Angolnak🦁 vagy magyarnak🦌 jobb születni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 20:19
A kérdező szavazást indított:
angolnak🦁
magyarnak🦌
56 szavazat
1/14 anonim válasza:
Milyen szempontból? Ez lényeges vetület.
2/14 anonim válasza:
Ha újrakezdhetném akkor nyugat USA-ba szeretnék születni. Jobb ez a betűs értékelés, az emberek nyitottabbak, elfogadóbbak.
Nincs ennyi gyökér, nincs ennyi gyűlölet...teljesen más a mentalitás, kb olyan mint amilyen nekem van. :)
3/14 anonim válasza:
Nincs ennyi gyoker?! Istenkem, a szent naivitas...
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok szent. De ami itt megy, a gyk-n. Hogy a melegek azok b.zik meg hasonlók, meg gyűlölet, te ilyen vagy te olyan vagy...a szegedi tanci úr kijelentései...Na mesélj Pubi. Gondolom te írtad tegnap azt is, hogy igaza van, nem?
6/14 anonim válasza:
"Nincs ennyi gyökér, nincs ennyi gyűlölet...teljesen más a mentalitás, kb olyan mint amilyen nekem van. :)"
Most is kitakarodhatsz, nem kell ahhoz oda születni.
7/14 anonim válasza:
Életszinvonal szempontjából mindenképp Angolnak.
8/14 anonim válasza:
Magyarnak vagy németnek. Angolnak semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!