Miért van az hogy a jobboldaliak abortusz ellenesek?
Mi köze az abortusz ellenességnek a hungarista,nacionalista,nemzeti érzelmekhez?Attól nagyobb hazafinak érezhetik magukat hogy nőgyűlölők,nőjog ellenesek?
Szerintem amúgy azért mert nagyon sok szélsőséges keresztyén van közöttük akik többségiben férfiak.Vagy csak simán populisták.Egyébként az is benne lehet a pakliban hogy a jobboldaliak között szinte egyetlen egy liberális,szabad gondolkohású ember sincs,mert manapság a liberálist csak baloldalira értik.Lehet azért is amúgy mert a jobboldal mivel kifejezetten keresztény,elutasítja a tudományt és annak vívmányait.
A nőket pedig vissza akarják toloncolni a konyhába,ahogy a társadalmat is a középkorba.
13-as,
Melyik álláspontomba tudsz belekötni? Nyitott vagyok a vitára.
"Kamuuuuu vagy."
Gyorsan csekkoltam a lábam között, továbbra sincs kolbász...
"Nőként mondom neked 11-es, nagyon mélyen megvetlek. Kamuuuuu vagy.
Közöd nincs terhességhez, közöd nincs nőiességhez. Tolod a jobberpatkány demagógiát.
Meg-vet-lek szaralak."
Gyönyörű érvrendszer 11-es. A trágár szavakkal a nőiességedet akarnád bizonyítani, avagy csak az értelmi szinted?
Nem bírtam megállni:
Gyakorlatilag mindig az történik hogy bárki aki kiáll a kereszténység/keresztény ideológia mellett azt a baloldaliak egyből nácinak, radikálisnak és szélsőségesnek titulálják.
Másrészt ezek szerint csőlátású is vagyok (nem nyitott gondolkodású), de miért is, miért kéne nekem férfiként nyitottnak lennem az abortuszra?
Én rossz dolognak tartom az abortuszt, de addig nem érdekelnek azok az emberek akik élnének vele, ameddig nem egy családtagról van szó. Ha a barátnőm terhes lenne és abortuszra menne a beleegyezésem nélkül, akkor ott is hagynám. Ha már ketten csináltuk akkor mindkettőnknek van beleszólása. Az aki pedig kutyát akar gyerek helyett, oké menjen nyugodtan abortuszra minden alkalommal, de akkor a méhét is vetesse ki.
De eleve a megelőzésen lenne a hangsúly, aki védekezés nélkül összefekszik mondván hogy "úgyis ott az abortusz" na azoknak igen, jobb is ha nem lesz gyereke.
Nézzük meg kik az abortuszpártiak:
Azok akik folyamatosan szexre vágynak, váltogatják a párjukat, nem akarnak gyereket, kibújnak a felelősség alól, nem keresztények és ezek szerint nem jobboldaliak.
Tehát akkor ebből az jön le, hogy aki bal oldali az nem lehet vallásos, mert a vallás tiltja a gyilkosságot (ha már képes vagy a halálbüntetéssel összehasonlítani az abortuszt), az azonos neműek házasságát, a dorbézolást/paráználkodást.
Mi keresztények úgy vagyunk elfogadóak, nyitottak amennyire az ésszerűség határán belül ezt meglehet tenni.
Nekem a melegekkel addig nincs bajom ameddig nem az utcát járva hirdetik hogy milyen jó melegnek lenni, tartsák meg a négy fal között, de ne erőltessék rá a látványt másra.
Gyerekként örültem amikor dupla szivárványt láttam, de most meg a melegek jutnak eszembe róla, így kiveszett belőle a tekintély.
Azzal sincs gondom hogy egy idegen ember abortuszra megy, teljesen hidegen hagy, csinálja, viszont ha abortuszra járni már divat és tolonganak érte az emberek, ott már gond van.
Én közömbösen vagyok nyitott: ameddig nem tudok róla nem fáj nekem, de mást azért lehülyézni mert hisz Istenben, vagy képviseli a régi magyar kultúrát, sőt lenácizni számomra tűrhetetlen. Ha a baloldal nem képes együttélni a keresztény kultúrával és képes ellene tüntetni, akkor természetesen szívem jogom szembe menni velük.
" miért kéne nekem férfiként nyitottnak lennem az abortuszra?"
Azt ugye tudod, hogy csak a férfiak egy nagyon kis százaléka szorul abortuszra?
Azt nem gondolom, hogy az abortusz csak a nőkre tartozik. Azt gondolom, hogy az abortusz csak arra tartozik, aki terhes. Senki sem kényszeríthető, hogy végigvigyen egy terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!