Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy környezetvédelem iránt...

Egy környezetvédelem iránt komolyan érdeklődő hol ismerhet meg hasonló embereket? Nyilvános face csoportokban kissé elborult végletes arcokat látni, és általában inkább globális dolgokat osztogatnak pl erdőirtás állatfajok.

Figyelt kérdés
De olyanok akik Magyarországon belül érdeklődnek mit hogy lehetne, olyat nem találtam. Diplomás vagy diplomátlan de mindenképp nagyon értelmes emberekre gondoltam. Esetleg sokat sportolók között lehetnek? De az emberek olyanok hogy vagy maratont futnak vagy meg se mozdulnak, ez a két véglet van. Olyanok akik az egyensúlyt próbálják keresni ebben is, merre lehetnek? Vannak ilyen politikai szervezetek, vagy civil szervezetek, csoportok, bármi?
2021. febr. 28. 12:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem hanem ha ki van számolva hogy mennyi lehet a légszennyezés kritikus időpontokban, mennyi lehet a népsűrűség a városban, mennyi lehet a talajban az állati eredetű hulladék vagy szemét, akkor ezek fix számok és kész. Egy politikai prátnak ezeket kell garantálni. Különben nincs se ingatlanpiac se semmi. Mivel senkinek fogalma sincs arról hogy amit vesz a pénzén az mennyit ér és meddig, mikor értéktelenedik el.

Az ingatlanvagyon is nagy, amihez hozzátartozik a levegő víz talaj. Ha azt védjük, akkor bizonyos szennyezésen felül nem jöhetnek be az autók, a káros energiaforrások, a migrik, stb. Ezért kénytelenek újítani, de úgy hogy nincsen semmi érvük ennek ellentmondani, mert ahhoz teljes diktatúrát kellene bevezetniük de akkor se fogyasztó sincs se semmi. Ezen kívül a gazdagok egy része is kezdenek beszarni már, és támogatják az ügyet, mert ha az ő szuperingatlanjaikat is eléri pl valami légköri képződmény akkor nekik is kampec. Úgyhogy már sokan támogatóak.

2021. febr. 28. 13:36
 12/23 anonim ***** válasza:

#10 vagyok:

Húúúúú!

Igencsak de ja vu érzésem támadt, az alapötletedet olvasva!

Te a kommunizmushoz vezető alapelveket szeretnéd környezetvédelmi szempontból felhasználni.

Meredek.

2021. febr. 28. 20:33
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem értek ilyen izmusokhoz, inkább az elmeállapotokhoz, és szerintem neked paranoiád van. Megkérhetnélek hogy 60 éves bácsikákkal kommunikálj erről? Ők szoktak állandóan Lenin elvtársra emlékezni. Nekem a Lenin elvtárs csak ott jelent meg, hogy még általános iskola elsőben vonulni kellett valahová májusban.
2021. febr. 28. 20:54
 14/23 A kérdező kommentje:
mMg volt valami ilyen hogy Leeeenin a hő-ős ki csak né-épének élt. De ez egy kisgyereknek kb ennyi is maradt, emlék.
2021. febr. 28. 20:55
 15/23 A kérdező kommentje:
Egyébként 12 te nagyon ostoba vagy a mai napon. Remélem nem mindig, bár sajnos a paranoia minden nap ostobává tehet. A környezetünk összefüggő fogalom nem ér véget a telekhatárnál. Mit nem lehet ezen felfogni? Te vagy kommunista, mert nem véded a vagyont. Gondolom jólesne ott égetned a cuccod ahol épp éred. De ezzel mások vagyonát teszed tönkre. Mehetsz olyan helyre is égetni, szennyezni, ahol jelenleg bebiztosítva érzik magukat a gazdagok. Odamész, odafüstölsz annyi a vagyonuknak. Épp azt kell megakadályozni hogy állandóan változzon az ingatlan értéke egy-két síkhülye miatt. Nem érdekel a sírás rívás hogy légyszi hadd szennyezzél. Nem lehet. Pont.
2021. febr. 28. 21:19
 16/23 anonim ***** válasza:

A három egymást követő, személyeskedésbe csapó kirohanásod világosan mutatja, hogy sikerült a kritikámmal totális mélyütést bevinni.

Helyes.

2021. márc. 1. 20:39
 17/23 anonim ***** válasza:

#16 vagyok:

A kompenzált kisebbségi komplexusodat pedig kezeltesd.

2021. márc. 1. 20:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Elég idióta egy életed lehet hogy téged az ilyen mélyütések foglalkoztatnak. Egyrészt téves, mert attól hogy te nem értesz valamit attól még az ott van, másrészt engem tök másdolgok foglalkoztatnak mint a mélyütések, de ha ennyi az érdeklődési köröd máris elpályázhatsz innen a csámpás lábaidon :) Bye.
2021. márc. 1. 20:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Az IQ-d kb:100-110 körüli lehet maximum, úgyhogy be is fejeztem a diskurzust.
2021. márc. 1. 21:02
 20/23 A kérdező kommentje:

120 fölötti valahol, na nem baj, egyébként a csámpást nem arra értettem ha valaki mondjuk sántít, hanem vannak ilyen karótnyelt egyedek akik eleve úgy mennek hogy látszik rajtuk ez egész erőltetett személyiségük. Mindenesetre bocs hogy leidiótáztalak, de nem értem miért kellett itt huhognod mikor nem volt miről.

Azért további szép életet!

2021. márc. 1. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!