, hogy kint van a neved, nézd vissza a kommentjeidet. Azt se tudod te szerencsétlen, hogy miket írkálsz. Jól sejtem, hogy 15 éves vagy?
2010. aug. 23. 21:00
 48/68 anonim ***** válasza:
8%
Tudod, ha valaki azt írja nekem, hogy majd minden kommentemben írók valamiről akkor akaratlanul is azt hiszem, hogy többre gondol 2 KOMMENTÉL. Áh, de hagyjuk is. Igen. Gyógyos vagyok. Ez van.
2010. aug. 23. 21:04
 49/68 anonim ***** válasza:
16%

ma 20:42

"Mert a Kárpát-medence magyar uralom alatt volt majd 1100évig."

És ez hogy jön ide? Attól lesz egy nép Isten választottja, hogy mennyi ideig élt adott területen? Akkor Kína és India a nyerő.

"Igen, azért jött ide mongol,török, orosz meg f@sz tudja ki, mert szar sincs itt. Mint más hely? Mehetsz a Góbi sivatagba is, ha neked az értékes." Te ha nem értesz a politikához akkor maradj csöndben. Értékesebb Mo, mint a Szahara, az igaz. De a törökök és a mongolok tovább is terjeszkedtek volna, nem mi voltunk a célország, hogy hú a Kárpát-medence! Tehát nem értékesebb, mint mondjuk Ausztria, Csehország, Franciaország. Nekik egyetlen céljuk volt a terjeszkedés, birodalmak voltak! Az oroszok is mentek volna tovább is csak hát az USA-val felosztották Európát, és eddig mehettek!

"Honnan tudod? Tárgyaltál Putyinnal vagy mi? A törökök nem térítettek, ha térítettek volna, akkor most is muszlimok lennénk. 150év alatt lehetséges."

Pont, hogy Putyin mondta Jelcinnek, hogy nagy tévedés volt feladni a volt szovjet tagköztársaságokat!

2010. aug. 23. 21:22
 50/68 anonim ***** válasza:
Nem Isten választottjai vagyunk, hanem Szűz Mária országa.
2010. aug. 23. 21:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!