Mit szóltok ahhoz, hogy egyre több józanul gondolkodó polgármester lerasszistáznak? Szöveg lejjebb.
"Itt már mindenki rasszista?"
nem, de egyre terjed a hülyeség...
Ezt olvastam én is.
Ha így van, akkor ez a legrettenetesebb dolgok egyike, amit eddíg hallottam.
Tudod, most divat rasszistázni, mire rájönnek, hogy ez zsákutca, félek késő lesz.
Szebb jövőt!
nos, egyet értek, azzal, hogy szánalmas azt fikázni, aki nyiltan beszél a valóságról.
Viszont azt gondolom hogy a magyar - "nigger"feszkó ebben a túlpumpált formájában csak figyelmünk gondos elterelésének eszköze. Félek, hogy mire rendeznénk a cigánykérdést, mások kilopják a hazánkat a seggünk alól....
Én még ilyet sose hallottam a világtörténelemben, hogy egy anya szándékosan árt a megszületendő gyermekének. Ez már megint egy ilyen fekete-afrikai történet. Régen, ha valami nagyon rossz dologra akartunk rámutatni, azt mondtuk, balkáni. Hát ez nem balkáni, hanem afrikai, bár szerintem még ott is megsértődnének, ha ezt meghallanák.
Megmondom őszintén, engem nem azt bánt a legjobban ebben, hogy lerasszistázzák a polgármestert, bár ha csak tényt közölt, akkor ez se szép, hanem hogy ilyesmi megtörténhet, vagy egyáltalán felmerül. Én egyébként nem tudom, igaz-e ez, mert nem élek olyan környéken, hogy tudomásom lehetne róla. Az azért furcsa, hogy érdemben nem cáfolta senki a tényállítást, csak ez a rasszista minősítés jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!