Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Zsidók, nem zsidók, szerintete...

Zsidók, nem zsidók, szerintetek miért ilyen hallatlanul sikeres a zsidó nép?

Figyelt kérdés

A Nobel-díjak 1/3-a, ami 100-szoros teljesítménye az átlagnak. Rengeteg ismert ember, értelmiségi, színész, főleg a médiában ismert emberek, amerikai színészek, cégek vezetői a médiában és máshol (pl. Zuckerberg). Jelentős a reprezentáltságuk az egyes mozgalmakban, emberi jogi szervezetek, feminizmus, ugyanakkor sajnos a kommunizmusban is nagy volt, de ennek biztos megvolt az oka. Államuk szintén nagyon sikeres, láthatóan kedveli az USA és a fejlett nyugati államok, noha nagyon kicsi.

Mindig is híresek voltak arról, hogy bármilyen körülmények közt érvényesülnek, és nagyon jól bánnak a pénzzel, a középkorban is már sokszor kölcsönöztek a királyoknak.

Racionálisan nézve ez a sikeresség lehetetlen, a zsidóság átlagos IQ-ja nem kiemelkedő, és nagyon kicsi a létszámuk is. A tehetségen, szorgalmon túl kell lenniük más okoknak is. Mik lehetnek az okok?

2020. szept. 20. 09:07
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
70%

18

Hát, a személyeskedéssel rossz lóra tettél.

Nekem nincs időm litániákat írni, de a 3 zsidó volt osztálytársam közül: egy -az of segítségével- rólam IS másolta a feladatokat, amikkel a pontversenyben elénk került. Egy pontosan személyesen helyettem kapott jutalmat. A harmadik az osztály előtt rágalmazott meg házirend ellenes dologgal. Amikor a szüleim bebizonyították, hogy hazugsággal húzta fel a of-t, akkor csak 4szemközt kellett bocsánatot kérnie.

Ketten minden évben az osztályozó konferencia előtt mentek el az ablakunk alatt az of-höz, aki a szembeni házban lakott, a szatyraikkal, amiben látszott, hogy mik voltak benne szépen csomagolva.

De sebaj, a szorgalmasságuk miatt mind a 3-an jókor -azaz előre- voltak jó helyen a privatizációkor.

20

"nem Gács, hanem Zách". Szóval diktálás után írsz, köszönöm, értem.

19, Lenin-fiúk nem is léteztek a diktáló szerint. Kommunizmus áldozatairól is CSAK MO-on beszélhetünk.

Nem baj, az igazság előbb-utóbb kiderül, az a természete.

2020. szept. 21. 22:18
 22/52 anonim ***** válasza:
12%

"Nekem nincs időm litániákat írni"

Hát persze, az ostobaságokat, hazugságokat egy-két szóval oda lehet vetni, elmagyarázni, hogy mi a valóság az ostobaság helyettk, mibõlo világos, hogy hazugság, az sanos hosszabb.

"Szóval diktálás után írsz, köszönöm, értem."

Most Te fogtálo mellé a személyeskedéssel: fejbõl írtam, az ugrott be, hogy "vágd csak fiam, vágd Forgách, tied leszen Gyimes és Gács" - innen jött a Gács, csak aztánlett gyanús. Ennyit arról, hogy mennyit értesz.

"Lenin-fiúk nem is léteztek a diktáló szerint. Kommunizmus áldozatairól is CSAK MO-on beszélhetünk."

A Lenin-fiúknak kb fillérre annyi volt az áldozata, mint a Prónay-Héjjas különítm+enynek.

Mao 65 milla, Sztálinn, Hruscsovn, Brezsnyev össz 25 milla, Kim Ir Szen és utódainak 2 milla, Pol Pot 1 milla, az Afrikai törzsfõk 1,7 milla, Brezsnyev Afganisztáni 1,5 milla, Che Gevara 150 000 áldozatához ugyan mi köze a zsidóknak? Merthogy a kérdésben nzsidókról volt szó.

Mindezt összevetve azokkal, amiket korábban írtál, elképzelhetetlennek tartom, hogy volt valaha olyan matek feladat, amit Te önállóan meg tudtál oldani.

(Osztályunban 6-an értek anno kitünõvel, közül¨k 3 volt zsidó. Ketten szerepeltünk Középiskolai Matematikai Lapok (akkor még ez volt a címe) pontversenyében, igaz, a másik nem volt zsidó.)

2020. szept. 22. 02:44
 23/52 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes szemlélet a statisztikai adatok összeadását mateknak tartani.

Hogy mi köze a zsidóknak a kommunizmus áldozataihoz úgy általában? A kitalálása és az elmélet terjesztése, meg a terjesztés finanszírozása. A tényleges munkát meg okosabb másokra bízni.

De talán az összeadás mateknak nevezésének a gyökere egy olyan "osztályban" van, ahol nem volt kötelező a matlapok pontversenyébe benevezés. Aminek semmi más valódi célja nem volt, mint a tanulók neve mögötti zárójelben a tanárok nevének a nyomtatása, reklámozása. Ahogy utólag kiderült.

"a másik nem volt zsidó", gondolom -tapasztalatból- volt a néger.

Akkoris méltányolom, hogy próbálsz magyar ékezetesen írni.

De a Gács -ZáCH elírásféle azért meredek, de nem baj.

2020. szept. 22. 05:32
 24/52 anonim ***** válasza:
81%

Ismét sikerült sok ostobasággal igazolnod, hogy közöd nincs a matekhez és 21 elején elõadott sztoridnak egy szava sem igaz. Najó, a kötõszavak és a névelõk talán.

"mi köze a zsidóknak a kommunizmus áldozataihoz úgy általában? A kitalálása"

Biztos nem tudod, hogy Engelsnek köze nem volt Ábrahámhoz. Vagy azt nem, hogy Engelsnek kb ugyanannyi része volt a "kitalálásban", mint Marxnak. Meg azt sem, hogy utóbbinak elsõ publiált könyve "Zur Judenfrage" (A zsidókérdéshez) meglehetõsen antiszemita.

"és az elmélet terjesztése"

Abban legalább annyi nem zsidó vett részt, ha nem több.

"meg a terjesztés finanszírozása."

Komolyan gondolod, hogy valamelyik Rotschild bankház, vagy épp Roickefeller finanszírozta?

"A tényleges munkát meg okosabb másokra bízni."

Bizonyára ezért került ki a háború után a kommunista párt tagjainak jelentõs része korábbi nyilasokból, ahogy az ávó verõlegényeinek jelentõs része is. Érthetõ, szükség volt a "gyakorlott szakemberekre". Ha akkor éltél volna, Neked is lett volna esélyed.

"összeadás mateknak nevezése"

Ez meg hogy jön ide? Ja, azzal kérkedsz, hogy összeadni SEM tudsz? Mert azzal hiába, attól még akár matematikus is lehetnél, köztudott, hogy a matematikusok általában nem szeretneek számolni. Azért találták ki helyette a matekot.

Mondom, leHETNÉL, ha abból, amit írsz, ahogyan "következtetni" próbálsz nem volna világos, hogy közöd nincs ahhoz a gondolkodásmódhoz, amit a matekból lehet megtanulni.

"más valódi célja nem volt, mint a tanulók neve mögötti zárójelben a tanárok nevének a nyomtatása"

A mi idõnkben ez még nem volt. Legfeljebb talán az év végén a végsõ sorrendnél, de ott is csak az elején. Ha. Az iskola ott volt mindig, az igaz. Amúgy persze nem volt kötelezõ.

"gondolom -tapasztalatból- volt a néger."

Egyszerûen eszméletlen ez a szint. Amúgy a srácnak soha életében (1 ált-tól a diplomáig) véletlenül sem volt 5-tõl különbözõ jegye. Megjegyzem, volt még ilyen osztálytársam, több is, közülük kettõ volt zsidó. Biztos protekcióval. Ahogy egyikük biztos lefizette vívó ellenfeleit amíg elsõ osztályú kardvívó lett. Ahogy Dr Fuchs, Kabos Endre, Petschaer Attila, Elek Ilona az olimpiákon, hogy bajnokok lehessenek, ahogy Mark Spitz is bizonyára lefizette az ellenfeleket, hogy hagyják nyerni - négyszer egyéniben, háromszor a csapatot, melynek tagja volt, mindannyiszor világcsúccsal. Biztos csak a protekció, ahogy az összes többi eredmény esetében is. Hááápppeeeersze.

" méltányolom, hogy próbálsz magyar ékezetesen írni."

Köszike. Ugyanis, biztos nem hiszed el, de még mindig nem engedhetek meg magamnak új laptopot és mivel döntõen nem fórumozásra, hanem szoftverfejlesztésre használom, a fejlesztõrendszereknek meg többnyire angol a menüje, helpje, ezért nem magyar billentyûset vettem, hanem svédet (az angol árát szintén nem engedhettem meg magamnak). Viszont a windows tudja azt, hogy, ha elõbb ütöm le az ékezetet, aztán a betût, akkor ékezetes lesz, Csak hosszú õ, û marad ilyen fadugós.

"De a Gács -ZáCH elírásféle azért meredek"

Persze, mert a Te korosztályd már nem olvas, vagy Mikszáth Kálmán Neked nem eléggé magyar, így bizonyára nem olvastad a Magyarország Lovagvárai" c. kötetet, abban a Csókakõrõl szóló részletet, amiben van a korábban idézett részlet. Ez valahogy megmaradt, természetsen ezen kívül keveset tudnék szó szerint idézni.

Amit írsz abból az is kiderül, hogy még bõven abban a korban vagy, amikor még nem késõp elkezdeni tanulni.

Kezdésnek javaslom Pólya György: "A Gondolkodás Iskolája" c. briliáns mûvét. Igaz, a szerzõ zsidó, viszont csaknem minden olyan egyetemen, ahol matek tanarakat is képeznek, kötelezõ, de legalább ajánlott segédanyag. Régebben így volt ez a hazai egyetemeken is, újabban pártunk és kormányunk bizonyára rájött, hogy zsidó szerzõ mûvébõl nem szabad tanulni.

21 "Nekem nincs időm litániákat írni"

Nekem se, ezért a továbbiakban sokkal rövidebbre fogom a továbbképzésedet, kénytelen leszel némi önállóságra. Vagy így maradsz.

2020. szept. 22. 11:23
 25/52 anonim ***** válasza:
16%

11.23

Hát ez egyre nevetségesebb. "az én korosztályom"? Könnyen lehet, hogy idősebb vagyok nálad. Többet láttam, és nem szemellenzővel, ezért látok át a hozzád hasonlókon.

"amúgy nem volt kötelező" -neked. Voltak osztályok, ahol az volt.

Az a baj, hogy túl sokat gondolsz magadról. Képzelt világban élsz.

2020. szept. 22. 15:07
 26/52 anonim ***** válasza:
77%

"Többet láttam, és nem szemellenzővel"

Ha így lenne, nem írnál annyi ostobaságot. Hacsak nem fizetnek érte, mert ezesetben természetesen megbocsátható, végülis elsõ a megélhetés.

Ha olvastál volna Mikszáthot (és másokat), sokat segített volna.

"Az a baj, hogy túl sokat gondolsz magadról. Képzelt világban élsz."

Gondolom, ezt a tükörnek szántad.

Mindenesetre, mielõtt legközelebb zsidózni, kommunistázni kezdesz, kupálódj kicsinyég a tényeket illetõen, pl olvasd el legalább a kommunista kiáltványt, abból meglátod, hogy amit eredetileg e-címen elképzeltek, azzal köszönõviszonyban sem volt, ami e-címen megvalósult.

Persze, ha jól esik a tudatlanság, elõítélet és hogy a tájékozottabbak emiatt nem vesznek komolyan, hát szabad akarattaln rendelkezel. Nyugi, lenézni nem fognak emiatt, mivel mások lenézése nem illõ kultúremberekhez.

2020. szept. 22. 15:33
 27/52 A kérdező kommentje:
Tehát az összetartás az talán, amiben nagyon különböznek, ez náluk példátlanul nagy. És egyéb dolgok, melyek az érvényesülést segítik azonos képességű emberek közül.
2020. szept. 22. 22:35
 28/52 anonim ***** válasza:
22%

#24, kár volt idekeverned a "pártunk és kormányunk szöveget", három ők miatt.

1. Én közel 30 éve tanítok a közgazon, és minden tárgyak, minden ajánlott irodalmában ott van a Gondolkodás iskolája. Soha, senki nem kifogásolta.

2. Teller Ede temetésére Orbánt hívták meg, szélesen jó kapcsolatuk okán, nem Gyurcsányt

Mégis ez utóbbi erőszakolta ki, hogy mehessen, mert éppen ő volt a miniszterelnök.

3. Öngól, mert azt a nem valótlan állítást erősítés, hogy az elmúlt száz nagy balhéit, a nemzeti és nemzetközi szocializmust, és ezt a kifacsart liberalizmust is "a zsidók" finanszírozták a nyakunkba.

Mert a pénztőkének útjában állnak a nemzetállamok, tehát aki ezeket megtartani akarja ( a kormányunk) az az ő ellenségük. Ebből következik a vica versa.

2020. szept. 23. 01:07
 29/52 anonim ***** válasza:
Kérdezõ, csak részben, mint írtam, ugyanakkora, ha nem nagyobb részben a "természetes kiválogatódás".
2020. szept. 23. 02:45
 30/52 anonim ***** válasza:
12%

"a pénztőkének útjában állnak a nemzetállamok" - ekkora marhaságot csak a "nemzeti" közgazdasádtan tud kitalálni. Nemzetállamok legalább 200 éve vannak. Útját állták a pénztőkének?

Amúgy meg döndsd el, mi bajod a zsidókkal (mert a kérdés róluk szólt), az, hogy kommunisták, vagy az, hogy kapitalisták(tõkések)?

"minden ajánlott irodalmában ott van a Gondolkodás iskolája"

Akkor pláne bele kellett volna nézned, legalább futólag.

Ennyi.

2020. szept. 23. 02:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!