Szélső-jobbosnak számítok ha így gondolkodom?
európai embereknek nem szabadna kisebbsége kerülniük az európai országokban = nem akarsz idegeneket = idegenellenesség = szélsőjobb
Szerintem csak nem gondoltad át még elég alaposan a témakört :)
"európai embereknek nem szabadna kisebbsége kerülniük az európai országokban = nem akarsz idegeneket = idegenellenesség = szélsőjobb
Szerintem csak nem gondoltad át még elég alaposan a témakört :)"
Te gondolt át te agymosott kultúr-marxista.
európai embereknek nem szabadna kisebbsége kerülniük az európai országokban ≠ nem akarsz idegeneket ≠ idegenellenesség
"Miért, az ázsiai, arab, amerikai stb nem ember? Dehogynem. Akkor meg nem tudom mit kell parázni."
Ki mondta, hogy nem emberek? Ha nem akarom, hogy az euróai kultúra semmivé legyen az által, hogy az európai emberek kisebbsége kerülnek Európában, akkor az nálad azt jelenti, hogy én nem tekintem embereknek az ázsiaiakat, az arabokat, az amerikaiakat, stb.? Mert ha ezt gondolod, akkor te vagy itt a bigott nem én.
"...azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák."
Talán magadból indulsz ki?
"Volt 500 éve is kultúra, volt 1000 éve is kultúra, azok sem léteznek ma, mégis megamaradt az emberiség."
Ez nem érv, ezt rá lehet húzni szinte bármire. Voltak 500 éve is és 1000 éve is olyan állatfajok, amelyek már nem léteznek ma, mégis megmaradt az állatvilág, akkor egyáltalán nem baj, hogy komplett állatfajok halnak ki?
Vagy az, hogy a fehér keresztény angolszász protestánsok miatt csaknem semmivé lett az amerikai őslakos kultúra, az nem baj? Hiszen megmaradt az emberiség, kit érdekelnek az amerikai őslakos kultúra, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!