Zsidók, nem zsidók, szerintetek miért ilyen hallatlanul sikeres a zsidó nép?
A Nobel-díjak 1/3-a, ami 100-szoros teljesítménye az átlagnak. Rengeteg ismert ember, értelmiségi, színész, főleg a médiában ismert emberek, amerikai színészek, cégek vezetői a médiában és máshol (pl. Zuckerberg). Jelentős a reprezentáltságuk az egyes mozgalmakban, emberi jogi szervezetek, feminizmus, ugyanakkor sajnos a kommunizmusban is nagy volt, de ennek biztos megvolt az oka. Államuk szintén nagyon sikeres, láthatóan kedveli az USA és a fejlett nyugati államok, noha nagyon kicsi.
Mindig is híresek voltak arról, hogy bármilyen körülmények közt érvényesülnek, és nagyon jól bánnak a pénzzel, a középkorban is már sokszor kölcsönöztek a királyoknak.
Racionálisan nézve ez a sikeresség lehetetlen, a zsidóság átlagos IQ-ja nem kiemelkedő, és nagyon kicsi a létszámuk is. A tehetségen, szorgalmon túl kell lenniük más okoknak is. Mik lehetnek az okok?
Előző vagyok. Még annyit tennék hozzá, nem intelligensebbek vagy okosabbak, mint mások, egyszerűen érdekérvényesítőek. Az emlitett családnál pl. az egyik gyerek diploma után pár évvel már több mtévécsatorna ügyvezető igazgatója volt, nyilván nem a képességei miatt. Átlagos tanuló volt, nem is a legjobb egyetemen szerezte a diplomáját.
A 2 külföldre házasodott gyerek közül az egyik pl. egy amerikai zsidó orvoshoz ment hozzá, aki azóta kórházigazgató lett.
Teher alatt nő a pálma, mondjuk, - az még kijutott nekik.
Többen vannak, mint a cigányok ezért valszeg az a genetikai módosítás, ami a cigókat lefelé viszi, az őket még fel.
Nem a családtervezés tudatos náluk, hanem a fajé.
A házassagközvetítők ( nem tudom mi a rendes nevük) ügyelnek a belterjesség féken tartásában.
Volt zsidó barátnőm, az anyja azt mondta nagyon kedvesen, de határozottan, hogy örül neki, hogy kefélgetem a lányát, mert boldog, de gyerekről ne is abrándozzak!
Ők olyan értékes vérvonal, hogy min egy New Yorki rabbi lehet az apa.
Nagyobb baromsagot nem tudsz hazudni? Eletedben nem lattal kozelrol zsidot.
#6, hát Budapesten nehéz nem látni, bár nem vagyok "szakértő".
Vagy nem jutott nekik elég teher, vagy kevesebben vannak, mint a cigányok, vagy tulajdonképpen mihez "szóltál hozzá"?
#8, valamelyik antiszemitának mondott író mondta, hogy ha a a zsidóra vagy kíváncsi: nézz még egyet! 2000 év óta változatlan vonások.
Az is egy nagy "ötlet", hogy zsidó az, akinek az ANYJA az. Az ugye biztos.
Még meséltek egy felmérésről az egyes népek individualizmusáról.
Mi vagyunk az élen, még az amerikaiak, a másik vége a kínai.
A zsidókról nem volt szó, de inkább a kínaihoz áll közelebb, mint hozzánk.
Vajon mi lehet a kérdés célja?
Mindegy, jó, hogy pont a cukkerberget említi konkrétan, aki másokból gazdagodott meg. Ő maga egy elég fogyi, ún. 'legidősebbfiú a családban' típusú fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!