Nem unalmas az állandó zsidózás a gyk-n?
Ha valós problémákról írnak ki kérdéseket, akkor nem unalmas.
Miért, kedves kérdező, ha Neked fáj a fogad és el vagy szigetelve, nem tudsz fogorvoshoz menni, akkor attól elmúlik a fogfájásod, hogy nem beszélsz róla?
Node visszatérve: a bajok sajnos fennállnak. Én is utálom, hogy sokan csak a negatív gondolataikat írogatják, holott sokkal szebb és jobb dolgok is vannak, de az tény, hogy a szájbefogás és a szőnyegalásöprés megy az agyonhallgatás nem múlassza a bajt...
Nem szeretnék feltenni egy hasonló jellegű, de ellentétes irányú kérdést.
De ha feltenném, akkor így hangzana:
Nem unalmas az állandó nácizás a gyk-n?
Az egész politika kategória unalmas
A globalizáció rossz
Az elszigeteltség rossz
A kommunizmus rossz
A kapitalizmus rossz
A demokrácia rossz
A diktatúra rossz
A bal oldal rossz
A jobb oldal rossz
A cigányak rosszak
A zsidók rosszak
A nácik rosszak
A magyarok rosszak
A szlávok rosszak
A liberálisok rosszak
A konzervatívak rosszak
A turbó turulok rosszak
A melegek rosszak
A heterok rosszak
A politikusok rosszak
A bankárok rosszak
A szegények rosszak
A gazdagok rosszak
Az értelmiségiek rosszak
A munkások rosszak
Az ateisták rosszak
A keresztények rosszak
Minden rossz.
"pl. a jobbik vezetői is rohadtul aluliskolázottak. Vona történész, Balczó BME-n szerzett villamosmérnöki diplomát, Morvai Krisztina büntetőjogász stb. igazad van utolsó!"
Nem aluliskolázottak,legalábbis akiket írtál.Viszont a többsége az.Ennek utána is nézhetnél,nempedig kiragadsz egy-két példát és ezáltal általánosítasz.Én inkább azzal magyaráznám,hogy ők csak megjátszák magukat,de azt elég jól,mert sikerült párszázezer gyökeret magukmellé állítani,de ezt hiába magyarázom egy aluliskolázott kockafejűnek-sohasem érti meg.
"Naponta tucatnyi kérdést tesz(nek) fel valaki(k), melyekben az a közös, hogy mindegyik a zsidókkal foglalkozik. Mi vált ki ilyen monomániát, mitől lesz egy ember annyira beszűkült, hogy ez a téma foglalkoztatja a leginkább? Milyen lelki beállítottsága lehet azoknak, akiknek lételeme a zsidók (és más csoportok) folyamatos utálata?"
Vajon miért foglalkozik a zsidókkal? a zsidókból mi vált ki ilyen monomániát hogy folyton megy a "nácizás",rasszistázás,antiszemitázás,kirekesztőzés,fajgyűlölőzés,megkülömböztetés,holokausztozás,6 milliózás,szélsőségesezés,gyűlöletkeltőzés?
milyen lelki beállítotsága lehet a zsidóknak hogy állandóan a föntebb felsoroltakat szajkózzák több éve?
"Nem aluliskolázottak,legalábbis akiket írtál.Viszont a többsége az"
Mutass már egy statisztikát. Csak halkan megsúgom, az MSZP és FIDESZ soraiban rengeteg olyan személy van, akinek még érettségilye sincs. Én is aluliskolázott vagyok, csak éppen az ZMNE-n tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!