Egy környezetvédelem iránt komolyan érdeklődő hol ismerhet meg hasonló embereket? Nyilvános face csoportokban kissé elborult végletes arcokat látni, és általában inkább globális dolgokat osztogatnak pl erdőirtás állatfajok.
Figyelt kérdés
De olyanok akik Magyarországon belül érdeklődnek mit hogy lehetne, olyat nem találtam. Diplomás vagy diplomátlan de mindenképp nagyon értelmes emberekre gondoltam. Esetleg sokat sportolók között lehetnek? De az emberek olyanok hogy vagy maratont futnak vagy meg se mozdulnak, ez a két véglet van. Olyanok akik az egyensúlyt próbálják keresni ebben is, merre lehetnek? Vannak ilyen politikai szervezetek, vagy civil szervezetek, csoportok, bármi?2021. febr. 28. 12:36
21/23 anonim válasza:
Sikerült a felesleges szövegeléseddel túl sokat elárulnod magadról.
Az én hányadosom egyébként 138
22/23 A kérdező kommentje:
Valahogy olyan hülye témáid vannak bocs. Én a környezetünk védelméről szerettem volna beszélgetni, remélem ez 2021-ben, a harmadik évezredben nem tilos. A mélyütéseid továbbra is szánalmasan unalmasak, tényleg semmi más nem foglalkoztat? El se olvastam a linkedet, mert nem a témámhoz tartozik. Van egyébként mentális egészség rovat, vagy a tudomán rovatba beírhatod az érveléstechnikádat, ha ez iránt érdeklődsz, biztos segít neked valaki.
2021. márc. 2. 22:47
23/23 anonim válasza:
Az a problémám veled hogy te vagy
-csak időtöltésnek tetted fel ezt a kérdést, és igazából nem vársz választ,
-vagy rá akarod vezetni a válaszolókat arra, hogy veregessék meg a vállad a kiváló meglátásaidért.
Ha az előbbi akkor valszeg a forgalom-felelős vagy, ha az utóbbi, akkor ismét csak a túlkompenzált kisebbségi komplexust ajánlom figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!