Mi a véleményed hogy az LMP színes bőrű embert indít polgármester jelöltnek?
18:08
Érvelni nem tudsz, csak vagdalózni?
A hunok eredete pontosan nem ismert, de feltételezések szerint a hsziungnuk (hiungnuk) leszármazottai lehettek, akik fél évezreden át uralták Belső-Ázsia keleti területeit. (Kínai: 匈奴, pinjin: xiōngnú, egykori ejtése kb.: hiungnu, közelítő mai kiejtés: hsziungnu.) A hsziungnuk birodalma az i. e. 3. századtól a 2. századig állt fenn. Állandóan hadban álltak a kínai seregekkel, ami a kínai nagy fal felépítéséhez is vezetett. A korai Han-dinasztia uralkodója végül legyőzte őket, és ekkor két részre bomlott a hsziungnu törzsszövetség. A nyugati águkból származhattak a hunok,egyes vélemények szerint az avarok és a magyarok.
forrás: [link]
Én jobban hiszek ennek, mint neked. Ha meg tudod kérdőjeleni, és értelmesen, talán miattad még a történelem könyveket is átírják. Amíg volt olyan korszak, amikor a magyarok csupán relatív többségben voltak (vagyis több volt a külföldi mint a magyar), addig ne mondja nekem senki hogy nem tudott a hun nép teljesen beolvadni. Nem is beszélve a népvándorlás során ért török hatásról, és a többi.
"Feljegyzéseket nem hagyott, de a hazatérése utáni 8 nap alatt, amennyit élt, beszámolt utazási tapasztalatairól. Elsőként hozott hírt a keleti magyarokról, akik közül néhánnyal találkozott, és elmondták neki, merre laknak az óhazában maradt magyar törzsek."
forrás: [link]
ezek után viszont én is vagdalózok: szo.pj le.
ezt vártuk lmp .....
üdv fekete Magyarországban
18:33
De nem fér bele abba a fa fejedbe, hogy itt nem a származásról van szó, hanem arról hogy a négereknek ]{urvára de semmi köze a magyarokhoz! Ha a Marsról származtatjuk magunkat akkor sem! Érted, vagy rajzoljak folyamatábrát?
"Aztán akkor mi van ha néger? Egy kínai jobb lenne?"
Nem, az se lenne jobb. Egy magyar jobb lenne. Ne bízzuk már a sorsunkat idegenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!