Magyarországra is be akarják vezetni? (Abortusz)
A cikkből számomra az alábbiak derültek ki.
A nyilatkozat aláírói nem az abortusztörvények szigorítását akarják, hanem csupán azt, hogy a nők jogai között ne foglalkozzanak az abortuszhoz való joggal.
Az, hogy a hvg utána a lengyel AB-törvényt emlegeti, az összemosása szezonnak és fazonnak.
Az amerikai Georgetown Egyetem valami gittegylet-egyetem lehet, sosem hallottam róla, így az ő kutatásaik alapján minősíteni egy országot nonszensz. Mindenesetre megnyugtató, hogy az USA-ban szerintük is sokkal rosszabb a nők helyzete, mint nálunk (49. és 19. hely). Átfogalmazva a hvg mondatát: eszerint nálunk még az USA-nál is jobb a nők helyzete. Ez így egészen örömtelien hangzik, nem? ;-)
Nem vagyok fideszes, de az indoktalan abortusz keresztényellenes.
Én Pázmányos jogászként csakis akkor engedêlyezném az abortuszt, ha beteg, életképteln a magzat, a szülés az anya egészségét, életét veszélyezteti, vagy ha egyetemista lányt meg megerőszakolnak. Különben meg kell szülnie két ok miatt: egyrészt a Tízparancsolat ne ölj! porancsolata miatt, másrészt meg azért mert a nők azért vannak hogy a FÉRFI szexuális élményeit kiélje és szüljön
Minden nap megrökönyödöm azon, hogy milyen beteg emberek léteznek.
hatodikos vagy? mondjuk ez sértés a hatodikosokra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!