Ausztriában, Szlovákiában, Horvátországban, Csehországban kb. mennyi az utóbbi napokban a napi új regisztrált koronavírus fertőzöttek száma?
És az iskolákban, egyetemeken ott is rendes oktatás van járvány ellenére?
Nem tudom hol lehet utánanézni ezért tettem fel a kérdést
Worldometers coronavirus ezt ird be es ha lefele gorgeted talalsz tablazatit. Este erdemes nezni. Mert minden ejfelkor frissitik es ejfel elott a vilag osszes orszaganak napi adata jo esellyel egybevan mar. Tudod rendezni is es a tablazat alatt talalsz hirforrast az egyes orszagokhoz.
Az hogy a sulik hol hogyan indulnak azt sajnos leginkabb csak angolul keresgelve talalod meg vagy az orszag anyanyelven.
Ja es a worldometersen amik font vannak: napi uj fertozott, napi uj elhunyt, osszes megbeteg3d3s felepultek osszes teszt az 1 millio lakosra juto teszt stb. Amugy cseheknel horvatoknal tobb a napi uj fertozott talan szlovakiaban kevesebb most nem emlekszem a tegnapi adatokra a maiak meg mint irtam estere lesznek teljesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!